Beet Odesláno 18. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2015 Domácí oběd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 18. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2015 Shoelace strap a Ray Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomek Odesláno 18. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2015 Shoelace strap a Ray Improvizace? Jinak celkem vypadají, že je nemáš zrovna ve vitrínce, ale nosíš je, jak se patří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 18. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2015 Pár rychlocvaků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 22. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2015 Po týdnu nošení velice příjemné překvapení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 22. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2015 (upraveno) Pár rychlocvakůlíbí se mi snímek čtvrtý.... , jde o to se jen správně orientovat, ovšem hodinky perfektní, gratulace, ** Upraveno 22. června 2015 uživatelem eloga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 27. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2015 Maka na výletě. Malý zemepisný kviz. Kam, že jsem je to vzal na výlet? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 29. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2015 Po čase taky přispěji a nějak si pořád říkám, že by to chtělo zkusit i modré Mako. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikulíšek Odesláno 30. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2015 OS Classic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 30. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2015 Deep Black Mako Odesláno z mého LG-H440n pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 30. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2015 Deep Black Mako 20150630_174316-01.jpeg Odesláno z mého LG-H440n pomocí TapatalkTak to je dalsi kalendarni adept! Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2015 OS ClassicGratuluji k paradnim OS Navic vyborny remen. Marcus - opet fotka jak vino Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Štěpka Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2015 Jen tak pro radost :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2015 OS ClassicMoc krásné.Je ten rozdíl v kvalitě zpracování znát oproti běžným Orientům? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2015 Tak to je dalsi kalendarni adept! Sent from my iPhone using TapatalkNepřeháněj, je to jen mobilovka. Ale i tak děkuju. Gratuluji k paradnim OS Navic vyborny remen. Marcus - opet fotka jak vino Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2015 Nepřeháněj, je to jen mobilovka. Ale i tak děkuju.Sorry, ja vim, ze do kalendare by to neslo. Je potreba fotku nalezato a v pomeru 4:3, coz ta tvoje nesplnuje. ...i kdyz stacilo by otocit, trosku seriznout a voila, fotka pro cervenec jak vysita Ja tam poslal taky par kandidatu, vcetne fotky z telefonu. Spousta tvych fotek by si zaslouzila minimalne nominaci.Jinak prestanu prehanet az sem prestanes postovat takoveto vytvory. I kdyz mam pocit, ze i se zamlzenou cockou bys z toho dostal umelecke dilo Jen tak pro radost :-)Zajimaly by me nejake zkusenosti a postrehy s tema pilotkama. Mas je nekde v chlubirne? Kdysi jsem po nich taky koukal, ale uz jsou temer nesehnatelne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2015 OS ClassicTak to Ti přeju, aby sis je zamiloval jako já ty svý černý. Kouzelný hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikulíšek Odesláno 2. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2015 Gratuluji k paradnim OS Navic vyborny remen. Díky. Je to Hirsch Camelgrain, který se s tím modřením opravdu hezky kombinuje. Jediná škoda je, že se mi nepodařila sehnat originální OS trnovka. Moc krásné.Je ten rozdíl v kvalitě zpracování znát oproti běžným Orientům? Díky.Otázkou je, co jsou "běžné" Orienty. Takové M-force, Diver 300m řady jsou zpracované velmi dobře a tomu odpovídá cena. Pokud tyto OS budu srovnávat s tím co mám doma z novodobé produkce (Mako, Flight), tak ten rozdíl tam je patrný. Pěkné by bylo srovnání OS s Orientem na podobných modelech např. OS Classic vs. Bambino/Curator. Alespoň pro mě je však hlavní benefit OS v designu. Povedené a decentní logo OS, prostě lépe sedne k elegantním hodinkám a OS produkce je designově "vychytanější" (i když ne vždy bez chyb). Tak to Ti přeju, aby sis je zamiloval jako já ty svý černý. Kouzelný hodinky. O černých jsem taky přemýšlel, respektive o černých a stříbrných. Jen ty zlaté naživo působí, že mají daleko mohutější pouzdro. Z toho co mám, je nosím aktuálně asi nejradši. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 2. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2015 Tak hlavne nesetri obrazky. Ja jsem OS prodal, ale stale sem rad chodim na fotky a postrehy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Štěpka Odesláno 2. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2015 Zajimaly by me nejake zkusenosti a postrehy s tema pilotkama. Mas je nekde v chlubirne? Kdysi jsem po nich taky koukal, ale uz jsou temer nesehnatelne...V "chlubírně" je nikde nemám, jen pár momentek v diskusích, co kdo nosí :-) napíšu pár zcela subjektivních postřehů:- O mojí motivaci: Hodinky jsem si koupil v době, kdy jsem pořizoval svoje prvni pilotky a nebyl jsem přesvědčen, jestli mi tento typ hodinek vůbec sedne. Proto jsem rozpočet stanovil kolem 3-5 tis. a už na začátku tak vyřadil zaběhlé stálice jako Steinhart, Laco, Archimade, aj. Taky jsem nechtěl jít do nějakého no-name z Číny, přestože s odstupem času připouštím, že by to nemuselo být třeba úplně špatný. Nakonec jsem zvolil Orient, protože jako značka mě jsou hodinky sympatický a vizuálně se mi libily (taky byly v automatu, což jsem upřednostňoval pred quartz).- O výhodách: Hodinky nosím hodně často, protože si je člověk může vzít jak pod košili do práce, tak k triku bez rukávu ve volném čase - to platí nejen esteticky. Pokud chce člověk nosit hodinky pod košili, tak s velkým a vysokým pouzdrem (aka Steinhart 44-47) bude mít pravděpodobně problém. U Orientu to člověk řešit nemusí, protoze 42 mm s rozumnou výškou pouzdra se v pohodě vejde. Hodně se mi líbí pouzdro s leštěnou ocelí, což působí dost bytelným dojmem a lze předpokládat, že nějaká ta vlásečnice nebude hned vidět. K tomu je velmi dobrý řemen s leštěnou sponou - původně jsem ho zamýšlel vyměnit za nějaký kvalitnější (Rios, Zrno), ale jakmile jsem hodinky vzal na ruku, zjistil jsem, že to není vůbec potřeba. Dalším kladem je čitelný ciferník a ručky, na které stačí jen letmo kouknout a hned člověk ví kolik je hodin, ať je světlo nebo tma (dobrá lumi, vydrží tak dve tři hodiny). Dále vynechám klady, které lze vyčíst ze specifikace - šroubovací korunka, atd.- O nevýhodách: Jednou z mála nevýhod je trochu přeplácaný ciferník, kde je vedle loga ještě (podle mého nazoru) dost zbytečných nápisů. Rozumím, že výrobce ma jisté zvyky, ale u pilotních hodinek, kde "méně je více", by si informaci o automatickém nátahu a vodotěsnosti mohl odpustit (popravdě, i druhou časovou osu 1-12 občas považuji za nadbytečnou, ale zase ji beru jako formu odlišení, protože jinak by to pak byly hodinky jak od kohokoliv jiného). Na začátku jsem měl problémy s číslicemi, protože mi chvili trvalo si zvyknout na rozsah 5-60 místo 1-12 :-) sice to nepovažuji přímo za problém, ale někomu to může vadit.- Suma sumárum: Jsem s hodinkami hodně spokojen a určitě to byl dobrý kup. Měl jsem možnost si vyzkoušet styl pilotek (ano, líbí) a taky jsem získal spolehlivé a univerzální hodinky, které bez problémů šlapou už 2,5 roku. Přesto, že jsem spokojen, rozhlížím se po lepších pilotkách, které se více přiblíží mému současnému ideálu - ten se za tu dobu trochu posunul (manuální nátah, opravdu jednoduchý ciferník). To samozřejmě nemění nic na tom, že kdo má podobné požadavky, jako já v době pořízení, nemůže s těmito hodinkami udělat chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se