Přejít na obsah

Jaké Hodinky Orient nosite

t48mirek

Doporučené příspěvky

Tak gratuluju ke komatsu, nooski. Jsou dobrý, co? :) . Tyhle petrolejovky asi ještě lepší než modré. Mě na nich fascinoval ten sunburst, jak jsem už kdysi psal - jakoby schovanej pod povrchem.

Dnes jsem přehodil sklo na safír, nakonec jsem volil mírně klenuté - nicméně mě to trochu naprdlo - sklo nelícuje s lunetou jak jsem myslel, že by mohlo, páč na fotce prodejce jim to lícuje. Jenže tam mají asi i vyšší lunetu, což jsem si neuvědomil. Kupoval jsem tady.

IMG_20210123_110528.jpg.7c60f7a116e058b135b131b7dad74953.jpg

IMG_20210123_110753.jpg.e4e999a314870a550ea314e5420d8e60.jpg

IMG_20210123_111401.jpg.b8c23e85d2e2f4636053206df00c5615.jpg

IMG_20210123_152601_1.jpg.9ee661eb462bb24ed7a99e6f89821d79.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Toto jsou parádní potápky, ale na mají útlé ruce už by to nešlo....škoda....
To se mi strašně líbí, jak všichni řeší, jestli ty či ony hodinky, ač se jim líbí, mohou vlastnit, protože mají útlou či tenčí ruku. Dokonce jsem viděl na youtubu nějakého tak 25leteho mladíka, jak všem radil, jaké dělají chyby pri výběru hodinek a jejich noseni...Připomnělo mi to jakési "vybrané způsoby u dvora", aby člověk nahodou v etiketě neklopytl... Lidi...pamatujete zlaté devadesátky, kdy největším hitem na zápěstí byly skoro budíky s různými obrazovými výtvory na cifernicich????Pochybuji, že kdo kdy měl tak velke zápěstí a to ty náramkové budíky nosili páni stejně jako dámy. Takže, já mám také tenké resp úzké zápěstí,ale když se mi hodinky líbí a mohu si je dovolit, tak si je prostě koupím a nosím. A mám z nich prostě radost! Ať si kdo chce, co chce mysli!A pokud mi jsou velké pod rukáv, povolím si knoflíček na manžetě

Odesláno z mého S60 Lite pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

To že se v rámci módy mění trendy z malých velikosti viz. všechny vintage, kde 36-38mm už je skoro strop, až po uvazování nástěnných hodin typu Diesel, Invicta na řemenu na zápěstí z dob méně minulých je mně úplně jedno....stějne jako se módně nosily kalhoty o tři čísla větší se spuštěným spodkem mezi kolena, vzor nasrávačky, nebo ultra slim jeany jako babské legíny, případně zvony...necítil bych se v tom dobře, připadal bych si směšně....s hodinkami je to stejné musí se mně nejen líbit, ale musí ke mně i pasovat, abych nevypadal jako parchant co si do školy půjčil otcove hodinky.

I tak je stále hodně z čeho vybírat, já osobně si z hromady variant raději sáhnu tam, kde nebudou nožky pouzdra o půl cm přesahovat profil ruky...to že si budu muset odpustit některé zajímavé modely neřeším. Je to otázka vkusu  - z mého pohledu jistá celková harmonie a přiměřenost.

Odkaz ke komentáři

To že se v rámci módy mění trendy z malých velikosti viz. všechny vintage, kde 36-38mm už je skoro strop, až po uvazování nástěnných hodin typu Diesel, Invicta na řemenu na zápěstí z dob méně minulých je mně úplně jedno....stějne jako se módně nosily kalhoty o tři čísla větší se spuštěným spodkem mezi kolena, vzor nasrávačky, nebo ultra slim jeany jako babské legíny, případně zvony...necítil bych se v tom dobře, připadal bych si směšně....s hodinkami je to stejné musí se mně nejen líbit, ale musí ke mně i pasovat, abych nevypadal jako parchant co si do školy půjčil otcove hodinky.
I tak je stále hodně z čeho vybírat, já osobně si z hromady variant raději sáhnu tam, kde nebudou nožky pouzdra o půl cm přesahovat profil ruky...to že si budu muset odpustit některé zajímavé modely neřeším. Je to otázka vkusu  - z mého pohledu jistá celková harmonie a přiměřenost.
OK,OK! To nebylo míněno nijak ve zlem. Právě naopak! Prostě každý nechť si nosí, co a jak má rád! Někdo má rád harmonii, jiný zase rebelii!Proti gustu žádný dišputát!

Odkaz ke komentáři

V 24. 1. 2021 v 20:14, martiste91 napsal:

To se mi strašně líbí, jak všichni řeší, jestli ty či ony hodinky, ač se jim líbí, mohou vlastnit, protože mají útlou či tenčí ruku. ...

Tady jde ale i o jiný problém nesouvisející s tím, jak hodinky na člověku vypadají. Například příliš velké hodinky na tenčím zápěstí prostě nemusí sedět. Jejich nošen může být nepohodlné a člověk si je zkrátka neužije, protože mu na ruce tak nějak pořád vadí.

Odkaz ke komentáři

Tady jde ale i o jiný problém nesouvisející s tím, jak hodinky na člověku vypadají. Například příliš velké hodinky na tenčím zápěstí prostě nemusí sedět. Jejich nošen může být nepohodlné a člověk si je zkrátka neužije, protože mu na ruce tak nějak pořád vadí.
Samozřejmě. I to je možné, ale já tuto problematiku řešil z jiného úhlu pohledu a to z jakési dvorní hodinářské etikety ci obavy z nošení něčeho většího. Tak jsem to vnímal z příspěvku já. Je jasné, a také jsem to psal, že je to na každém a jeho svobodném rozhodnutí, co chce nosit, co mu vyhovuje. Jen se prostě nebát a jít do toho, protože bát se dřív, než to zkusím, já často trochu předčasné. Já bych třeba vzhledem k mému zápěstí měl nosit jen menší hodinky. Ale mně se prostě nelíbí a naopak se mi líbí masivní větší kusy. Tedy nosím a kupují klidně ty, ať již dvorní etiketa nošení říká cokoli a myslí si kdo chce cokoli. Možná tím někoho pobourim z hlediska etikety, ale já si ty stroje prostě užívám. Asi tak. Takže nic ve zlem.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...