eloga Odesláno 8. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2021 moc dobrý s tím sklem, , supernápad, já také blbě ostřím, spíš na to prdím, ale pohárové stupně pro medailisty, to bych mohl taky zase něco zprasit... , abych se zOrientoval....
Kalisport Odesláno 10. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2021 Jakože maj mouchy né že ne, ale mám je rád. Celkově se mi Orient zamlouvá a to hlavně OS musím něco ukořistit
martiste91 Odesláno 12. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2021 Dnes tyto speedtechy. Ač celokovové vcelku lehké na ruce. Zpracování na akční model trošku slabší a designově méně výrazný černý ciferník. Modrý by byl lepší. Ale i tak docela fajn neotřelý model.Odesláno z mého S60 Lite pomocí Tapatalk
Bajsy Odesláno 13. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2021 Dnes večer už přezuto na originál tah, díky @Snekofon
chief Odesláno 14. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2021 Explorer Sent from my iPhone using Tapatalk
chief Odesláno 14. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2021 Jakože maj mouchy né že ne, ale mám je rád. Celkově se mi Orient zamlouvá a to hlavně OS musím něco ukořistit Souhlas, tohle se hodně povedlo Sent from my iPhone using Tapatalk
Chronopetr Odesláno 15. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2021 Dnes moje první automaty. Kupoval jsem je na zkoušku, jestli vůbec chci mechaniku, na Aukru stylem: hodinky automat funkční - seřadit "cena od nejnižší po nejvyšší" . A pořád hezky šlapou
Chronopetr Odesláno 16. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2021 Košile šla do skříně a na ruku defendery 1.
Datel Odesláno 16. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2021 důležitá je orientace na ciferníku hybaj domů. už je za pět minut pět
Lacifer Odesláno 16. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2021 K modrákům modráky ze stíračem
_lip_ Odesláno 18. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2021 Možná naposledy na ruce. Pak nafotit a pomažou do inzerce :-)
dragys27 Odesláno 23. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2021 Dnes mám opěr víceletý kalendář... Nikdy mě nepřestanou bavit, rád se na ně dívám.
pauliej Odesláno 26. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2021 Ahojte, kupil som taketo paradne chrono pilotky ... Bohuzial nemam vsetky dieliky tahu, tak je mi natesno a budem ich musiet prehodit na kozu, alebo nato. Sklo je zafirove takze krasne vyniknu vsetky detaily. Zatial velka spokojnost.
_lip_ Odesláno 26. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2021 Ahojte, kupil som taketo paradne chrono pilotky ... Bohuzial nemam vsetky dieliky tahu, tak je mi natesno a budem ich musiet prehodit na kozu, alebo nato. Sklo je zafirove takze krasne vyniknu vsetky detaily. Zatial velka spokojnost.Ty jsou parádní a už je často nevídám :-)Což mi ale připomnělo, že taky vlastně mám jedny podobné, na které jsem už zapomněl. Teď jsem je vyhrabal z šuplíku. Zajímavostí těchto modelů je, že mají i vnější antireflex. U toho mého kousku už tedy hodně poškrábaný.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se