martiste91 Odesláno 10. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2021 jedna venkovní na ruce,vzal jsem 22 u té 20 jsem měl vítr,že bude volná Těm by slušel spíše tmavě modrý či bílý řemen doplněný o nějaké otvory či děrování. Soudím....ale to je věc vkusu toho kterého člověka. Ale proč ne řemínek? Myslím, že každé hodinky lze na vkusný řemen.Odesláno z mého S60 Lite pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 10. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2021 Mne se ten remen libi, ale ne v kombinaci k tem hodinkam. Mozna bych zkusil stejny typ remene, jen v cerne s cervenym prosivanim k gmt rucce.Nebo cerny/tmave hnedy krokous, ale ten z nich udela vetsi lestenky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 10. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2021 Než jsem si vybral tak jsem trochu pohledal. Mě ty tmavé řemeny k tomu nesedí,ty hodinky zabijou,ale tak to vidím já no Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 10. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2021 před 16 minutami, vraby napsal: Než jsem si vybral tak jsem trochu pohledal. Mě ty tmavé řemeny k tomu nesedí,ty hodinky zabijou,ale tak to vidím já no Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Vidím to úplně stejně, ten světle hnědej lepší, ale asi nakonec ten origo tah bude best no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 10. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2021 Hele ale ten tmavemodrej je za me fakt dobrej. Jeste zkus cervenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 10. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2021 před 24 minutami, AndyAaron napsal: Hele ale ten tmavemodrej je za me fakt dobrej. Jeste zkus cervenej To není moje práce "internet" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiste91 Odesláno 10. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2021 Než jsem si vybral tak jsem trochu pohledal. Mě ty tmavé řemeny k tomu nesedí,ty hodinky zabijou,ale tak to vidím já noTmavě modrý krokodýl pasuje, prodlužuje linii ciferníku na obvod celé ruky. Klasicka kombinace mnoha výrobců. Černý snad jen jako nějaký outdoor silikon, ale to k tomuto druhu hodinek asi není. To jsou spíše takové akční oblekovky.Odesláno z mého S60 Lite pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 11. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2021 Ten modrý řemen mám original na retrográdech. Většinou mám taky raději kontrastní řemen, aby číselník vynikl, ale zrovna tento řemen mně nedráždí. Nebo je to tím, že čumím na strukturu cifru a odlesky, a k řemenu už se pozornost ani nedostane.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 11. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2021 každému něco jiného a o to jde,na tahu nebo na světle hnědém řemenu ten ciferník vystřelí ještě víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 11. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2021 Tah k retro zkusím někde sehnat. Na neděli jsem ale nahodil King Mastery pro ten červený kanji znak. Ten šedý sunburst je dobrý, akorát slunce neni dnes dost Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 11. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2021 (upraveno) ale jo na Retrograde 2 tahy to vypadá Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 11. dubna 2021 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel0111 Odesláno 13. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2021 Tak jsem něco koupil Orient New Triton Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 13. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2021 Vypadaji dobre, ale trosku mi tam ta rezerva natahu chybi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drabi Odesláno 13. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2021 Kombinace s timto reminkem to modrym Ray II slusi. Jak jsem na hnedou vintage kuzi, tady mi to nejak nehralo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 17. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 20. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2021 Hezký poledne s kamasu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 20. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2021 Burgundy sú topka. Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 21. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2021 tak jdeme od zubaře Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 21. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2021 Jen si tady odplivnu, že kdyby náhodou někoho z pánů, co mě tady tejraj těma fotkama WZ0071DJ, přestaly bavit, tak platím hotově na dřevo, dojedu kamkoli a o ceně moc smlouvat nebudu. a abych nebyl off topic, tak dám i fotku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 21. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se