Přejít na obsah

Jaké Hodinky Orient nosite

t48mirek

Doporučené příspěvky

Tak to gratuluji budoucímu majiteli, tady tedy kováříčci odvedlo kus poctivé práce.

I když

O víkendu jsem si zakustomizoval a přehazoval origo tah s plechovou koncovkou ze Seika quartz na Orienty automaty. 
A jak se mi hodilo, že to jde přihnout, sedí to jak poklička na hrnec.

já taky měním postoje, jak se mi to hodí ;o)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak já beru plnej tah, s plnejma koncovkama, případně i s masivní sponou jako takovej mnou nevyžadovanej bonus. Tah komplet ze zohýbaných plíšků mě kupodivu nikdy nijak neurazil. Ale já sem divnej, takže mě vlastně asi radši neberte vážně :)

Odkaz ke komentáři

U těhle Bambinů, který se mi jinak strašně líbí, mě mrzí jenom ten subciferník moc natlačenej vlastně až na hřídel hodinový a minutový ručky. Jinak ciferník je nádhernej, krásně vypouklej, to mám moc rád! Je to taková ta nestárnoucí klasika, co bude dycky v kurzu.

Odkaz ke komentáři

já nosím jen ta bambina a na datum jsem úplně zapomněl  ;) subciferník nahoře beru jako cenu za to, že zůstala šestka, datum bych vůbec nemusel, ale celkově jsou zrovna tahle bambina tak povedená, že vlastně žádnou výhradu ani nemám 

Upraveno uživatelem chloupek
Odkaz ke komentáři

Jasan, sou parádní, o tom žádná, datum je náhodou pro mě na hodinkách moc důležitej, jen mě mrzelo, že je škoda, že to nevymysleli nějak takhle ( jo a fakt sorry za tu mojí lůzrmalůvku, nebo jak to nazvat :D , ale pro představu to snad stačí :) )

20699_hodinky-orient-automatik-ra-ap0002s10b.jpg

Polish_20200501_235819120.jpg

Odkaz ke komentáři

Jo. To je mnohem lepší. Opravdu to tomu hodně pomohlo. Ale bohužel za mně je to pořád za pět ;o)

Ale to tam vkládám faktor jestli to chci nebo nechci do hodinkovnice se. Není to zkrátka můj kýbl piva.. 

Odkaz ke komentáři

tak asi jsou to nejhezci bambina, ale osobne mam problem s timto typem/tvarem korunky, kdy se snadno za neco zachyti a vytahne (typicky za kapsu kalhot kdyz do ni lezu). od te doby mam radeji jednoduchy tvar korunky (bamb. v.1), jeste lepe s ochranou a nejlip kdyz je sroubovaci.

btw, furt jsem si myslel, ze se na bambina chystam, proste orienti majstrstyk, ale dospel jsem k presvedceni, ze musim mit day/date, bez toho uz hodinky nechci.

Upraveno uživatelem lub
Odkaz ke komentáři

Rozumějte tomu dobře. Nápad dobrý, malůvka Ok. I ty hodinky jsou fajn, akorát jsem v nich nenalezl zalíbení. That's all. Snažil jsem se. Ale Bambiny podobně jako želvičky odvedle mne holt za hercnu nechytly...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...