Přejít na obsah

Jaké Hodinky Orient nosite

t48mirek

Doporučené příspěvky

Dnes cca 40 let staré Orient po tátovi. Jsou po servisu, opravě tahu a výměně sklíčka. Po více než týdenním pozorování jsem zjistil, že jsou nejpřesnější z hodinek co mám. Až mi to přijde divný, ale dělají jednu sekundu do mínusu.

IMG_5939 (1).jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 23. 5. 2024 v 13:01, MK3D napsal:

Dnes cca 40 let staré Orient po tátovi. Jsou po servisu, opravě tahu a výměně sklíčka. Po více než týdenním pozorování jsem zjistil, že jsou nejpřesnější z hodinek co mám. Až mi to přijde divný, ale dělají jednu sekundu do mínusu.

IMG_5939 (1).jpg

Nádhera, nádhera, nádhera!!! Tohle už dneska nikdo neumí, dneska se dělaj všecko ideálně s černým cifrem, nebo ještě “líp” nějakej pitomej stealth design, všechno to vypadá buď vojensky nebo agresivně.  Že mě ani jedno, ani druhý nezajímá - koho to žere, že? Akorát mě to teda definitivně vyhnalo k digoškám, no. Tohle je nádhera, přesně podle mýho gusta - je tam úplně všechno a neměnil bych tam ani jedinou věc 👍👌 A ten nádhernej day-date krásně orámovanej 👌👌👌No a navíc po tátovi - střežit jako oko v hlavě!

Konečně po dlouhý době krásný hodinky 👍👌

Odkaz ke komentáři

před 13 hodinami, gargamel napsal:

Nádhera, nádhera, nádhera!!! Tohle už dneska nikdo neumí, dneska se dělaj všecko ideálně s černým cifrem, nebo ještě “líp” nějakej pitomej stealth design, všechno to vypadá buď vojensky nebo agresivně.  Že mě ani jedno, ani druhý nezajímá - koho to žere, že? Akorát mě to teda definitivně vyhnalo k digoškám, no. Tohle je nádhera, přesně podle mýho gusta - je tam úplně všechno a neměnil bych tam ani jedinou věc 👍👌 A ten nádhernej day-date krásně orámovanej 👌👌👌No a navíc po tátovi - střežit jako oko v hlavě!

Já si je pamatuju, co by hodinky "Tiráků a autobusáků" za komárů. Vždy mě přišly strašně velký a divný a měl jsem možnost tyhle vyzkoušet a je to, jak píšeš, boží. Překvapivě sedí i na drobné ruce a je to pokoukání 😉👍😀

Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, DavidLC napsal:

Já si je pamatuju, co by hodinky "Tiráků a autobusáků" za komárů. Vždy mě přišly strašně velký a divný a měl jsem možnost tyhle vyzkoušet a je to, jak píšeš, boží. Překvapivě sedí i na drobné ruce a je to pokoukání 😉👍😀

před 15 hodinami, gargamel napsal:

Díky, taky je střežím a furt se bojím, abych je neškrábl. Ono to sklíčko je snad z plastu a bylo by to hned.

Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, DavidLC napsal:

Jj, ani má ruka není jako Arnoldova a sedí to super.

Odkaz ke komentáři

V 16. 5. 2024 v 12:06, berczo napsal:

dnes hrdě vstupuji do klubu :) Orient Bambino RA-AC0M04Y Version 7 (38mm)

IMG_3429.jpeg

IMG_3431.jpeg

IMG_3433.jpeg

👍, decentní foto, příjemnost. 🙂

Upraveno uživatelem eloga
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...