chloupek Odesláno 24. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2019 (upraveno) třetí týden na ruce ... dost jsem si je oblíbil Upraveno 24. srpna 2019 uživatelem chloupek
geralt Odesláno 29. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2019 Nikde jsem je tu nenasel, tak sem davam Orinet Monarch me pritelky a ted uz neco pres tyden i zeny. Porizeny na zaklade tipu z fora, delaji velkou radost. Remen od 09freds.
KatkaB Odesláno 29. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2019 (upraveno) Já jsem to vlákno nedávno znovu našla, vím, že jsi ve finále psal, že z nich měla velkou radost. Pořád se jí nosí dobře? Nebrblá třeba kvůli nutnosti nátahu? (ke změně stavu gratuluji oběma ) Upraveno 29. srpna 2019 uživatelem KatkaB
Datel Odesláno 30. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2019 Je to machr, koupit hodinky přítelkyni, a když se osvědčily,tak koupí úplně stejné i manželce ;o)také gratuluji oběma dámám ke změně stavu watch-boxů kvůli Orientaci je to rozhodně výhoda ;o)
geralt Odesláno 30. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2019 @KatkaB: manualni natah byl prave podminkou, stejne jako absence datumky... takze spokojenost stale trva, ted s tim hnedym reminkem idelani delky bych rekl, ze jeste stoupla @Datel: , jo mam v supliku jeste troje, jeden nikdy nevi, kdy se budou hodit
AndyAaron Odesláno 30. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2019 Sokratesi (Violoncello), vim, ze nic nevis, ale vis, ze ta folie z tahu se da odlepit a tah se da zkratit, ze jo?
Violoncello Odesláno 30. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2019 Vy jste dvojka :-) Já je vyzvednul a rovnou vyfotil, bez úprav. Fólie půjde doma dolů a dílek taky :-))) Investičné Orienty :-)))
shaggy Odesláno 30. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2019 Mam rovnake a vazne mozem potvrdit ze su investicne.Uz som investoval do opravy a doladenia strojceka a do noveho zafiroveho sklicka...
Violoncello Odesláno 30. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2019 V 30. 8. 2019 v 14:55, shaggy napsal: Mam rovnake a vazne mozem potvrdit ze su investicne.Uz som investoval do opravy a doladenia strojceka a do noveho zafiroveho sklicka... No vidíte! :-)
chloupek Odesláno 31. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2019 (upraveno) Upraveno 31. srpna 2019 uživatelem chloupek
KatkaB Odesláno 31. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2019 @geralt - hezký, tak to je paráda.Já jen že to jsou přeci jenom trochu nezvyklý hodinky a taky že jsem ráda, že ten obecný strach "ženské chtějí spíš bezúdržbové kvartzky" se zde nenaplnil.
geralt Odesláno 2. září 2019 Nahlásit Odesláno 2. září 2019 @KatkaB: ona puvodne nenosila zadne, ale jakmile zjistila, ze je mozne mit mechanicky tikajici strojek, na ktery je navic videt, bylo rozhodnuto:)
martiste91 Odesláno 2. září 2019 Nahlásit Odesláno 2. září 2019 V 29. 8. 2019 v 19:50, KatkaB napsal: Já jsem to vlákno nedávno znovu našla, vím, že jsi ve finále psal, že z nich měla velkou radost. Pořád se jí nosí dobře? Nebrblá třeba kvůli nutnosti nátahu? (ke změně stavu gratuluji oběma )Takový dotaz, co máš za hodinky ty, Katko?Máš taky nějaké Orienty? Pokud ano, sem s nimi. Píšeš, že jseš závislák, tak se pochlub aspoň nějakým kouskem tady...také. Odesláno z mého S60 Lite pomocí Tapatalk
KatkaB Odesláno 2. září 2019 Nahlásit Odesláno 2. září 2019 (upraveno) Stačí (tady) takhle? SNRAP003W0 rose gold. Přesnost jsem nesledovala, ale rezervu má cca 46 hodin, šířka pouzdra 25 mm, výška pouzdra 28 mm, L2L 33 mm, šířka stěžejek 18 mm, tloušťka 12 mm, minerální sklo, water resistant, datumovka, kamínky "drahokamy", krémový ciferník... Moc je nenosím, na mě jsou moc malé. Upraveno 2. září 2019 uživatelem KatkaB
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se