_lip_ Odesláno 27. února Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února Tyto M-Forcy jsou vážně pekelný, pěkná fotka, díky tobě je asi budu potřebovat, je ta origo guma měkká - pohodlná? Díky. Právě že je, oproti těm tvrdým gumám na starších verzích je tohle možná silikon. Je překvapivě hodně pohodlný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Odesláno 27. února Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února Bambina - moje první Orient hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 1. března Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 1. března Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 1. března Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 2. března Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 2. března Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března @lub úplně můj vkus oboje dvoje pěkný hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 5. března Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března dík. orient v této třídě nízkonákladových potápek podle mě nabízí nejvíc muziky. umírněný promakaný design, pěkné zpracování a taky mám dobrou zkušenost s jejich strojky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel87 Odesláno 5. března Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března před 2 hodinami, lub napsal: dík. orient v této třídě nízkonákladových potápek podle mě nabízí nejvíc muziky. umírněný promakaný design, pěkné zpracování a taky mám dobrou zkušenost s jejich strojky. Je pravda, že na Orient defender 2 mám super přesnost. Vlastně vůbec neřeším nastavování času, protože to není potřeba. Na hodinky za pár šupů skvělý. Zatím drží 2 roky a uvidíme, jak to s nimi bude dál. Na druhou stranu na Orient Star mi dělají +30s denně a začíná mě to docela točit. Nejspíš je pošlu na seřízení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 6. března Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března Tento týden se kocham. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 8. března Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března Jdou +2-3 s/den. O Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 8. března Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 10. března Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března Zatím stále tyto (na střídačku s OS divery). Překvapivě se nosí docela pohodlně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 14. března Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března Dneska střídačka za divery. Už jsem i vyřešil tu sponu, takže už netlačí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 17. března Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 19. března Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 20. března Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března před 11 hodinami, Arthur N. napsal: Super. Jubilee je za strapcode? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 20. března Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března před 20 minutami, Kalisport napsal: Super. Jubilee je za strapcode? díky:), jubilee je Čína z alíka (aliaexpres-Tearoker store) za 15 USD, koupil jsem v r.2022, a docela sedí u nožek pěkně a je dost pohodlnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 20. března Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března Ali čína na SKX se dá s trochou fantazie a pilníkem a kleštěma přizpusobit skoro všemu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 21. března Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se