Jarda_Prim Odesláno 13. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2013 Nosit je zatím nenosím, páč jsem je spravoval - dnes poprvé na ruce. Pořád žasnu, jak to ti japonci dokázali krásně jednoduše a elegantně vymyslet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 18. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2013 Čekám na Big Maka co nevidět by měli dorazit...Foto dodám hned jak budou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 20. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2013 Čekám na Big Maka co nevidět by měli dorazit...Foto dodám hned jak budou Tak už jsou doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldur Odesláno 21. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2013 Ja stále /zatiaľ/ CEM7A002R s krásnym lumi ciferníkom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jou81 Odesláno 30. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPB Odesláno 31. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2013 Jou81: Ty jo, ty jsou pekny. Nevis, daji se nekde koupit v Praze v kamenem obchode? Tyhle jsem zatim nevidel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPB Odesláno 1. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2013 Jou81:Ty jo, ty jsou pekny. Nevis, daji se nekde koupit v Praze v kamenem obchode? Tyhle jsem zatim nevidel.Tak se mi libily tak, ze jsem je dneska dohledal a koupil:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasK Odesláno 5. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2013 Taky přispěju svojí trochou do mlýna :-) Ze dvou Orientů co mám, nosím nejradši tyhle: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dopsler Odesláno 9. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2013 Moje oblíbené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 9. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2013 Čekám na maka XL, už se nemůžu dočkat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dopsler Odesláno 9. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2013 Jo jsou to bomba hodínky a to už jsem měl kde co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dopsler Odesláno 10. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2013 Za kolik a kde si je sehnal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matozetko Odesláno 12. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2013 Orient Ray, moje prvé automaty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dopsler Odesláno 12. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2013 Ty jsem taky měl ale byly na mě malé tak jsem je vyměnil za Maka Xl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosmo Odesláno 14. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2013 Modre Raye na Fluco reminku...nemuzu se vynadivat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 25. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2013 Mako, Black Mako , mé první automaty a po necelém půl roce zatím velká spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 6. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2013 Jedny které tahám do práce. Jsou to sice baterky, ale zase jdou už nějaký rok naprosto přesně. Dokonce snesou opravdu veliké horko a potápění bez problémů. A jedna radost z dnešní pošty. Mnohem hezčí než jsem čekal podle fotek prodejce. Vše funguje jak má.Nové sklo je už na cestě, taky jim dopřeji očistu stroje (i když běží krásně a přesně) .Jen jsou bez řemenu, mám na nich pro odzkoušení testovací. Už půl dne nad tím dumám a nic. Nemáte někdo návrh, jaký by jim padnul (plast, kuže, kov ) ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t48mirek Odesláno 7. května 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2013 tak ty bych bral také Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rhonka Odesláno 9. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2013 Taky jsem nějak ulítl na Orientkách....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 9. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2013 Taky jsem nějak ulítl na Orientkách.......Fotografie2297.jpgGratuluji, hezké kousky. Hned bych bral ty páté . At si kdo chce co chce říká, podle mě jsou Orienty hezké a ty barvy ciferníku nemyjí chybu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se