berczo Odesláno 16. května 2024 Nahlásit Odesláno 16. května 2024 (upraveno) dnes hrdě vstupuji do klubu Orient Bambino RA-AC0M04Y Version 7 (38mm) Upraveno 16. května 2024 uživatelem berczo
MK3D Odesláno 23. května 2024 Nahlásit Odesláno 23. května 2024 Dnes cca 40 let staré Orient po tátovi. Jsou po servisu, opravě tahu a výměně sklíčka. Po více než týdenním pozorování jsem zjistil, že jsou nejpřesnější z hodinek co mám. Až mi to přijde divný, ale dělají jednu sekundu do mínusu.
gargamel Odesláno 24. května 2024 Nahlásit Odesláno 24. května 2024 V 23. 5. 2024 v 11:01, MK3D napsal: Dnes cca 40 let staré Orient po tátovi. Jsou po servisu, opravě tahu a výměně sklíčka. Po více než týdenním pozorování jsem zjistil, že jsou nejpřesnější z hodinek co mám. Až mi to přijde divný, ale dělají jednu sekundu do mínusu. Rozšířit Nádhera, nádhera, nádhera!!! Tohle už dneska nikdo neumí, dneska se dělaj všecko ideálně s černým cifrem, nebo ještě “líp” nějakej pitomej stealth design, všechno to vypadá buď vojensky nebo agresivně. Že mě ani jedno, ani druhý nezajímá - koho to žere, že? Akorát mě to teda definitivně vyhnalo k digoškám, no. Tohle je nádhera, přesně podle mýho gusta - je tam úplně všechno a neměnil bych tam ani jedinou věc A ten nádhernej day-date krásně orámovanej No a navíc po tátovi - střežit jako oko v hlavě! Konečně po dlouhý době krásný hodinky
DavidLC Odesláno 25. května 2024 Nahlásit Odesláno 25. května 2024 V 24. 5. 2024 v 19:10, gargamel napsal: Nádhera, nádhera, nádhera!!! Tohle už dneska nikdo neumí, dneska se dělaj všecko ideálně s černým cifrem, nebo ještě “líp” nějakej pitomej stealth design, všechno to vypadá buď vojensky nebo agresivně. Že mě ani jedno, ani druhý nezajímá - koho to žere, že? Akorát mě to teda definitivně vyhnalo k digoškám, no. Tohle je nádhera, přesně podle mýho gusta - je tam úplně všechno a neměnil bych tam ani jedinou věc A ten nádhernej day-date krásně orámovanej No a navíc po tátovi - střežit jako oko v hlavě! Konečně po dlouhý době krásný hodinky Rozšířit Já si je pamatuju, co by hodinky "Tiráků a autobusáků" za komárů. Vždy mě přišly strašně velký a divný a měl jsem možnost tyhle vyzkoušet a je to, jak píšeš, boží. Překvapivě sedí i na drobné ruce a je to pokoukání
MK3D Odesláno 25. května 2024 Nahlásit Odesláno 25. května 2024 V 25. 5. 2024 v 8:17, DavidLC napsal: Já si je pamatuju, co by hodinky "Tiráků a autobusáků" za komárů. Vždy mě přišly strašně velký a divný a měl jsem možnost tyhle vyzkoušet a je to, jak píšeš, boží. Překvapivě sedí i na drobné ruce a je to pokoukání Rozšířit V 24. 5. 2024 v 19:10, gargamel napsal: Nádhera, nádhera, nádhera!!! Tohle už dneska nikdo neumí, dneska se dělaj všecko ideálně s černým cifrem, nebo ještě “líp” nějakej pitomej stealth design, všechno to vypadá buď vojensky nebo agresivně. Že mě ani jedno, ani druhý nezajímá - koho to žere, že? Akorát mě to teda definitivně vyhnalo k digoškám, no. Tohle je nádhera, přesně podle mýho gusta - je tam úplně všechno a neměnil bych tam ani jedinou věc A ten nádhernej day-date krásně orámovanej No a navíc po tátovi - střežit jako oko v hlavě! Konečně po dlouhý době krásný hodinky Rozšířit Díky, taky je střežím a furt se bojím, abych je neškrábl. Ono to sklíčko je snad z plastu a bylo by to hned.
MK3D Odesláno 25. května 2024 Nahlásit Odesláno 25. května 2024 V 25. 5. 2024 v 8:17, DavidLC napsal: Já si je pamatuju, co by hodinky "Tiráků a autobusáků" za komárů. Vždy mě přišly strašně velký a divný a měl jsem možnost tyhle vyzkoušet a je to, jak píšeš, boží. Překvapivě sedí i na drobné ruce a je to pokoukání Rozšířit Jj, ani má ruka není jako Arnoldova a sedí to super.
DavidLC Odesláno 26. května 2024 Nahlásit Odesláno 26. května 2024 V 25. 5. 2024 v 10:17, MK3D napsal: Jj, ani má ruka není jako Arnoldova a sedí to super. Rozšířit Bavil jsem se o té tvé
MK3D Odesláno 26. května 2024 Nahlásit Odesláno 26. května 2024 V 26. 5. 2024 v 5:28, DavidLC napsal: Bavil jsem se o té tvé Rozšířit Taky tě mám rád
Delapancha Odesláno 26. května 2024 Nahlásit Odesláno 26. května 2024 Po dlouhé době na ruce. Třeba provětrat, aspoň na chvíli.
berczo Odesláno 27. května 2024 Nahlásit Odesláno 27. května 2024 Dnes zase office a Orient Bambino. Dá se i bez košile a pořád mně baví!Sent from my iPhone using Tapatalk
eloga Odesláno 27. května 2024 Nahlásit Odesláno 27. května 2024 (upraveno) V 16. 5. 2024 v 10:06, berczo napsal: dnes hrdě vstupuji do klubu Orient Bambino RA-AC0M04Y Version 7 (38mm) Rozšířit , decentní foto, příjemnost. Upraveno 27. května 2024 uživatelem eloga
childe Odesláno 28. května 2024 Nahlásit Odesláno 28. května 2024 (upraveno) Všiml jsem si drobných rozdílů na lunetě Upraveno 28. května 2024 uživatelem childe
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se