Přejít na obsah

SEIKO 5

instant

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 4,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

dík za reakce. no, jsou to určitě nejhezčí pětky "klasik" co jsem měl. samotného mě překvapily. cifr se fakt povedl, o level výš než zbytek. ta hra odlesků při různých světelných podmínkách je fascinující.navíc tento odstín zelené pěkně ladí s ocelí. takže zůstanou na plecháči - pohledová strana je pěkně pojednaná, boky už tolik ne - těžko bych hledal řemínek, který by se snesl s barvou cifru. zatím jsem vždycky základní pětky poslal po chvíli dál, ale tuším, že tyhle asi zůstanou.

za těch pět šest dní na ruce udělaly necelou minutu do plusu - to je  taky fajn..

stejně je to sranda - takhle vymazlený mechanický hodinky - v ceně těch nejlevnějších plastových géček..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kam se hrabe Prim Humberto, ale hlavně, že se paní líbí. Jaké to má označení?

http://www.ebay.com/itm/Seiko-5-Sports-SRP365-Womens-Stainless-Steel-World-Time-100M-Automatic-Watch-/360599608786?pt=Wristwatches&hash=item53f5695dd2 Zde to je, vím že jsou trochu úchylný, ale v reálu to jde (neumím fotit) Samozřejmě jsou to hodinky na dovču, či jako doplněk. Civilnější kousek žena má jiné.

To Lub. Luxusní kombinace, zjímavý kus.

Odkaz ke komentáři

DavidLC, na té fotce z ebay vypadají o 100% lépe. Překvapila mne velikost 36 mm, působí větším dojmem. Už věřím, že manželce sluší.

No měl jsem zafixováno že 38mm, ale jsou tak akorát. Koukal jsem po baby sumo, ale nakonec tyhle. Hlavně že má první automaty to je správná cesta! Až jim přijde na chuť, může koumat co dál.
Odkaz ke komentáři

No měl jsem zafixováno že 38mm, ale jsou tak akorát. Koukal jsem po baby sumo, ale nakonec tyhle. Hlavně že má první automaty to je správná cesta! Až jim přijde na chuť, může koumat co dál.

Taky přemejšlím, že vezmu přítelkyni tyhle srpy, akorát v černý verzi. Vypadají fakt parádně. :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...