Přejít na obsah

SEIKO 5

instant

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 4,7tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

před 20 hodinami, miro_mt napsal:

Za mna je prave to klenute sklicko ich najvacsie plus (teda okrem aplikovanych cisel, kt. sa pekne lesknu na svetle)

Pri beznych pozorovacich uhloch je to nerusive.

Az pri neprirodzenom pohlade uplne zboku je to total skreslene

IMG_20221202_141607.thumb.jpg.7ab214dab2e33028a14ca55a4087cc02.jpg

Pod to bych se podepsal, má něco podobného a mají klenuté sklo také. A musím přiznat, že právě to sklíčko mě na nich baví nejvíc. Tak mám dojem, že klenuté sklo lépe odolává škrábancům. 

C888DAEA-0B61-4803-B1FF-94C69FB739EF.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdar, jsem tu nový, tak se pochlubím svoji sbírkou pětek, kdyby někomu nebylo jasné, proč mám dvoje stejně, ty napravo jsou vlastně ze zbytků po generálce těch vlevo. Ty jsem dostal před 20 lety od babičky k maturitě. Takže si jich hodně vážím a dostaly komplet GO u pana Tichého v Pardubicích. Jen pouzdro jsem si trochu přeleštil sám a donesl jsem mu druhé, kvůli bezvadnému cifru. 

IMG_20221219_185009.jpg

Odkaz ke komentáři

Dnes je to přibližně 7 let, co jsem se rozhodl, že si pořídím své první, pořádné, švýcarské hodinky. Začal jsem zkoumat zda vybrat quartz od Tissot nebo Certiny a na den přesně před sedmi lety udělal registraci zde na fóru. Možná vás zaráží, proč to píši zrovna sem, ale zde na fóru jsem pochopil, že vlastně potřebuji automaty a v tomto vlakně narazil na Seiko SNZG15. Padlo rozhodnutí, že než se pustím do nějaké větší investice za švýcarské hodinky, otestuji právě tyto Seika. A nebude to nějaký test v rukavičkách, hodinky se mnou budou dělat v podstatě vše a uvidíme, jestli to se mnou vydrží. Takže se mnou cestovaly, lyžovaly, jezdily na kole a absvovaly nesčetné množství dalších aktivit. A výsledek? Všechno vydržely. Časem mi jich začalo být líto, hlavně to kolo při sjezdech je na ně opravdu dost a pořídil jim kamarádky od Garminu. Ale i po sedmi letech naprostá spokojenost. Poměr cena užitná hodnota je naprosto neuvěřitelná. Takže vyvstává otázka, co pořídit, abych se posunul o třídu výše. A chci to vůbec.. 

20221222_093417.heic

d981b811537bf77999aee0194322a40f.jpg

Upraveno uživatelem Vally
Odkaz ke komentáři

V 22. 12. 2022 v 22:33, Vally napsal:

Dnes je to přibližně 7 let, co jsem se rozhodl, že si pořídím své první, pořádné, švýcarské hodinky. Začal jsem zkoumat zda vybrat quartz od Tissot nebo Certiny a na den přesně před sedmi lety udělal registraci zde na fóru. Možná vás zaráží, proč to píši zrovna sem, ale zde na fóru jsem pochopil, že vlastně potřebuji automaty a v tomto vlakně narazil na Seiko SNZG15. Padlo rozhodnutí, že než se pustím do nějaké větší investice za švýcarské hodinky, otestuji právě tyto Seika. A nebude to nějaký test v rukavičkách, hodinky se mnou budou dělat v podstatě vše a uvidíme, jestli to se mnou vydrží. Takže se mnou cestovaly, lyžovaly, jezdily na kole a absvovaly nesčetné množství dalších aktivit. A výsledek? Všechno vydržely. Časem mi jich začalo být líto, hlavně to kolo při sjezdech je na ně opravdu dost a pořídil jim kamarádky od Garminu. Ale i po sedmi letech naprostá spokojenost. Poměr cena užitná hodnota je naprosto neuvěřitelná. Takže vyvstává otázka, co pořídit, abych se posunul o třídu výše. A chci to vůbec.. 

20221222_093417.heic

d981b811537bf77999aee0194322a40f.jpg

Tak pokud jsi naprosto spokojený, vyvstává spíš otázka, proč vůbec uvažuješ nad tím se někam posouvat...? 🤔 Buď dál naprosto spokojený a my ostatní ti budeme jen závidět. 😉

Odkaz ke komentáři

V 13. 12. 2022 v 15:10, lukassob napsal:

Taky, jdou až neuvěřitelně přesně.

IMG_20221213_150706.jpg

to je prosímtě reference SRPE53, tedy modré? na všech fotkách a videjích co jsem prolezl je ta modrá tmavší, ale na téhle fotce to vypadá pro mě daleko lépe, tedy taková trochu do šeda. nějak u techto očesaných 5kx bez lunety dozrávám k názoru, že se mi dost líběj a přemýšlím, že je vezmu. ale právě nevím, jestli risknout tu modrou nebo vzít rovnou šedé SRPE51.. dík

Odkaz ke komentáři

No jestli jsou ty barvy stejný jak u snxs77 a 79, tak tam se mi líbí 79 šedá ale chce to video. Obrázek je jenom z jednoho úhlu. A jak už snxs 79 nikde nejsou, tak jsem teď jen pro jistotu abych nepsal nesmysly zkontroloval referencí Googlem, a na jedny skladem narazil. Ach jo, když jsem teď vysypal za dvoje hodinky 15500,-. Musíš být silný Jiříku...😢

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, lub napsal:

to je prosímtě reference SRPE53, tedy modré? na všech fotkách a videjích co jsem prolezl je ta modrá tmavší, ale na téhle fotce to vypadá pro mě daleko lépe, tedy taková trochu do šeda. nějak u techto očesaných 5kx bez lunety dozrávám k názoru, že se mi dost líběj a přemýšlím, že je vezmu. ale právě nevím, jestli risknout tu modrou nebo vzít rovnou šedé SRPE51.. dík

Ahoj, jo, jsou to SRPE53K1, jsou takové černo modré. V šeru černé, na slunci modrý sunburst. Mně se to moc líbí. A hlavně jsou menší než SRPD, nižší a lehčí. 😉

IMG_20221227_151946.jpg

IMG_20221227_152735.jpg

Upraveno uživatelem lukassob
Odkaz ke komentáři

před 34 minutami, lukassob napsal:

Ahoj, jo, jsou to SRPE53K1, jsou takové černo modré. V šeru černé, na slunci modrý sunburst. Mně se to moc líbí. A hlavně jsou menší než SRPD, nižší a lehčí. 😉

IMG_20221227_151946.jpg

IMG_20221227_152735.jpg

super, dik. to se mi na cifrech libi, jak meni barvu v zavislosti na svetle 👍

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...