dragys27 Odesláno 12. března 2022 Nahlásit Odesláno 12. března 2022 @Lacifer Parádní dvacetidekovky, ta oranžová je super!
Lacifer Odesláno 12. března 2022 Nahlásit Odesláno 12. března 2022 před 10 minutami, dragys27 napsal: @Lacifer Parádní dvacetidekovky, ta oranžová je super! Díky moc, zkusil jsem fotku v telefonu potunit aby to nějak vypadalo a.... neumim to
Kalisport Odesláno 14. března 2022 Nahlásit Odesláno 14. března 2022 Pěkný to máš @Lacifer gratulace k těm oranžádám to je barva na léto jak dělaná. Já klasicky svoje jediný Orientky
Lacifer Odesláno 14. března 2022 Nahlásit Odesláno 14. března 2022 @Kalisport díky moc , ty tvoje jediný Orientky mám pořád v hledáčku, jen teda první generaci, a párkrát už byly skoro na udici ale zatím jsem je nezaseknul, aspoň že je občas vyvenčíš a můžu je tady omrknout jsou good i když tvé NY0040 je na ruku moc často teď nepouští
Kalisport Odesláno 15. března 2022 Nahlásit Odesláno 15. března 2022 @Lacifer Jo Citizenky teď vedou. Je pravda že tyhle pilotky nepatří mezi moje střídací kousky, ale když už se dostanou na ruku tak se tam drží dlouho. Apropo jsou to vlastně moje nejpřesnější hodinky za týden udělají +2 . @tombas Tohle jsou parádní OS. Už jsem taky jedny OS skoro měl, ale nakonec koupil něco jinýho tak snad příště. Koukám že tam dvě 15
tombas Odesláno 15. března 2022 Nahlásit Odesláno 15. března 2022 @Kalisport díky, já se jich nemůžu nabažit. Mám je na ruce už 14 dní a dneska dorazí nové nato řemínky, tak snad budou pasovat, jsou to 22mm a OS mají 21mm. Přesnost je taky slušná +30s za 14 dní a to jsou ještě v záběhu.
MIK82 Odesláno 15. března 2022 Nahlásit Odesláno 15. března 2022 Vzal jsem na zkoušku a za ty prachy to není vůbec špatný.
the.Doctor Odesláno 18. března 2022 Nahlásit Odesláno 18. března 2022 Taková malá Orientální vykrádačka ala Rolex Odesláno z mého SM-A715F pomocí Tapatalk
Snekofon Odesláno 19. března 2022 Nahlásit Odesláno 19. března 2022 Safra Orient homážoval i suby já myslel že je to výtvor stejných umělců co dělají suby s logem GS. Pokud je to ofiko model tak jsem upřímně z Orientu zklamaný.
tombas Odesláno 19. března 2022 Nahlásit Odesláno 19. března 2022 Jeden model značku nedělá a Orient má nepřeberné množství hodinek vlastního designu. Stejně se mi to ale moc nezdá, chybí tam logo a vlastně vůbec nerozumím tomu, proč by to dělal.
farkyostrava Odesláno 19. března 2022 Nahlásit Odesláno 19. března 2022 a ja si vcera rikal ze ten nick Tombas znam ahoj uz by to chtelo jaro.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se