quest987 Odesláno 6. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2013 ty jsou super. Do tohoto vlakna bych nemel chodit svadi to k nejakemu nakupu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 6. dubna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2013 ta kombinacia sunray-brush a sucasne "embosovaneho" loga "5" je pekelna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 6. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2013 ta kombinacia sunray-brush a sucasne "embosovaneho" loga "5" je pekelna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 6. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2013 Teda, začínám mít svrbění. Jako zelený hodinky mi nepřišly nikdy zajímavý, ale tohle je teda fakt paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 6. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2013 Mna pätky extra neexcituju, ale tieto su paradne... Super vyber. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 7. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2013 Lube, ty jsou fakt pěkné. Teď nevím, jestli bych si koupil spíše tyhle nebo ty modré, o kterých jsem byl až dosud přesvědčen.Gratuluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 8. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2013 (upraveno) 5ky mojí ženy!Tak nakonec, po dlouhém vybírání, jsou to tyhle. Trochu infantilní, ale ve skutečnosti v pohodě. Upraveno 8. dubna 2013 uživatelem DavidLC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 8. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2013 Ještě jedno foto, vel 38mm,na ruce akorát. D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 8. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2013 Kam se hrabe Prim Humberto, ale hlavně, že se paní líbí. Jaké to má označení? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.palas Odesláno 8. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2013 Krásný pětky máš, Lube. Ta zelená, ta struktura cifru... závist. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 8. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2013 dík za reakce. no, jsou to určitě nejhezčí pětky "klasik" co jsem měl. samotného mě překvapily. cifr se fakt povedl, o level výš než zbytek. ta hra odlesků při různých světelných podmínkách je fascinující.navíc tento odstín zelené pěkně ladí s ocelí. takže zůstanou na plecháči - pohledová strana je pěkně pojednaná, boky už tolik ne - těžko bych hledal řemínek, který by se snesl s barvou cifru. zatím jsem vždycky základní pětky poslal po chvíli dál, ale tuším, že tyhle asi zůstanou.za těch pět šest dní na ruce udělaly necelou minutu do plusu - to je taky fajn..stejně je to sranda - takhle vymazlený mechanický hodinky - v ceně těch nejlevnějších plastových géček.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 8. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2013 Kam se hrabe Prim Humberto, ale hlavně, že se paní líbí. Jaké to má označení?http://www.ebay.com/itm/Seiko-5-Sports-SRP365-Womens-Stainless-Steel-World-Time-100M-Automatic-Watch-/360599608786?pt=Wristwatches&hash=item53f5695dd2 Zde to je, vím že jsou trochu úchylný, ale v reálu to jde (neumím fotit) Samozřejmě jsou to hodinky na dovču, či jako doplněk. Civilnější kousek žena má jiné. To Lub. Luxusní kombinace, zjímavý kus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 8. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2013 5ky mojí ženy!Tak nakonec, po dlouhém vybírání, jsou to tyhle. Trochu infantilní, ale ve skutečnosti v pohodě.seiko dámské pětky umí, zejména poslední dobou. naživo s tou hardlexovou lunetou musí vypadat parádně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 8. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2013 DavidLC, na té fotce z ebay vypadají o 100% lépe. Překvapila mne velikost 36 mm, působí větším dojmem. Už věřím, že manželce sluší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 8. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2013 DavidLC, na té fotce z ebay vypadají o 100% lépe. Překvapila mne velikost 36 mm, působí větším dojmem. Už věřím, že manželce sluší.No měl jsem zafixováno že 38mm, ale jsou tak akorát. Koukal jsem po baby sumo, ale nakonec tyhle. Hlavně že má první automaty to je správná cesta! Až jim přijde na chuť, může koumat co dál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 9. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2013 No měl jsem zafixováno že 38mm, ale jsou tak akorát. Koukal jsem po baby sumo, ale nakonec tyhle. Hlavně že má první automaty to je správná cesta! Až jim přijde na chuť, může koumat co dál.Taky přemejšlím, že vezmu přítelkyni tyhle srpy, akorát v černý verzi. Vypadají fakt parádně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 9. dubna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2013 DavidLC - ake je oznacenie modelu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 9. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2013 srp365 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 9. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2013 srp365Díky je to tak, jsem pomalejší. To emef : já je našel jen takhle barevné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 9. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2013 Ty černý jsou SRP197 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se