eloga Odesláno 18. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2024 Pánové s hodinkmi - dávejte sem fota na ciferník v pozici - za deset dvě, to je ideální na sledování všech optických a technických předností hodinek Seiko, ostatní značky a výrobci to samé... Díky.
Kamil.K Odesláno 19. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2024 ... myslíš že si budem rozštelovávat hodinky, ...nebo všichni budeme s focením čekat na 13.50 (01.50)???
childe Odesláno 19. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2024 V 18. 1. 2024 v 23:21, eloga napsal: Pánové s hodinkmi - dávejte sem fota na ciferník v pozici - za deset dvě, to je ideální na sledování všech optických a technických předností hodinek Seiko, ostatní značky a výrobci to samé... Díky. Rozšířit A v jaké poloze by měla být za deset dvě sekundová ručička?
Kamil.K Odesláno 19. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2024 (upraveno) Mělo by to být opravdu spíš 10:10, nebo 22: 10, a sekundové zastavme na 38 (pokud se nepletu, tak nějak to na produktových fotkách bývá)...ale co chudáci, co nemají hacking ? (pětkaři se starým 7Sxx)...ti se asi odhlásí z fóra....anebo budou lovit přesně na čas záběry. Upraveno 19. ledna 2024 uživatelem Kamil.K
lucid Odesláno 19. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2024 Ironie a výsměch je zbytečný, já to doporučení chápu, u ciferníku hodinek je to něco jak "zlatý řez".
Kamil.K Odesláno 19. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2024 (upraveno) Klíííd, ...nebylo to ve zlém (asi se shodneme že ten nápad - pokud se nejedná třeba o vlákno Foto Galerie - byl pi*ovina, nebo ne?). Upraveno 19. ledna 2024 uživatelem Kamil.K
lucid Odesláno 19. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2024 (upraveno) No, myslím, že se neshodneme. Naflákat sem fotky bez ladu a skladu umí každý trouba, který umí zmáčknout mobil a i když fotky stojí za starou belu, je přesvědčený, že z těch jeho "milášků" se tedy musí na prdel posadit i všichni ostatní. Upraveno 19. ledna 2024 uživatelem lucid
Kamil.K Odesláno 19. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2024 (upraveno) ...jo tvl, tak neshodneme - zmiňuješ zase druhý extrém (viz. např. poslední dobou kolega se stále stejnými fotkami Citizenů každý den), předpokládám u většiny členů soudnost při vkládání fotek... Upraveno 19. ledna 2024 uživatelem Kamil.K
Cagman Odesláno 24. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2024 Byly celkem fajné...no něco tomu chybělo
Kamil.K Odesláno 9. února 2024 Nahlásit Odesláno 9. února 2024 (upraveno) Upraveno 9. února 2024 uživatelem Kamil.K
Kamil.K Odesláno 9. února 2024 Nahlásit Odesláno 9. února 2024 Nějak jsem opomněl dopsat komentář k fotce na předchozím příspěvku: Za mě jedny z nej nových pětek (jejichž nabídka /jak jsem již psal jinde/ je oproti minulosti - co do provedení variant designů pouzder - chudičká a Seiko ždíme nové barvy a limitky o šílených počtech a s nastřelenou cenou téměř jen z 5kx pořád dokola - i když přinám, že jsem před časem sám koupil pětky z asi 6500 ks "limitky" z řady Naruto Boruto kvůli japonským znakům na armováku, nádherně modrém cifru s šik indexy a signované korunce). U těchto SRPH23K1 se mi moc líbí černý cifr (zvlášť a nejvíc v této kombinaci s černými day/date věnci), klenutý hardlex je vítanou změnou proti rovným,...jediné co k tomuto stylu moc neladí je milánský tah. Asi by to chtělo kůži, ale já dávám na ruce přednost kovu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se