Liqid Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 Ráno napadlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 usoudil jsem, že tohle Bambino mi bude dělat společnost, když budou slavnostní chvilky, tak třeba první den v Novém roce. Řemínek je na mě nezvykle široký, ale přežil jsem to. Celkově pohodový dojem, na přasnost jsem zatím pozor nedával, ale bude to OK. Další příště, konec ledna. ** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 8. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2015 Blíží se únor a to budeme už rok spolu.Včera jsem je prozkoumal hodinářskou lupou v přímé konfrontaci se Seiko 5 Sports dopadly z hlediska zpracování lépe.Chtěl jsem je dát po delší době opět na tah, ale jak jsem je uviděl na meshi, nechal jsem to tak.A kvůli tomu všemu jsem si je dnes vzal s sebou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zarkow Odesláno 8. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2015 Můj nový přírustek: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerber Odesláno 8. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2015 Blíží se únor a to budeme už rok spolu.Včera jsem je prozkoumal hodinářskou lupou v přímé konfrontaci se Seiko 5 Sports dopadly z hlediska zpracování lépe.Chtěl jsem je dát po delší době opět na tah, ale jak jsem je uviděl na meshi, nechal jsem to tak.A kvůli tomu všemu jsem si je dnes vzal s sebou. OMG_3549.jpg Mám stejné, sice teprve pár měsíců, ale pořád jsou neokoukané... taková náhoda, že jsem je objevil, to bych nevěřil, zálusk jsem měl na úplně jiné značky a dobře, že to dopadlo takhle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2015 Můj nový přírustek: Prosimtě, co je to přesně za model? Ty jsou parádní! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zarkow Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2015 Prosimtě, co je to přesně za model? Ty jsou parádní!Děkuju za pochvalu :-) Je to model FD0J003A, série Curator. Jakmile budu mít víc času na focení, chci je dát i do chlubírny, protože z nich mám velkou radost :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2015 Děkuju za pochvalu :-) Je to model FD0J003A, série Curator. Jakmile budu mít víc času na focení, chci je dát i do chlubírny, protože z nich mám velkou radost :-) Tak to se těším na detailní fotky. Orienty už mám dvoje, říkám si, že třetí už by bylo moc, ale tohle jsou po dlouhý době další, který mě praštily svojí jednoduchostí a symetrickou krásou (hlavdě díky rezervě nátahu) do očí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2015 Minuly tyden porizene Orient Bambino. Chtel jsem neco k obleku do prace. Existuji v mnoha variantach, ale nektere uz neni tak jednoduche sehnat. Chtel jsem svetly cifernik, tyhle konretne se delaji s bilym a nebo kremovym. Vybral jsem nakonec bily. Ucarovaly me modre rafiky, vypada to skvele. Jeste existuje varianta se zlatymi indexy. Libi se mi take detailnejsi dilkovani, nez jen sekundy/minuty. Fanousek rimskych cisel zrovna nejsem, ale tady se mi to libi. Reminek je leskly, pusobi trosku plastove, ale je pohodlny. Zatim jsem jeho pripadnou vymenu neresil.Prusvih je, ze po procteni tohoto vlakna mam spadeno na Orient Ray, i kdyz potapek uz par mam. Jen nevim, jestli cerne, nebo modre... Tohle je peklo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2015 Orient King Diver z r . 1970 s původním sklíčkem s kyklopem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2015 Velka parada :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2015 Minuly tyden porizene Orient Bambino. Chtel jsem neco k obleku do prace. Existuji v mnoha variantach, ale nektere uz neni tak jednoduche sehnat. Chtel jsem svetly cifernik, tyhle konretne se delaji s bilym a nebo kremovym. Vybral jsem nakonec bily. Ucarovaly me modre rafiky, vypada to skvele. Jeste existuje varianta se zlatymi indexy. Libi se mi take detailnejsi dilkovani, nez jen sekundy/minuty. Fanousek rimskych cisel zrovna nejsem, ale tady se mi to libi. Reminek je leskly, pusobi trosku plastove, ale je pohodlny. Zatim jsem jeho pripadnou vymenu neresil.Prusvih je, ze po procteni tohoto vlakna mam spadeno na Orient Ray, i kdyz potapek uz par mam. Jen nevim, jestli cerne, nebo modre... Tohle je peklo A já jsem fanoušek římských číslic, takže se mi tato Bambina líbí moc. I font těch arabských číslic je zvolený dobře, takže se to mezi sebou nebije. Ty ručky vypadají na fotce fialové, pokud jsou opravdu modré, tak proč ne. Asi bych ale dal přednost stříbrným. --- Black Koffie & Black Mako Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2015 Luxusni fotka a luxusni Mako! Ja se utvrdil v tom, ze dalsi potapky opravdu nepotrebuju, ale tvoje fotka me opet nahlodala. Navic si rikam, ze Mako/Ray za 133/139 USD je zlocin nevzit...http://www.longislandwatch.com/Orient_Watches_s/1834.htm Rafiky na Bambinach jsou opravdu modre. Nevim proc, ale evokuje mi to vic luxusnejsi hodinky, takze takovy wanabe... V teto cenove kategorii clovek moc casto modre raficky nevidi. Stribrnych je pomerne hodne. Navic jsou diky tomu kontrastnejsi a da se odecist cas i za horsich svetelnych podminek (ve tme samozrejme ne). Nejhorsi mi prijde kombinace cerny cifernik a stribrne raficky. Tam diky odleskum sklicka kolikrat clovek musi chvilku hledat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2015 Díky.Mako nebo Ray si určitě pořiď, na léto do vody je to ideální. Já jsem se taky rozhodoval mezi oběma modely a nakonec jsem vybral Mako, protože se mi prostě líbily o něco víc než Ray.A Bambina zase někdy vyfoť, aby byly vidět ty modré ručky. Věřím, že na živo jsou ještě lepší, než na fotkách. Taky jsem si je několikrát prohlížel a pak jsem se přesunul do Německa k Junghansu a bylo to vyřešené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2015 A já jsem fanoušek římských číslic, takže se mi tato Bambina líbí moc. I font těch arabských číslic je zvolený dobře, takže se to mezi sebou nebije. Ty ručky vypadají na fotce fialové, pokud jsou opravdu modré, tak proč ne. Asi bych ale dal přednost stříbrným. --- Black Koffie & Black Makokof0200.jpg Jako že meše moc nemusím, ale k těm Mako sedne parádně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2015 No prave na plavani mam uz timexy, gshocky a nove ted orange monstra. Navic vodu moc nemusim :-) Takze logika veli dalsi potapky nekupovat. Ale ne vzdy musi logika zvitezit, ze...? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2015 Jako že meše moc nemusím, ale k těm Mako sedne parádně Tak to jsme na tom naprosto stejně.Toto je můj první mesh, koupený na ebay jen tak na zkoušku, a jak jsem ho dal na Maka, věděl jsem, že to je přesně ono.A co ty tvé pepsiny, dostanou se teď někdy na ruku, když mají doma takovou konkurenci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2015 Správná otázka Od té doby, co jsem nasadil Béčka, jsou pepsiny v natahovači. zajímavé na tom ovšem je, že jsem je nepřestal mít ani o trochu míň rád. Pořád se mi líbí a jsem šťastný, že jsem se odhodlal si je tenkrát na podzim koupit. Až se trochu uklidním, určitě se na ruku dostanou. Béčka přeci jenom nechci tahat všude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zarkow Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2015 Minuly tyden porizene Orient Bambino. Chtel jsem neco k obleku do prace. Existuji v mnoha variantach, ale nektere uz neni tak jednoduche sehnat. Chtel jsem svetly cifernik, tyhle konretne se delaji s bilym a nebo kremovym. Vybral jsem nakonec bily. Ucarovaly me modre rafiky, vypada to skvele. Jeste existuje varianta se zlatymi indexy. Libi se mi take detailnejsi dilkovani, nez jen sekundy/minuty. Fanousek rimskych cisel zrovna nejsem, ale tady se mi to libi. Reminek je leskly, pusobi trosku plastove, ale je pohodlny. Zatim jsem jeho pripadnou vymenu neresil.Prusvih je, ze po procteni tohoto vlakna mam spadeno na Orient Ray, i kdyz potapek uz par mam. Jen nevim, jestli cerne, nebo modre... Tohle je peklo Postupem času se mi Bambino líbí víc a víc, zejména tento nový ciferník ala "moderní retro" nebo původní bílo - stříbrná varianta s indexy. Přitom donedávna mě přišly hodně staromódní, inu vývoj a změna vkusu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2015 (upraveno) Minuly tyden porizene Orient Bambino. Chtel jsem neco k obleku do prace. Existuji v mnoha variantach, ale nektere uz neni tak jednoduche sehnat. Chtel jsem svetly cifernik, tyhle konretne se delaji s bilym a nebo kremovym. Vybral jsem nakonec bily. Ucarovaly me modre rafiky, vypada to skvele. Jeste existuje varianta se zlatymi indexy. Libi se mi take detailnejsi dilkovani, nez jen sekundy/minuty. Fanousek rimskych cisel zrovna nejsem, ale tady se mi to libi. Reminek je leskly, pusobi trosku plastove, ale je pohodlny. Zatim jsem jeho pripadnou vymenu neresil.Prusvih je, ze po procteni tohoto vlakna mam spadeno na Orient Ray, i kdyz potapek uz par mam. Jen nevim, jestli cerne, nebo modre... Tohle je peklo Nojo, Bambino, v první řadě především gratulace ke správnému zOrinetování.No ale já bych k tomu jen podotknul, že jsem si správný model těhle hodinek omrkával loni již od léta. Tyto s římskými číslicemi - no mě to přijde nelogické, jak je ten číselník pokryt informacemi a v konečném důsledku je to pro mě matoucí. Pokud jde o samotná římská čísla, tak mi na ciferníku až tak nevadí, ale nejlépe je, pokud jsou v úzkém fontu. Tady zrovna to moc úzké, tedy štíhlé, nejsou. Ale co mě na celé té věci nesedí je to, že je použit systém samotných indexů místo lichých číslic - no, jenže římská "1" je tak trochu over, je to index a jednička zároveň, ale to samé na pozici 5 nebo třeba 9 je o něčem jiném. Já mám dojem, že ta římská čísla měla pokrýt ciferník komplet, bylo by to pro přehlednost jednodušší a design by byl také spokojen. Ale to jsem jen u věci, kvůli kterým jsem toto přestal prohlížet a věnoval čas těm druhým ciferníkům Bambin, těm jen s indexy. Tam jsem se zOrientoval asi pro mě lépe, ovšem tady je ještě jak teď pořádně koukám, zdvojení sekundových indexů na obvodu ciferníku, no je to zajímavost, zejména, že tam zapadá svou délkou vteřinová ručka, která na indexových vypadá poněkud krátká, nojo, nicméně, já jsem ty římské prostě přešel.... , Berte to tudy jako názor a možnost vyjádření. /foto z netu/** Upraveno 19. ledna 2015 uživatelem eloga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se