gargamel Odesláno 6. května Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května Bylo by, samo o sobě. Pokud ovšem superman logo vytěsnalo nemožnost seřídit si hodinky a následně řešit strženej závit jako bonus - já to logo beru všema deceti. K čemu sou mi hodinky sice oku o něci víc lahodící, když uživatelsky jsou rovnající se tortuře, no? SKX beru jako nějaký dejme tomu sentimentální retro. Ale nic víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 6. května Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května Naprostý neštěstí pro celou řadu 5. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gargamel Odesláno 6. května Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května Naprostý neštěstí je nemožnost nařídit si hodinky - napříč všema řadama všech značek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 7. května Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května (upraveno) Starší logo bylo hezčí (o tom jsme už diskutovali dřív), ale že bych se z nového po*ral(?)... To mi opravdu vyváží novější lepší strojek s hackem a 100m vt. s pohodlnou NEšroubovací korunkou. Upraveno 7. května uživatelem Kamil.K Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 7. května Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května (upraveno) je stejně fajn, kolik vášní a rozdílných názorů to vzbuzuje "a přitom taková blbost" ... kuci v Rolex vlákně můžou jen závidět Jako hacking u řady 5 je s ohledem na průměrnou přesnost strojku podle mě vcelku zbytečná věc, šroubovací korunka u SKX byla naopak věc důležitá, byly to potápky, což se o těch nových pětek moc říci nedá, že ... Mám "5" z r.1968, ty hacking měly, partie pouzdra jako Rlx DJ té doby a bez televiza na zádech ... každej ať si k vývoji řady 5 udělá obrázek Upraveno 7. května uživatelem Lukyn77 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 7. května Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května Každý to máme jinak, a tak to má být. Pro mě je zase starý 7S2x nepřijatelný natolik, že se mi hodinky s ním můžou líbit ( a mnohé se mi líbí), že je nekoupím . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 7. května Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května A dnes znovu dressKX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 7. května Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května To jsem teda zase odstartoval chujovinu. Mě tak nějak u 5kx nejvíc vadí degradace na pseudopotápky. DressKX už se jako potápky ani nesnaží tvářit, tam bych to byl ochoten akceptovat. Akorát už bych další relativně obyčejný Seika neunosil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gargamel Odesláno 7. května Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května V pohodě, vždyť co člověk to názor a to je taky v pořádku. A zkusils je vůbec někdy? Já si nemůžu pomoct, ale jsou to hrozně miloučký a sympatický hodinky, rozhodně to je takovej ten typ hodinek, že fotka je absolutně nemá šanci pojmout, ty člověk musí zkusit. A jakmile je zkusí, na vlastní kůži zjistí, jak sou nakažlivý. Vážně, nemyslím to jako prudu nebo rejpání, ale zkus je a sám uvidíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 7. května Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května (upraveno) @Jiří Sedlák Ále... nespustil. Já to logo prostě nekousnu, no. A @gargamel na těch hodinkách poukázal na to, co je pro něj (a určitě i pro mnoho dalších) plus. To je úplně v pořádku. Třeba tý (ne)šroubovací korunce naprosto rozumim. Mně se liběj třeba ty GMT nebo fieldy, ale prostě to nekousnu. Třeba to přejde Upraveno 7. května uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 8. května Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května Mě se hrozně líbily v dámské velikosti tuším 28mm, strašně roztomilý, bohužel je nemám komu dát, mámě by přišly moc sportovní a jiná žena v mém okolí hodinky nenosí. Jediný, hodinky, který se líbily dceři jsou ty Hamiltony na řetízku co se daj dát na ruku i na krk. Takže jestli projde ty nejtěžší první dva roky na střední, tak ji je koupím. No to mě přivádí na myšlenku, že už dlouho vybírám něco tátovi třeba k narozeninám. Dneska už moc nedělá, tak by to konečně nemusel zničit. DressKX by pro něj byly asi nejlepší, přesně jak píše Gargamel, nechci mu způsobit potíže šroubovací korunkou, to opravdu není nic pro něj. Jdu se podívat za kolik se teď dají koupit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alois Odesláno 8. května Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května Já jdu poprvé cestou Japonců - tedy pokud nemluvím o digitálkách. Chci něco na lítačku a na střídačku s Garminy. Ty DressKX jsou za zajímavou cenu a jak zde čtu, tak jako Seiko entry level to možná bude správná cesta. Tak zatím ještě sbírám rady zde. Pak se pochlubím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 8. května Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května Jsou fajn... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 8. května Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května Ku*važejo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 8. května Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května před 9 hodinami, geometr napsal: @Jiří Sedlák Ále... nespustil. Já to logo prostě nekousnu, no. A @gargamel na těch hodinkách poukázal na to, co je pro něj (a určitě i pro mnoho dalších) plus. To je úplně v pořádku. Třeba tý (ne)šroubovací korunce naprosto rozumim. Mně se liběj třeba ty GMT nebo fieldy, ale prostě to nekousnu. Třeba to přejde Mám to stejně, a to jsem v rámci objektivity "nové" pětky opakovaně zkusil, ale vydržely u mne jen chvilku, ale to rozšlápnuté nechci říci co, jsem prostě nedal. A že by měly lepší strojek? Boha, vždyť je to všechno jen varianta, byť samozřejmě vyšší, řady 7Sxx z r. 1996, což je bohužel jen hodně nuzný odvar dřívějších kvalitních kalibrů, které Seiko dělalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 8. května Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května U mě dobrý, jen trochu malý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 8. května Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května Vůbec. Jsou decentní, ne malý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 8. května Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května před 28 minutami, lucid napsal: Boha, vždyť je to všechno jen varianta, byť samozřejmě vyšší, řady 7Sxx z r. 1996, což je bohužel jen hodně nuzný odvar dřívějších kvalitních kalibrů, které Seiko dělalo. Houby vyšší, jen vybavenější. Furt je to základ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 8. května Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května před 17 minutami, Jiří Sedlák napsal: Houby vyšší, jen vybavenější. Furt je to základ. No z hlediska evoluce strojku se 4Rxx a 6Rxx dají označit jako vyšší řada, ale nejen z ní: zatímco klasika strojek 7S26 má výšku 4,9 mm, tak 4R má většinou 5,32 mm a 6R pak 6,15 mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 8. května Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května Kvalitní bude 4R3x přinejmenším stejně jako jeho zastaralá verze bez hackingu a možnosti ručního nátahu. Ale je fajn, že 7S26 apod. své příznivce má , koneckonců pětky s ním jsou za hubičku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se