Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

A není to škoda, sypat to tak rychle po sobě?

Jestli se nepletu, tak ti teprve nedávno dorazily Seiko Marine Master, ne?

Já mám poslední přírůstek ze 17.10. letošního roku. Zkusím asi tak rok nic dalšího nepořizovat a budu si užívat to, co mám. Já vím, je to těžké, ale nějaké rychlé střídání mi přestává dávat smysl.

Přeju ti samozřejmě, ať tě baví i ty sněhule.  

Odesláno

Ono je to asi nějaký zkrat v hlavě - přiznávám, že jsem tomu asi propadl  :) Nicméně ze Seika šly z domu jen Monstra (ke kterým mám takový rozpolcený vztah) a Suma (které jsem nahradil MM300). Smysl v tom nehledej - žádný není, kromě toho že ty hodinky zkusím "na živo".

Odesláno

vyhoda Seika je ze na tych lacnych modeloch ani vela neprerobis, ked ich "len vyskusas". I ked pri kolegovej kadencii uz aj minus tri stovky (Kč) na kuse asi už vo finálne spravia svoje :)

Odesláno

Zítra poměřím, nechal jsem je na šichtě - to víš teď jsou favority MM300 - musím je ponosit, než zreznou. Musím se už kurňa naučit fotit a pak to tu budu snad házet (pokud to bude někoho zajímat). 

Odesláno

Zítra poměřím, nechal jsem je na šichtě - to víš teď jsou favority MM300 - musím je ponosit, než zreznou. Musím se už kurňa naučit fotit a pak to tu budu snad házet (pokud to bude někoho zajímat).

Bude

Odesláno

Jasně, že nás to bude zajímat, pěkných hodinek není nikdy dost.

Mimochodem, neznáte někdo lék na Chronobundus? Mám nové hodinky sotva týden a už zase koukám po dalších. A že jich jsou pěkných mraky... :frusty:

Odesláno (upraveno)

Co na to říci, snad jen  :lol2:

October 29, 2014  23:05  Singapore - Singapore   Processed at Singapore - Singapore

Upraveno uživatelem wizard-ov
Odesláno

Mimochodem, neznáte někdo lék na Chronobundus? Mám nové hodinky sotva týden a už zase koukám po dalších. A že jich jsou pěkných mraky... :frusty:

Bud rad za tenhle stav mysli,to nadseni pro neco,v momente,kdy te to zacne nudit,az srat,bude cas se ptat...ale jinak:-)

Odesláno

Ne ne, asi to tady balím, za posledních 14 dní jsem koupil dvoje hodinky, ale žádné totální uspokojení se nedostavilo, jen chuť na další :suicide_anim:. Tohle je fakt vážné, jako u gemblerů, drogově závislých apod.

Mějte se tu krásně, jdu se léčit!  :wheelchair:

Odesláno

To je tady snad normální, ne? :D

Já si tu taky jednou o víkendu koupil dvoje hodinky a v pondělí mi došly další z Asie... Ale jinak se cítim docela dobře :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...