ten blbej Odesláno 9. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2020 ... bylo by to přesně tak, ale mají tu černou vložku lunety... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 9. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2020 Hele, vložky se přece běžně vyměňují, jde to snadno a rychle. Tmavé se odstraní a nahrazují se bílými. Jako ženatý a dcernatý chlap to musím vědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 9. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2020 (upraveno) A vlastne ano, luneta.. Este so zelenou vlozkou existuju - EM75006W. Ale to je uz dost divoka kombinacia. Upraveno 9. května 2020 uživatelem junior300 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ten blbej Odesláno 9. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2020 Ste hodný, chlapi, ale jak vidíte, není mi prostě přáno. Ale stejně mám tušení, že se něco vyrojí. Jenom teda doufám, že to nebude z takovejch těch stájí € 10 000 a výše... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 9. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2020 Na Wardy jsi nekoukal? Luneta no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ten blbej Odesláno 9. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2020 Koukal sem Luneta A ručičky s indexama a rámeček daydate mají takový to tmavě šedý titanový zbarvení, to já nerad, já raději blýskavé Já vím, já sem prostě případ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 10. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2020 Tak to tady zase narovnám a vrátím sem tu správnou značku, foto ze včerejšího cyklo řádění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ten blbej Odesláno 10. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2020 Správně Ale chlapi sou hodní, že se mi snažili pomoct. A co na to cyklořádění vlastně říkal strojek, v pohodě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 10. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2020 V pohodě, vždyť Orient ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 10. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2020 A zejtra zase do háku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 10. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2020 Kano na vylete.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 10. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ten blbej Odesláno 10. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2020 Chlapi jak vy to děláte, že máte ta sklíčka tak čistá..? Já ať mám plexi, minerál, hardlex nebo safír, všechny mám hned zapatlaný. A to na ty sklíčka ani nehrabu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tatraplan Odesláno 11. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2020 Mako XL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 11. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2020 před 8 hodinami, ten blbej napsal: Chlapi jak vy to děláte, že máte ta sklíčka tak čistá..? Já ať mám plexi, minerál, hardlex nebo safír, všechny mám hned zapatlaný. A to na ty sklíčka ani nehrabu . Ked mam dlhy rukav, tak sa to cisti samo. Ked kratky, tak ich kludne aj 10x denne prebehnem handrickou, vid. foto. Alebo aspon trickom, neznasam zapatlane sklo. Ale ja som vadny.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 11. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2020 tak, tak, to musis cistit, cistit a este raz cistit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 11. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2020 (upraveno) před 4 hodinami, tatraplan napsal: Mako XL Kua krasne su tie modre XL-ka. A pritom za “par penez”. Ako dlho ich uz mas, vyzeraju ako vytiahnute zo suflika. Upraveno 11. května 2020 uživatelem junior300 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 11. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2020 Dnes moje oblíbené SK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 11. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2020 Je naprosto nezbytné, vlastnit Orientky blankytné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 11. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2020 Vždycky jsem si říkal na co je ta luneta u SK - myslel jsem, že by to mělo něco společného s dekompresí při potápění, ale má to tak mizernou lumi, že teda nevím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se