Roman-ZA Odesláno 4. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2020 cakajte, ste v poradi, nezavesujte, prosim, cakajte, ste v poradi .... su v servise .... Romčo, čekáme tu na tebe.Jedno se jim teda musí nechat - Retrogrády dokonale vytřískaly všechny ostatní hodinky z mýho zápěstí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ten blbej Odesláno 4. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2020 ... by si taky mohli trochu švihnout, vyměnit hřídelku přece není až taková oprava. Každopádně se těším, že je tu zas brzo uvidím, s těma mejma albínama to je dobrá dvojka dohromady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 4. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2020 ty si mi ale humorista Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 8. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2020 jedna patecni. cyglisti v HK uz jsou pripraveni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ten blbej Odesláno 8. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2020 Teda - dávat v neděli odpoledne páteční fotku krásnejch potápek na zápěstí, to jest jasná provokace! Takže přátelé, to znamená pouze jediné - lub nastupuje od zítřka na minimálně dvoutýdenní dovolenou někde v Karibiku, zatímco z nás budou naši zaměstnavatelé zase dřít kůži. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 9. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2020 jó, prt. dyť nemám dovybranou ještě ani loňskou dovo, neni čas. vo dření kůže bych ti mohl vyprávět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ten blbej Odesláno 9. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2020 Jo, tak to sme na tom asi podobně, teď sem dorazil z robóty. Manželka že mi nachystá večeři a já na to, že je mi z tý práce tak akorát tak šoufl, že si to dám asi zítra a teď že si za chvilku vodevřem lahvinku červenýho. Ještě že je manželka, chronomag a Retrogrády Tak aspoň jeden rychlocvak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ten blbej Odesláno 11. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2020 Tak nevím, zda je to COVID-19, ale skolilo mě to, musím uznat, docela obstojně. Zkrátka chřipka klasika. Ta poslední chřipka, co sem tak před rokem a půl měl, mě se svejma 42°C sestřelila tak, že raději koronavirus než to. Takže pyžamo, čaje a kochání se třeba úžasně zarovnanejma ručičkama na setinu milimetru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 12. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2020 sa poriaadne liec ... 42C?? no, ty blaho ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ten blbej Odesláno 12. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2020 No, to bylo před tím rokem a půl. Teďka mám sotva 37. A co ty vlastně Romčo, nějaký zprávy máš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 12. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2020 ja mam cas do 29.03. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ten blbej Odesláno 12. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2020 Jo, jasný. Ach ty lhůty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 12. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2020 po bratru - 30dni, ani o den menej a ani viac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ocak Odesláno 14. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2020 Moje obľúbené. Odoslané z VTR-L29 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2020 (upraveno) sam by som to lepsie nanatocil Upraveno 15. března 2020 uživatelem Roman-ZA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ten blbej Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2020 Video mě náhodou dopomohlo ke zjištění, že ty naše Retrogrády maj asi už svý nástupce: ORIENTSTAR Retrograde WZ0091DE . Pche, tfuj - teda! Si dělaj asi špatnou srandu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2020 nie je to zle, mne sa to pozdava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2020 (upraveno) To nejsou retrogrády, normální wače nebo blbě vidim? Moc slunicka na telefon. Upraveno 16. března 2020 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2020 (upraveno) Tak teď už vidim a stejně mi nejde do hlavy, co je na nich retrográdního. Vidim hodiny, minuty, datumku, Day, rezervu nátahu a normální velkou vteřinku. Upraveno 16. března 2020 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2020 Tak teď už vidim a stejně mi nejde do hlavy, co je na nich retrográdního. Vidim hodiny, minuty, datumku, Day, rezervu nátahu a normální velkou vteřinku.A co třeba ten ukazatel dne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se