Jezevcik2 Odesláno 2. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2012 Frostie,nevím,jestli neklame ta fotka,ale vypadá to,že máš hodně malou ruku.Tady ty Maka působí obřím dojmem.Kolik máš cm? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hammi Odesláno 11. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2012 Ahoj všem. Já nosím a to poměrně intenzivně limitku Subaru STI. Mám je od ledna a zatím spokojenost.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dave9014 Odesláno 26. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2012 Párkrát do týdne Mako. Zatím je to můj nejoblíbenější kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maiestatus Odesláno 11. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2012 (upraveno) Když Orient, tak jedině s věčným kalendářem. Orient CEU07005B Upraveno 11. prosince 2012 uživatelem Maiestatus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 11. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2012 Když Orient, tak jedině s věčným kalendářem. Orient CEU07005B Momentálně mám na ruce tytéž ( jen ne tak vyblejskaný ). Stále uvažuju, že se jich zbavím, ale nemůžu se k tomu rozhoupat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 11. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2012 Frostie,nevím,jestli neklame ta fotka,ale vypadá to,že máš hodně malou ruku.Tady ty Maka působí obřím dojmem.Kolik máš cm? možná to tak nevypadá, ale prodloužený tah na 23,5 cm určitě nebude na malou ruku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maiestatus Odesláno 12. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2012 (upraveno) Momentálně mám na ruce tytéž ( jen ne tak vyblejskaný ). Stále uvažuju, že se jich zbavím, ale nemůžu se k tomu rozhoupat. Jsem na tom podobně. Jsou to moje první pořádný hodinky, tak se mi je taky nechce jen tak prodávat... Upraveno 12. prosince 2012 uživatelem Maiestatus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 12. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2012 Orient World Diver ... mám teď nějaké Orientální období ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiribartl Odesláno 12. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2012 Nádherný potápky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 12. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2012 Díky. Doufám, že už brzo dodám foto dalších Divers Orientů ... mám na vyčištění Orient King Divers ... jinak na tyhle World Diver dělali reklamu spíš jako na letecké ... asi předpokládali, že při delším přistání skočí pilot k moři Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 16. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2012 Orient King Diver O 104904E. Konečně doma . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t48mirek Odesláno 17. prosince 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2012 krásne ja chci taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda_Prim Odesláno 23. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2012 Dneska jsem vzal tyhle, právě jsem je opravil. Kompletní rozborka, oprava, vyčištění a sborka.Vypadá to, že se dílo zdařilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onipep Odesláno 24. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2012 Nějak nemůžu spát, tak jsem vyhrabal dvoje šikmooké Trochu jsem je dal do pucu a teď co připravit na zejtra??! Překvapilo mě jak jsou krásně čistý!!?A to jsou prej z pětaosumdesátého?!! A teď co na ruku?? Jo ještě dotaz? jakej je mezi nima rozdíl matou mě ty tři hvězdičky?Strojek je totožnej!! Pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda_Prim Odesláno 8. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2013 Dneska tyhle. A aby to nebylo tak jednoduché, tak varianta AAA. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JimmyTulip Odesláno 14. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2013 (upraveno) Já dnes poprvé tyhle Ray, jsem z nich nadšený, jsou to moje první automaty. Neporadil byste mi někdo nějaký pěkný kaučukový, čí kožený ( voděodolný) řemen? Líbí se mi tenhle, ale nevím jaký rozměr(22mm?) a ani nevím, jestli by k tomu seděl, rád bych to viděl naživo. Upraveno 14. ledna 2013 uživatelem JimmyTulip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 14. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2013 Já dnes poprvé tyhle Ray, jsem z nich nadšený, jsou to moje první automaty. Neporadil byste mi někdo nějaký pěkný kaučukový, čí kožený ( voděodolný) řemen? Líbí se mi tenhle, ale nevím jaký rozměr(22mm?) a ani nevím, jestli by k tomu seděl, rád bych to viděl naživo. ano, rozteč nožek je u Deep i Ray tebou uváděných 22 mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomek Odesláno 14. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2013 Já dnes poprvé tyhle Ray, jsem z nich nadšený, jsou to moje první automaty. Neporadil byste mi někdo nějaký pěkný kaučukový, čí kožený ( voděodolný) řemen? Líbí se mi tenhle, ale nevím jaký rozměr(22mm?) a ani nevím, jestli by k tomu seděl, rád bych to viděl naživo. Ahoj, co se týče toho rozměru, tak rozteč je skutečně 22mm. Je otázka, jestli potápky zrovna patří na řemen, ale zrovna k těmhle si myslím pasuje ledacos Já mám taky jedny v modré barvě, nicméně je mám na tahu. Jinak mrkni sem do toho vlákna. Jsou tam tyhle hodinky vyfocené na různých řemenech a mimo jiné i na něčem dost podobném, co zamýšlíš koupit. Jo a co jsem se tak díval na netu, tak k těmhle hodinkám se mi fakt hodně líbil i prošívaný hnědý řemen, tak můžeš mrknout pro inspiraci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JimmyTulip Odesláno 14. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2013 Ahoj, co se týče toho rozměru, tak rozteč je skutečně 22mm. Je otázka, jestli potápky zrovna patří na řemen, ale zrovna k těmhle si myslím pasuje ledacos Já mám taky jedny v modré barvě, nicméně je mám na tahu. Jinak mrkni sem do toho vlákna. Jsou tam tyhle hodinky vyfocené na různých řemenech a mimo jiné i na něčem dost podobném, co zamýšlíš koupit. Jo a co jsem se tak díval na netu, tak k těmhle hodinkám se mi fakt hodně líbil i prošívaný hnědý řemen, tak můžeš mrknout pro inspiraci... Super, díky za inspiraci . Rád bych k nim pořídil vícero řemenů, abych si je občas mohl nějak ozvláštnit, například kůži na nějakou společenskou akci, tah do kanclu, kaučuk někam na plovárnu nebo do lesa . Jinak dnes jsem tu viděl foto jedněch orientů v oranžový barvě s oranžovym kaučukem a moc se mi to líbí foto, tak přemýšlím, že bych si pořídil ještě jedny od Orientů, za ty peníze je to krásnej kauf si myslím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dissidentagressor Odesláno 20. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2013 Klasika Big Mako na tahu a nebo kůže Hirsch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se