Arthur N. Odesláno 5. března Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno sobota v 08:19 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 08:19 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno neděle v 08:37 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 08:37 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ajdam Odesláno před 19 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 19 hodinami (upraveno) Dobrý den, jak byste řešili zatuhlou lunetu? Mám cca měsíc Seika 5 ve stylu potápek, luneta ale postupně zatuhla a už skoro nejde otáčet. Sundal jsem ji a vyčistil kartáčkem a mýdlovou vodou, ale stejně to nepomohlo. Můžu to něčím naolejovat? Upraveno před 19 hodinami uživatelem ajdam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno před 19 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 19 hodinami Právě teď, ajdam napsal: Dobrý den, jak byste řešili zatuhlou luneta? Mám cca měsíc Seika 5 ve stylu potápek, luneta mi ale zatuhla a už skoro nejde otáčet. Sundal jsem ji a vyčistil kartáčkem a mýdlovou vodou, ale stejně to nepomohlo. Můžu to něčím naolejovat? Používám na tohle silikonový olej na gumové těsnění. Postupně několikrát prostříknu , propláchnu a přitom rozhýbávám. Funguje mi to bezvadně na mořskou vodu a následný zatuhnutí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno před 14 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 14 hodinami Klenutej safír a modrej tropic Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Loyza Odesláno před 6 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 6 hodinami Tak jsem taky nakonec podlehl pětkám, jen jsem vyměnil původní NATO za silikon. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se