lub Odesláno 14. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2014 díky, to jsem potřeboval slyšet. nejspíš to tedy budou pilotky.nebudou.místo toho mám na ruce tyhle krásky (asi stárnu nebo co). až bude čas, udělám pár fotek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikulíšek Odesláno 14. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2014 nebudou.místo toho mám na ruce tyhle krásky (asi stárnu nebo co). až bude čas, udělám pár fotek. Super,tyhle mám taky v merku... ale v jiný barevný kombinaci. Nějaké první dojmy a pocity? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 14. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2014 Minulý týden jsem v jednom brněnské hodinářství viděl ty výroční Orienty, které tady má asi jenom prischera. Jsou opravdu moc povedené. Málem jsem se neudržel.http://yeomanseiko.com/2010/08/03/orient-60th-anniversary-limited-edition-watch-dt00002w/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 14. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2014 nebudou.místo toho mám na ruce tyhle krásky (asi stárnu nebo co). až bude čas, udělám pár fotek. IMG_4646.jpgTak to gratuluju k 1. páprdovskému kroku...teď už zbývá jen vyzkoušet asi neporazitelné SARB033. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 14. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2014 Ty si zaslouzi vlastni chlubici a par fotek na remenu :-) Gratuluji. nebudou.místo toho mám na ruce tyhle krásky (asi stárnu nebo co). až bude čas, udělám pár fotek. IMG_4646.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 14. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2014 Tak to gratuluju k 1. páprdovskému kroku...teď už zbývá jen vyzkoušet asi neporazitelné SARB033. Náhodou hodinky, kterým ty říkáš páprdovské, mají své kouzlo. Kdybys to někdy zkusil a udělal jim místo v té své lunetové armádě, možná bys mluvil jinak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 15. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2014 díky za reakce.stručně - první dojmy předčily očekávání ...teď už zbývá jen vyzkoušet asi neporazitelné SARB033.tohle je úplně jiný styl, srovnatelné se SABR jsou spíš ty Toblinovy Standard date. O-S classic mě oslovuje víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 16. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2014 Jsou fakt parádní a fotky se ti taky moc povedly. OS je přece jenom vyšší level. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikkes Odesláno 18. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2014 dneska po delší době jeden starší kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2014 dneska po delší době jeden starší kousekPřihodím k němu bráchu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikulíšek Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sláva Kelly Odesláno 31. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2014 Orient FEU03002U jsou pěkné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkJober Odesláno 31. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2014 Tak dnes jsem si přinesl Mako XL Blue Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 31. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2014 Tak dnes jsem si přinesl Mako XL Blue congratz, ať slouží Petře už sis zkrátil tah? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkJober Odesláno 31. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2014 Díky Honzo! Budou sloužit myslím dobře. Zkráceno, bohužel jsem někde zahrabal vystěžejkovač, takže to byla fuška . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2014 Po čase jsem měl zase na ruce Chronoace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2014 Ty jsou pěkné. Z kterého jsou roku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2014 Ty jsou pěkné. Z kterého jsou roku?Z r, 1969, s poměrně vzácným kalibrem 42940. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malymarek Odesláno 12. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2014 Zdravím,tak jsem se dostal i do této části fóra. Dostaly se ke mně hodinky Orient tzv. King Size KV 469617-7E PT s automatickým nátahem, strojek 21 Jewels cal. 46941Day Date na pozici 3 , průměr cifru 35mm, průměr s korunkou 46mmpodle info z netu byl model vyráběn od 70. let a skončila výroba na začátku 80. let vnitřní luneta ukazuje ztrátu barev v závislosti na hloubce ponoru, dle textu a tabulky z netu P.S. fota původní majiteltabulka a stránka z katalogu http://www.relojesparatodos.com/vb/threads/524326-Presento-Orient-SK-Diver Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 12. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2014 zajímavý kousek, vypadají dobře, gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se