Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

S tím nasazováním tahu opatrně, ty plechové packy se ohýbají skoro samy a pak to pěkně chrastí. Moje zde koupené Ray je právě již měly ohlé, ale s trochou citu se dá srovnat.

Odesláno

Několik prvních měsíců je tah v pohodě a nic proti němu v zásadě nemám, ale pak jsem začal být zvědavý na nějakou změnu. Na dovolenou a k vodě je guma naprosto bezkonkurenční. Zbytek léta jsem je pak měl, a ještě pořád mám, na meshi. Návrat k tahu plánuju na zimní měsíce. (se mi do toho nebude zase moc chtít, celkem blbě se nasazuje kvůli těm koncovým plechům u pouzdra)

Dnes jsem je asi po měsíci vytáhnul z hodinkovnice a pořád velká spokojenost.

Jsem si tě dneska všiml, žes je vytáhl  :D

Odesláno

Jsem si tě dneska všiml, žes je vytáhl  :D

Čeho ty si nevšimneš.  :clap:

Už jsem se na ně těšil, ale pořád jsem to odkládal a pak jsem pár dnů nebyl doma. A dnes bylo tak krásně, že to prostě nešlo jinak. Velká výhoda je, že se hned rozběhnou, po půl hodině nošení jsem je seřídil a od té doby jsem je nesundal z ruky.  

Odesláno

Čeho ty si nevšimneš.  :clap:

Už jsem se na ně těšil, ale pořád jsem to odkládal a pak jsem pár dnů nebyl doma. A dnes bylo tak krásně, že to prostě nešlo jinak. Velká výhoda je, že se hned rozběhnou, po půl hodině nošení jsem je seřídil a od té doby jsem je nesundal z ruky.  

Jo, stojek se rozhýbe takřka okamžitě, jak ho vezmeš do ruky. Já si kvůli svým Orientům koupil natahovač, aby se mi vůbec nezastavily. Jdou totiž mnohem přesněji, než jsem od nich čekal.

• po 4 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Nový Orientí přírůstek

7flswEi57R.jpg

Je to jeden ze základních modelů, cenově velice dostupné hodinky.I přesto však kvalitně zpracované a dělají radost, musím je někdy za světla pěkně nafotit.

Odesláno

Z  těch starších kousků je krásně vidět, jak se Orient vyvíjí a zraje, jen tak dál kluci :) :clap:

A proto jich mám již 8 kousků a jen jedny Quartzky zbytek jsou Automaty.

A ty Quartzky jsou dost přesné 1 sekundu do plusu za 3 dny !

A šlapou a dá se na ně sehnat i teď spousty náhradních dílů.  :clap:

Odesláno (upraveno)

Také na Orienty nedám dopustit - byly to moje první a i když mám pouze dvoje, nepustil bych je. Tak tady aspoň jedny z nich:

post-14317-0-24271000-1419619298_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Radik
Odesláno (upraveno)

Tak tady je moje malá sbírka Orientů ( zatím nekompletní).

Jedná se o Automaty.
Další má v opravě kamarád .

Jinak jsou na 100 % funkční.

Pokud by měl někdo zájem o výměnu, stačí napsat soukromou zprávu .

post-35701-0-57757300-1419673081_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Sláva Kelly

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...