Liqid Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2014 S tím nasazováním tahu opatrně, ty plechové packy se ohýbají skoro samy a pak to pěkně chrastí. Moje zde koupené Ray je právě již měly ohlé, ale s trochou citu se dá srovnat.
siwi Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2014 Několik prvních měsíců je tah v pohodě a nic proti němu v zásadě nemám, ale pak jsem začal být zvědavý na nějakou změnu. Na dovolenou a k vodě je guma naprosto bezkonkurenční. Zbytek léta jsem je pak měl, a ještě pořád mám, na meshi. Návrat k tahu plánuju na zimní měsíce. (se mi do toho nebude zase moc chtít, celkem blbě se nasazuje kvůli těm koncovým plechům u pouzdra)Dnes jsem je asi po měsíci vytáhnul z hodinkovnice a pořád velká spokojenost. Jsem si tě dneska všiml, žes je vytáhl
Marcus Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2014 Jsem si tě dneska všiml, žes je vytáhl Čeho ty si nevšimneš. Už jsem se na ně těšil, ale pořád jsem to odkládal a pak jsem pár dnů nebyl doma. A dnes bylo tak krásně, že to prostě nešlo jinak. Velká výhoda je, že se hned rozběhnou, po půl hodině nošení jsem je seřídil a od té doby jsem je nesundal z ruky.
siwi Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2014 Čeho ty si nevšimneš. Už jsem se na ně těšil, ale pořád jsem to odkládal a pak jsem pár dnů nebyl doma. A dnes bylo tak krásně, že to prostě nešlo jinak. Velká výhoda je, že se hned rozběhnou, po půl hodině nošení jsem je seřídil a od té doby jsem je nesundal z ruky. Jo, stojek se rozhýbe takřka okamžitě, jak ho vezmeš do ruky. Já si kvůli svým Orientům koupil natahovač, aby se mi vůbec nezastavily. Jdou totiž mnohem přesněji, než jsem od nich čekal.
hirsch Odesláno 2. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2014 Já nosím občas tyhle, protože jiný ORIENTy nemám, ale stále mě baví
siwi Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2014 Tak sem zas po delší době šoupnu svoje víkendovky. Mám je vážně moc rád.
Liqid Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2014 Nový Orientí přírůstek Je to jeden ze základních modelů, cenově velice dostupné hodinky.I přesto však kvalitně zpracované a dělají radost, musím je někdy za světla pěkně nafotit.
Jiribartl Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2014 Po několika létech nové ORIENTy
Sláva Kelly Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2014 Další přírůstek do sbírky. V super stavu a v chodu.
Sláva Kelly Odesláno 20. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2014 Tak a máme zde další přírůstek do sbírky Orientů.Je v super stavu, posuďte sami prosím.
bartonda Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2014 ahoj všichni posílám také jedny mám je už od roku 2000 v titanu a rezervou chodu
Sláva Kelly Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2014 ahoj všichni posílám také jedny mám je už od roku 2000 v titanu a rezervou choduTak tyhle se mi moc líbí , jsou Super !
Liqid Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2014 Z těch starších kousků je krásně vidět, jak se Orient vyvíjí a zraje, jen tak dál kluci
Sláva Kelly Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2014 Z těch starších kousků je krásně vidět, jak se Orient vyvíjí a zraje, jen tak dál kluci A proto jich mám již 8 kousků a jen jedny Quartzky zbytek jsou Automaty.A ty Quartzky jsou dost přesné 1 sekundu do plusu za 3 dny !A šlapou a dá se na ně sehnat i teď spousty náhradních dílů.
Radik Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2014 (upraveno) Také na Orienty nedám dopustit - byly to moje první a i když mám pouze dvoje, nepustil bych je. Tak tady aspoň jedny z nich: Upraveno 26. prosince 2014 uživatelem Radik
Sláva Kelly Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2014 (upraveno) Tak tady je moje malá sbírka Orientů ( zatím nekompletní).Jedná se o Automaty.Další má v opravě kamarád .Jinak jsou na 100 % funkční.Pokud by měl někdo zájem o výměnu, stačí napsat soukromou zprávu . Upraveno 27. prosince 2014 uživatelem Sláva Kelly
vraby Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2014 Orient CVZ to Maratac Black/Blue
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se