KatkaB Odesláno 29. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2020 (upraveno) Datel, speciálně pro tebe - mají plné koncovky tahu Upraveno 29. dubna 2020 uživatelem KatkaB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 30. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2020 Tak to gratuluji budoucímu majiteli, tady tedy kováříčci odvedlo kus poctivé práce. I když O víkendu jsem si zakustomizoval a přehazoval origo tah s plechovou koncovkou ze Seika quartz na Orienty automaty. A jak se mi hodilo, že to jde přihnout, sedí to jak poklička na hrnec. já taky měním postoje, jak se mi to hodí ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ten blbej Odesláno 30. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2020 Tak já beru plnej tah, s plnejma koncovkama, případně i s masivní sponou jako takovej mnou nevyžadovanej bonus. Tah komplet ze zohýbaných plíšků mě kupodivu nikdy nijak neurazil. Ale já sem divnej, takže mě vlastně asi radši neberte vážně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ten blbej Odesláno 30. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2020 I když je teda zase fakt, že ten tah třeba u Retrográdů je zase úplně jiný kafčo, to je vysloveně lahůdka a plíškovej tah bych místo něj teda zase určitě teda nechtěl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pauliej Odesláno 30. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2020 Cely tyzden nosim modre Kamasu. Odchylka zatial priemerne -6s/den ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delapancha Odesláno 1. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2020 Včera jsem je po dlouhé době provětral.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chloupek Odesláno 1. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2020 (upraveno) Upraveno 1. května 2020 uživatelem chloupek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 1. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2020 teda, datum nepřeklopené, časové údaje se liší, i když jen o chloupek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ten blbej Odesláno 1. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2020 U těhle Bambinů, který se mi jinak strašně líbí, mě mrzí jenom ten subciferník moc natlačenej vlastně až na hřídel hodinový a minutový ručky. Jinak ciferník je nádhernej, krásně vypouklej, to mám moc rád! Je to taková ta nestárnoucí klasika, co bude dycky v kurzu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chloupek Odesláno 1. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2020 (upraveno) já nosím jen ta bambina a na datum jsem úplně zapomněl subciferník nahoře beru jako cenu za to, že zůstala šestka, datum bych vůbec nemusel, ale celkově jsou zrovna tahle bambina tak povedená, že vlastně žádnou výhradu ani nemám Upraveno 1. května 2020 uživatelem chloupek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ten blbej Odesláno 1. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2020 Jasan, sou parádní, o tom žádná, datum je náhodou pro mě na hodinkách moc důležitej, jen mě mrzelo, že je škoda, že to nevymysleli nějak takhle ( jo a fakt sorry za tu mojí lůzrmalůvku, nebo jak to nazvat , ale pro představu to snad stačí ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 2. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2020 Jo. To je mnohem lepší. Opravdu to tomu hodně pomohlo. Ale bohužel za mně je to pořád za pět ;o) Ale to tam vkládám faktor jestli to chci nebo nechci do hodinkovnice se. Není to zkrátka můj kýbl piva.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chloupek Odesláno 2. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2020 jasně, takhle by to bylo ještě lepší, pár dalších drobností by to vylepšilo ještě víc ... ale sám si je udělat neumím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ten blbej Odesláno 2. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2020 Já bych je náhodou nechal jinak úplně tak, jak sou. Jo, já vím, ta malůvka je fakt hrozná, to se už hodně přibližuje Mr. Beanovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 2. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2020 (upraveno) tak asi jsou to nejhezci bambina, ale osobne mam problem s timto typem/tvarem korunky, kdy se snadno za neco zachyti a vytahne (typicky za kapsu kalhot kdyz do ni lezu). od te doby mam radeji jednoduchy tvar korunky (bamb. v.1), jeste lepe s ochranou a nejlip kdyz je sroubovaci. btw, furt jsem si myslel, ze se na bambina chystam, proste orienti majstrstyk, ale dospel jsem k presvedceni, ze musim mit day/date, bez toho uz hodinky nechci. Upraveno 2. května 2020 uživatelem lub Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 2. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2020 Rozumějte tomu dobře. Nápad dobrý, malůvka Ok. I ty hodinky jsou fajn, akorát jsem v nich nenalezl zalíbení. That's all. Snažil jsem se. Ale Bambiny podobně jako želvičky odvedle mne holt za hercnu nechytly... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pantomaso Odesláno 2. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2020 Tak jsem se rozhodl podpořit naši ekonomiku a koupil jsem si v kamenném obchodě tyto Orienty. Byla to láska na první pohled, tak doufám, že bude spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 2. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2020 Parádní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 3. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2020 před 18 hodinami, Pantomaso napsal: Tak jsem se rozhodl podpořit naši ekonomiku a koupil jsem si v kamenném obchodě tyto Orienty. Byla to láska na první pohled, tak doufám, že bude spokojenost. Ja myslim, ze urcite bude.. Skus sem po case pre zaujimavost nahodit dennu odchylku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 3. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2020 Dnes klasika která neomrzí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se