jovani Odesláno 25. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamenec Odesláno 26. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2020 V Národním Odesláno z mého Redmi Note 6 Pro pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSch Odesláno 27. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2020 Moje první automaty. Když se ohlédnu zpětně, lepší kousek jsem pro vstup do světa hodinek vybrat nemohl. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20200127/c6d89de40b097ae88127158fdea36f97.plist Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSch Odesláno 27. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2020 (upraveno) Tak se to nenahralo, zas něco v tapatalku Upraveno 27. ledna 2020 uživatelem PavelSch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Venceremos1 Odesláno 27. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2020 Brutalne farebne vyvazene. Ku triku i obleku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 29. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2020 Tak jsem si konečně také udělal radost s Orient Stary :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 29. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2020 dobre si spravil, nech ti sluzia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quino Odesláno 29. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2020 Tak jsem si konečně také udělal radost s Orient StaryMůžu se zeptat, kde jsi nakupoval? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 29. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2020 Dlouho jsem je hledal, bohužel jsem prošvihl ty výprodeje, kdy byly i pod 300$, nakonec jsem je našel na bazoši, původně byly koupené na orientuhren.de Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 29. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2020 Jinak jsou fajn, ale čekal jsem ještě trochu lepší zpracování, přece jenom by to měla být exkluzivní řada. Stačilo by pár úprav a byly by úplně super. Asi jsem zhýčkaný :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 31. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2020 Novej přírůstek do sbírky konečně jsem je sehnal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tpk1001 Odesláno 31. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2020 Beasty jsem hodil na kůži... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sohun Odesláno 31. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2020 Za tu cenu to proste neslo je tam nechat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 1. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2020 jo, mako jsou fajn hodinky za skvělou cenu. dost jsem si je oblíbil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pauliej Odesláno 1. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2020 (upraveno) Dnes orient kamasu green... zeleny sunburst je paradny, len sa tazko foti :-) Upraveno 1. února 2020 uživatelem pauliej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 2. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2020 Světle modrá je prostě dobrá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 2. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2020 Tmavě modrá taky dobrá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garisz Odesláno 2. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2020 jj, taky dobrá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oravius Odesláno 2. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ten blbej Odesláno 7. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2020 Tak ráno dorazily Retrogrády a musím říct, že ty maj teda grády. Miluju ten bílej, nebo spíš krémovej ciferník, dneska je to úplně nedostupný zboží, pokud chce člověk normální WR bez šroubovačky, s čím by se člověk nemusel bát jít zaplavat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se