_lip_ Odesláno 2. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2021 před 10 minutami, Snekofon napsal: @_lip_ tak jsem narazil na popis těch hnědých na eBay... podle toho by měly mít SAR úpravu...je tam i popis, který tedy vidím poprvé, tak jsem se zase něco přiučil... Podle fotek a videí, které jsem viděl, si myslím, že SAR nemá. Ale ten cifr tam jde vidět docela pěkně. Mě osobně se tedy tento hnědý zrovna moc nelíbí, připomíná mi spíše záchodové prkýnko než palubku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 2. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2021 (upraveno) Jinak pěkná recenze těch mých a popis SAR je třeba tady: https://www.ablogtowatch.com/orient-star-standard-date-carbon-fiber-dial-watch-review/ Upraveno 2. dubna 2021 uživatelem _lip_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 3. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2021 jen z ruky na fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 3. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2021 Hezky to mas, co ti budu nalhavat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 pěkné Snekofone,tyhle také nevypadjí špatně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 Špatné nejsou, jen si nejsem jistý, jestli ty levé jsou bicolor, nebo to jen zkresluje světlo (na bicolory jsem trochu alergický a už to musí být něco aby mne šmakovaly - naposledy jsem se chytl na ty hnědé OS kde je jen pár zlatých prvků). Ty pravé je ten novější model, ale mně se víc libí ten starší typ vysokých indexů, a nelíbí se mně ani ta nová korunka, zase je mně sympatická ta červená na cifru co je trochu oživuje. Ale v rámci variant jsem spokojen zrovna s tím co je doma, ty jsem hledal. Akorát bych rád tah, naivně jsem si myslel, že dokoupit tah bude snadnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 bicolor to není,je to foto z videa,ta červená mi je tam také sympatická,proto jsem je sem vrznul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 6. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2021 Počkaly si, ale o to víc jsou mnou zase obdivované a kochám se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 8. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2021 Koukám, že jsem Orient vlákno úplně zabil . Tak popopojedem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 8. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2021 Já jsem si dnes zkusmo dělal pár fotek, tak jsem blýsknul svou současnou Orient rodinu... na ruce Retrogrády, které prošly týdenním měřením s výsledkem stabilní odchylky v rozmezí +-3s / den a týdenním celkovým skóre +1s / den. Méně spokojený jsem s těma fotkama - bude se muset naučit to nějak pěkněji nafotit, abych si mohl aktualizovat katalog a nesrážel je svou neschopností. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 8. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2021 před 3 minutami, Snekofon napsal: Já jsem si dnes zkusmo dělal pár fotek, tak jsem blýsknul svou současnou Orient rodinu... na ruce Retrogrády, které prošly týdenním měřením s výsledkem stabilní odchylky v rozmezí +-3s / den a týdenním celkovým skóre +1s / den. Méně spokojený jsem s těma fotkama - bude se muset naučit to nějak pěkněji nafotit, abych si mohl aktualizovat katalog a nesrážel je svou neschopností. Náhodou, jak hodinky, tak ty vyfocený odlesky na nich jsou super! Každopadně za mě vedou retrogrády a budu se těšit na ten sunburst, až je blýskneš venku na slunku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 8. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2021 Jestli se chceš zbavit odlesků od reflektoru, musíš je nasvítit odrazem nepřímo, např. o bílý papír, nebo ten reflektor něčím průsvitným zastínit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 8. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2021 (upraveno) Totok Upraveno 8. dubna 2021 uživatelem saida Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
the.Doctor Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 Taky se přidám:-)Odesláno z mého SM-A715F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 10. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2021 Snad jsem tu barvu řemenu trefil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 10. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2021 Chtělo by to foto na ruce, asi bych volil hlavně řemen 20-18, má to lepší proporce. Jinak to jsou tak skvělé hodinky, že jim sluší všechno mně by se hrozně líbily na řemenu co mám na posledním foto z Orient rodiny. O chlup světlejší a méně žlutý odstín.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 10. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2021 Vraby trefil , a Snekofon má pravdu těm by slušelo ledacos... u mne dnes na ruce ty divný, ale stejně je mám rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 10. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2021 [mention]vraby [/mention] Ja ti nevim. Takhle z fotky mi to uplne nepasuje. Priznam se, ze nesdilim ten nazor, ze tem hodinkam sedi vsechno. Mne k nim sedi pouze ten tah. Taky jsem doma elaboroval s remeny a na nic jsem neprisel, tak sly zpet na tah. A to jsem clovek, ktery si s remeny hraje rad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 10. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2021 jedna venkovní na ruce,vzal jsem 22 u té 20 jsem měl vítr,že bude volná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se