Pavel87 Odesláno 4. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2023 Pořád na ruce, ani nevím, co mě na nich tak baví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky Odesláno 4. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2023 V 20. 12. 2022 v 15:52, AndyAaron napsal: Lube, fajne to mas. Ja vetsi fajnovky se steracem. Mel jsem uz mnoho hodinek a znacek a stojim si za tim, ze ten super AR od Orientu zatim nic neprekona… Tyhle OS jsou fakt super, sedí ti. Co je to přesně za referenci, dají se ještě někde sehnat? Co jsem tak koukal na netu u nás, tak ta nová produkce Classic s Power reserve mě moc nebere. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragys27 Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 @Luky Jestli se nemýlím, sehnat se dají: https://www.helveti.cz/orient-star-contemporary-re-au0004b Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 Skoro jsi se trefil, dragysi Ty co mam ja jsou reference WZ0051AF. Je to starsi model s kapku vetsim pouzdrem (40mm) a starsi verzi strojku s 40h power reserve. Ale hlavne, cele je to z titanu, takze extra lehke a pohodlne na ruce Ty uz se nove budou shanet o dost hur. https://www.shoppinginjapan.net/orient-star-mechanical-titanium-wz0051af/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragys27 Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 @AndyAaron Takže jsem těsně vedle. Na ty nové jsem v Helveti koukal a chybělo málo k tomu, abych je koupil. Jsou parádní a věřím, že v titanu jsou ještě lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oliver111 Odesláno 8. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajsy Odesláno 12. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2023 (upraveno) Já dnes s novou akvizicí. Zachtělo se mi do mé skromné sbírky nějakých limitek a chyběly mi potápky... Trochu jsem se bál těch barev, že to bude cirkus, ale není, mají to vymakané. Upraveno 12. ledna 2023 uživatelem Bajsy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 12. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2023 bude to láska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 15. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 15. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2023 před 4 hodinami, lub napsal: Tyhle se mi fakt líbí ty se povedli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bcmike Odesláno 17. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2023 Od minulého týdne tyto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mironfs Odesláno 18. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 19. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2023 U mne dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 19. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2023 rudý Kamasu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pauliej Odesláno 19. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2023 Oranzady ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIK82 Odesláno 20. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 20. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2023 Nový úlovek - OS s ručním nátahem. Jsou jednoduché, ale celkově elegantní a dost se mi vlastně líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 20. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2023 V 20. 12. 2022 v 15:52, AndyAaron napsal: Lube, fajne to mas. Ja vetsi fajnovky se steracem. Mel jsem uz mnoho hodinek a znacek a stojim si za tim, ze ten super AR od Orientu zatim nic neprekona… Souhlas Ondro, taky se mi zdá AR na OrientStar jako to nejlepší co na hodinkách můžeš mít. Ovšem není to na všech modelech, ale když jo, tak to stojí za to! @_lip_ Super úlovek, sice tohle bych si nikdy netipnul, ale líbí se mi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 20. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2023 @_lip_ - tohle je velka parada! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 20. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2023 před 47 minutami, _lip_ napsal: Nový úlovek - OS s ručním nátahem. Jsou jednoduché, ale celkově elegantní a dost se mi vlastně líbí. Perfekt ! Já měl teď nabito na OS s krásně zdobeným manuálem (nebyl to Royal Orient, ale působilo to tak). Číselník byl krásný s číslicemi v brusel stylu, kazila to jen datumvka - tady to nekazí Nakonec mně utekly a byla to škoda... ty bych občas asi vytáhl, manuály mám raději než všude přítomné automaty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se