ultrawatch Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Odesláno 22. února 2017 Tak za mně gratulace ke krásným hodinkám.Jestli můžeš udat cenu,budu rád.
Frostie Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Odesláno 22. února 2017 A teď tu fotku, co se z mobilu nenahrála. Sorry.Pěkné. Ještě se naučit zkracovat tahy a bude to paráda.
AKUC Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Odesláno 22. února 2017 A teď tu fotku, co se z mobilu nenahrála. Sorry.wau, gratulujem skvelé hodinky, teším sa na ďalšie fotky
cze2k Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Odesláno 22. února 2017 Pěkné. Ještě se naučit zkracovat tahy a bude to paráda.Což o to umět,ale na to v práci nebyl čas. Nicméně tah zkrácen. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Delapancha Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Odesláno 23. února 2017 Detail, zpracovani ciferniku bez vytky... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tatraplan Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Odesláno 24. února 2017 (upraveno) Detail, zpracovani ciferniku bez vytky... 20170223_123257.jpgTaktéž... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 24. února 2017 uživatelem tatraplan
deafslap Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Odesláno 25. února 2017 Což o to umět,ale na to v práci nebyl čas. Nicméně tah zkrácen.IMG_20170222_192522.jpgNa tahu je to podle mě o moc lepší. Fakt pěkný hodinky, hned bych něco podobnýho objednal Co je to přesně za typ?
Effe Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Odesláno 25. února 2017 na kůži by myslím ještě vyzerali lépe ...
cze2k Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Odesláno 25. února 2017 (upraveno) na kůži by myslím ještě vyzerali lépe ...Souhlas. Jsou parádně univerzální. Mám teda doma ve 22mm jen tenhle velbloudí (barva,kůže je Čína) kousek,ale hodil by se i tmavý nebo nějaký cognac. Edit: jde o FFD0F001W. Mám je z českého shopu za 7. Safír,power reserve,modrene rucky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 25. února 2017 uživatelem cze2k
Effe Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Odesláno 25. února 2017 za mne rozhodně nejlepší z těch prozatímních variant a taky myslím že nějaký tmavší by jim slušel více......
crouch14 Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Odesláno 26. února 2017 Taky se musím pochlubit novým, dnes už těžko sehnatelným kouskem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
cze2k Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Odesláno 26. února 2017 Taky se musím pochlubit novým, dnes už těžko sehnatelným kouskem.Gratuluju! Taky jsem se na ně koukal. Moc se mi líbí to rozložení ciferníku i ta struktura, která je na celé ploše. Ale osobně jsem nepřekousl ten font. A předchozí model bez číslic už sehnat nejde vůbec.
AKUC Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Odesláno 26. února 2017 pekné, pekné . Gratulujem páni, trošku sa nám to rozrastá aj inými kúskami, super
Amser Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Odesláno 28. února 2017 Tak taky jsem spadl mezi "Orieňťáky" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Více pokecu o hodinkách zde: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/104764-orient-star-st-date-carbon-dv02002b/
KankX Odesláno 7. března 2017 Nahlásit Odesláno 7. března 2017 mobilovka ze včerejšího dne... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Hardslimer Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Odesláno 9. března 2017 Muj novy prirustek do hodinkove rodiny.Na nic si nehraji a pritom 100 wr.Jako low cost watch velice podarene.Presnost po trech dnech 1,6 sec/den. :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Delapancha Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Odesláno 9. března 2017 Gratuluju! Dloufám, že budu mít příležitost je zkouknout na živo . Napsal sem ti sz.
Hardslimer Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Odesláno 9. března 2017 Neni problem. ;-)Dva dny na ruce = + 0,6 sec/den.To jde, ne ?! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se