Cohiba68 Odesláno 21. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2020 Mako XL v místnosti a na slunci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 23. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2020 Souboj titánů bestie ll. VS monster ll. dnes vítězí bestie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 24. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2020 Peknu nedelu vsetkym.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave123 Odesláno 24. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2020 Kůže nebo kov? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 24. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2020 Za mě jasnej kov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 24. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2020 Za mne taky kov, určitě. Ale bohužel, tenhle ještě není ideální. Plné endlinky to zvednou o třídu výš, ty hodinky jsou už tak super, krásně vyvážená kompozice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 24. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2020 ja som moje Ventusy prehodil na chvilu na kozu, ale nebolo to ono. takze pekny kovovy naramok a je vystarane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 24. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2020 Tak tak, napriklad pekny jubi by im bodol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 25. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2020 Kov, sem tam přehodím na gumu nebo nato ale pak zjistím, že na origo tahu se mi Maka líbí nejvíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 26. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2020 Kádéčka po renovaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 26. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2020 Tyhle pohledávám,měl jsem je jako kluk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 26. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2020 před 21 minutami, vraby napsal: Tyhle pohledávám,měl jsem je jako kluk. To jsou skoro voni, kdyby mě omrzely dám vědět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KatkaB Odesláno 26. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2020 Od včerejška. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 27. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2020 Petrolejky su bomby Ja dnes budem “makojakopako” tak prihodne MakoXL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 27. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2020 před 11 hodinami, KatkaB napsal: Od včerejška. gratulujem, dobrý výber a slušia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 27. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2020 velmi zaujimavy odtien cifernika. nech sluzia v zdravi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KatkaB Odesláno 27. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2020 (upraveno) Díky Je to ta zelená varianta, ale hrozně záleží, jak se na ně svítí. Jsou moc krásný, jsem s nima spokojená. Hodně jsem se bála toho, že jsou velký a těžký, jenže on ten výběr ve středních velikostech je strašně špatný, takže nakonec jsem to zkusila. Dost dobře se nosí. Vždycky když je vezmu do rukou, tak si říká "ty jo, to je těžký kladivo!", ale na ruce se to ztratí. Padají mi na venkovní stranu ruky, jenže to všechny. Uvidím, co jim budu říkat za měsíc nebo za půl roku. Jo a taky mi připadá, že se strašně dobře fotí, nejlíp ze všech mých hodinek, které jsem kdy zkoušela fotit. Takže třeba ze mě vypadnou v průběhu času i koukatelný fotky Upraveno 27. května 2020 uživatelem KatkaB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 27. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2020 (upraveno) gratuluji, Katko. celkem prekvapiva volba pro zenskou ruku :), ale sednou ti. kamasu jsou hodne povedeny hodinky - velikost, proporce, tvar, zpracovani (haloo, seiko), super lumi a navrch safir. neni nic, co bych menil nebo mohl vytknout. za ty penize proste bomba. edit: jenom plkam a pritom je mam taky na ruce. ale ta petrolejova je stejne nej.. Upraveno 27. května 2020 uživatelem lub Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 27. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2020 Pořád Maka: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 28. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2020 Čekání na nové hodnky si krátím focením těch starých Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se