Liqid Odesláno 16. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2015 Ray Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 16. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2015 Dneska za sportovce? Kombinace vypada dobre. Ja s napetim vyhlizim obed: Dnes pracuju doma, takže jsem si na ranní pochůzky (školka, pošta, obchod) mohl dovolit sportovní outfit.Když mi ladí lampasy, jsem spokojený. Až teď si uvědomuju, že mi vlastně ladí i pozadí, i když jen metafyzicky, protože to růžové je sakura neboli třešeň japonská. Vidím, že Bambina ještě neomrzela. To je dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 16. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2015 Dnes pracuju doma, takže jsem si na ranní pochůzky (školka, pošta, obchod) mohl dovolit sportovní outfit.Když mi ladí lampasy, jsem spokojený. Až teď si uvědomuju, že mi vlastně ladí i pozadí, i když jen metafyzicky, protože to růžové je sakura neboli třešeň japonská. Vidím, že Bambina ještě neomrzela. To je dobře. Ne ne, Bambina neomrzela ani zdaleka. O vikendu jsem si hral s makrem a byl jsem ohromen z jejich zpracovani v detailech. Jednomu kolegovi zde z fora jsem na sebe objednal jedny s kremovym cifernikem, tak az dojdou a pokud mi to dovoli, tak bych rad vyfotil tyto dve varianty vedle sebe pro porovnani. Porad je s cim si hrat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2015 nedělní siesta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
byzko Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2015 Už 1,5 roku Union...bez safíru, bez hackingu, rotor chrastí, jak kdyby se měly každou chvíli rozsypat a stejně na ně nedám dopustit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2015 nedělní siestaOM_9927.jpgOM_9945.jpgMarcus zase řádil... Už 1,5 roku Union...bez safíru, bez hackingu, rotor chrastí, jak kdyby se měly každou chvíli rozsypat a stejně na ně nedám dopustit.Moc pěkné!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 21. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2015 Opět na ruce. Orient týden. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 21. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2015 Pekne, velice pekne pane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 21. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2015 (upraveno) Taky se pridam Upraveno 21. dubna 2015 uživatelem dan83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 21. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2015 Toblin: kde jsi porizoval ty Stary? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 22. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2015 tano - Dik Mam je moc rad, ale zrejme je budu muset prodat. Uz bych je neunosil. dan83 - Nekde v Japonsku pres Rakuten. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza.hasic Odesláno 22. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2015 Ahoj lidi. Na orientuhren.de je to s dílama taky bída... Poradíte někdo solidního dodavatele ND na starý Orientky se stoletým kalednářem ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 22. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2015 tano - Dik Mam je moc rad, ale zrejme je budu muset prodat. Uz bych je neunosil. dan83 - Nekde v Japonsku pres Rakuten.Neblazni , bude jich skoda myslim . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 22. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2015 Už 1,5 roku Union...bez safíru, bez hackingu, rotor chrastí, jak kdyby se měly každou chvíli rozsypat a stejně na ně nedám dopustit.To jsem nikdy neviděl. Další zajímavý kousek ze stáje Orient. ---Já dnes Mako Blue Mod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
byzko Odesláno 22. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2015 Marcus zase řádil... Moc pěkné!! To jsem nikdy neviděl. Další zajímavý kousek ze stáje Orient. ---Já dnes Mako Blue Mod. orient_0038.jpgDiky panove, jsem rad, ze se libi. Marcus: na tahu nebo v cernym provedeni jsi uz na nekde urcite narazil.http://orientwatchusa.com/ev0s003w Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerber Odesláno 25. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2015 Už 1,5 roku Union...bez safíru, bez hackingu, rotor chrastí, jak kdyby se měly každou chvíli rozsypat a stejně na ně nedám dopustit. teda, ty sou moc pěkné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 25. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2015 Včera jsem vzal své pepsiny na pivko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikulíšek Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2015 Letecký den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2015 * Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roland0 Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 teď právě tyhle, na novém meshi až bude venku pěkně, nahodím lepší fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se