berczo Odesláno 16. května Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května (upraveno) dnes hrdě vstupuji do klubu Orient Bambino RA-AC0M04Y Version 7 (38mm) Upraveno 16. května uživatelem berczo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 17. května Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 17. května Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 18. května Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 22. května Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MK3D Odesláno 23. května Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května Dnes cca 40 let staré Orient po tátovi. Jsou po servisu, opravě tahu a výměně sklíčka. Po více než týdenním pozorování jsem zjistil, že jsou nejpřesnější z hodinek co mám. Až mi to přijde divný, ale dělají jednu sekundu do mínusu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 24. května Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gargamel Odesláno 24. května Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května V 23. 5. 2024 v 13:01, MK3D napsal: Dnes cca 40 let staré Orient po tátovi. Jsou po servisu, opravě tahu a výměně sklíčka. Po více než týdenním pozorování jsem zjistil, že jsou nejpřesnější z hodinek co mám. Až mi to přijde divný, ale dělají jednu sekundu do mínusu. Nádhera, nádhera, nádhera!!! Tohle už dneska nikdo neumí, dneska se dělaj všecko ideálně s černým cifrem, nebo ještě “líp” nějakej pitomej stealth design, všechno to vypadá buď vojensky nebo agresivně. Že mě ani jedno, ani druhý nezajímá - koho to žere, že? Akorát mě to teda definitivně vyhnalo k digoškám, no. Tohle je nádhera, přesně podle mýho gusta - je tam úplně všechno a neměnil bych tam ani jedinou věc A ten nádhernej day-date krásně orámovanej No a navíc po tátovi - střežit jako oko v hlavě! Konečně po dlouhý době krásný hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 25. května Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května před 13 hodinami, gargamel napsal: Nádhera, nádhera, nádhera!!! Tohle už dneska nikdo neumí, dneska se dělaj všecko ideálně s černým cifrem, nebo ještě “líp” nějakej pitomej stealth design, všechno to vypadá buď vojensky nebo agresivně. Že mě ani jedno, ani druhý nezajímá - koho to žere, že? Akorát mě to teda definitivně vyhnalo k digoškám, no. Tohle je nádhera, přesně podle mýho gusta - je tam úplně všechno a neměnil bych tam ani jedinou věc A ten nádhernej day-date krásně orámovanej No a navíc po tátovi - střežit jako oko v hlavě! Konečně po dlouhý době krásný hodinky Já si je pamatuju, co by hodinky "Tiráků a autobusáků" za komárů. Vždy mě přišly strašně velký a divný a měl jsem možnost tyhle vyzkoušet a je to, jak píšeš, boží. Překvapivě sedí i na drobné ruce a je to pokoukání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MK3D Odesláno 25. května Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května před 1 hodinou, DavidLC napsal: Já si je pamatuju, co by hodinky "Tiráků a autobusáků" za komárů. Vždy mě přišly strašně velký a divný a měl jsem možnost tyhle vyzkoušet a je to, jak píšeš, boží. Překvapivě sedí i na drobné ruce a je to pokoukání před 15 hodinami, gargamel napsal: Nádhera, nádhera, nádhera!!! Tohle už dneska nikdo neumí, dneska se dělaj všecko ideálně s černým cifrem, nebo ještě “líp” nějakej pitomej stealth design, všechno to vypadá buď vojensky nebo agresivně. Že mě ani jedno, ani druhý nezajímá - koho to žere, že? Akorát mě to teda definitivně vyhnalo k digoškám, no. Tohle je nádhera, přesně podle mýho gusta - je tam úplně všechno a neměnil bych tam ani jedinou věc A ten nádhernej day-date krásně orámovanej No a navíc po tátovi - střežit jako oko v hlavě! Konečně po dlouhý době krásný hodinky Díky, taky je střežím a furt se bojím, abych je neškrábl. Ono to sklíčko je snad z plastu a bylo by to hned. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MK3D Odesláno 25. května Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května před 1 hodinou, DavidLC napsal: Já si je pamatuju, co by hodinky "Tiráků a autobusáků" za komárů. Vždy mě přišly strašně velký a divný a měl jsem možnost tyhle vyzkoušet a je to, jak píšeš, boží. Překvapivě sedí i na drobné ruce a je to pokoukání Jj, ani má ruka není jako Arnoldova a sedí to super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 25. května Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 3-hviezda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 26. května Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května před 19 hodinami, MK3D napsal: Jj, ani má ruka není jako Arnoldova a sedí to super. Bavil jsem se o té tvé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MK3D Odesláno 26. května Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května Před hodinou, DavidLC napsal: Bavil jsem se o té tvé Taky tě mám rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delapancha Odesláno 26. května Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května Po dlouhé době na ruce. Třeba provětrat, aspoň na chvíli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
berczo Odesláno 27. května Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května Dnes zase office a Orient Bambino. Dá se i bez košile a pořád mně baví!Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 27. května Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května (upraveno) V 16. 5. 2024 v 12:06, berczo napsal: dnes hrdě vstupuji do klubu Orient Bambino RA-AC0M04Y Version 7 (38mm) , decentní foto, příjemnost. Upraveno 27. května uživatelem eloga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 28. května Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 28. května Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května (upraveno) Všiml jsem si drobných rozdílů na lunetě Upraveno 28. května uživatelem childe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pauliej Odesláno 30. května Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května Oranzady ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se