mysiak Odesláno 9. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2019 Ray II + Uncle Seiko GL831 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delapancha Odesláno 13. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2019 Po delší době kalendáře v bikolóru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chloupek Odesláno 13. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2019 (upraveno) Upraveno 13. července 2019 uživatelem chloupek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MejlaG Odesláno 14. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2019 Ja porad tyto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Powerboss Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2019 Mám je cca 2 měsíce. Pro denní nošení do práce, do města, na doma.Za měsíc se "sekly" o 14 vteřin. Neuvěřitelný. Křest vodu taky proběhl. Absolutně bez problému.Koupil jsem je na ebay jako nové. A taky byly. Krabička, papíry, všechno. Šly sice ke mně přes měsíc z Rijádu a to díky francouzkým nemakačenkům, ale nakonec se podařilo.Jsem z nich stále vedle. Mohu si odškrtnout, že další hodinkové přání splněno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2019 Super bikolory. Ja bych nemusel sutry a snesl bych delsi minutovku, ale jinak parada. At ti to tika! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busmil Odesláno 18. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2019 Grilovačka s Orientem na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Powerboss Odesláno 19. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2019 Mám je cca 2 měsíce. Pro denní nošení do práce, do města, na doma.Za měsíc se "sekly" o 14 vteřin. Neuvěřitelný. Křest vodu taky proběhl. Absolutně bez problému.Koupil jsem je na ebay jako nové. A taky byly. Krabička, papíry, všechno. Šly sice ke mně přes měsíc z Rijádu a to díky francouzkým nemakačenkům, ale nakonec se podařilo.Jsem z nich stále vedle. Mohu si odškrtnout, že další hodinkové přání splněno.Díky. Tikaj, tikaj, tikaj. :-)A tohle je důvod, proč ty šutry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dirk Odesláno 20. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2019 "Návrat do minulosti" - rok 1987 a moje první automaty. No, mají dost za sebou a podle toho vypadají. 2x rozbité sklo = 2x servis, jinak naprosto bezproblémový stroj, který jde do teď a občas je z nostalgie vytáhnu. Jen kalendář byl do r. 2015... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P11 Odesláno 22. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2019 Nami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugo666 Odesláno 22. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2019 Tak ty se mi moc líbí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P11 Odesláno 22. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2019 Sa podarilo foto s odrazom pergoly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 27. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2019 (upraveno) Tyhle jsem si oblíbil úplně proti vší logice.Laik by lehce přišel k dojmu, že pocházejí ze střelnice na pouti, včetně malého zvěřince pod dvanáctkou, že,Ani ty tři hvězdy neříkají "čím víc hvězdy tím víc Zenith"Ale čitelnost je maximální. Navíc se miláčkové leskly až moc tak dostaly brusnou lekci, takže maximální kustomizace. Akorát jsem sám sobě winderem, na noc mám Seika, protože na nich odečtu čas po celou nocDenní jsou tyhleA v práci mám důstojnější švajcy, ty ovšem už na baterku, kancldajving stejně automaty nenakrmí ;o) Upraveno 27. července 2019 uživatelem Datel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 29. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 29. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2019 No, tak ty hranatý jsou pecka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P11 Odesláno 30. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2019 Ešte chvíľu budem takto otravovať z dovolenky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 5. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2019 RAY II Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 5. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2019 Dám sem ještě jednu, když už sem kvůli tomu podupal tchánovi rajčata, a už dám pokoj ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 5. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2019 Aspon to tady trosku zije, tak klidne jeste neco prihod. Ma to dobrou atmosku ty tve fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 5. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2019 OK, tak todle je teda něco jako písnička na přání - jenom pro tebe, Andy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se