Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zkouše už z vás někdo ten nový PRIV? Nemyslím je nějaké ohmatání, ale zda už má někdo nějaké osobní zkušenosti v rámci každodenního užívání? O recenzích na netu vím, ale není nad nějakou ryze pracovní zkušenost. 

Málem jsem si ho již koupil. Hrál jsem si s ním poměrně dlouhou, ale odradila mne verze QWERTY hardwareové klávesnice. V systému jsem nikde nenašel, jak to změnit (vždy šla změnit jen softwareová. Pozn. byla to verze prodávaná v UK.

• po měsících...
  • Odpovědi 348
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po měsíci...
Odesláno

Zdravím kluci,

Po dnešním brouzdání po www a poptávce po nových sluchátkách na bike, run atd, jsem si začal prohrávat s myšlenkou bezdrátového sys...

Má tu již někdo zkušenosti s nějakým typem těchto sluchátek a asi hlavně s jejích kompatibilitou na BB...

Nebo, nevíte zda-li samotné BB neuvažuje o nějakém konkrétním typu ???

• po 5 týdnech...
Odesláno

Prosím o radu. Od včerejška mi na moje BB přestaly chodit maily. Ovšem pouze "gmail", ostatní chodí. Zkusil jsem obvyklý sortiment nejjednodušších řešení (restart telefonu, vymazání a nové nasvavení mailu a nic). Přitom mail poslaný z mobilu odejde. Pak jsem zjistil, že ve stejný čas (včera odpo) se stejná věc stala i na manželčině telefonu. Takže to bude něco s google, resp, gmail. Jenže netuším co? Díky za rady.

Odesláno

Nikdo nic? Nejspíš to bude nějaká blbina, ostatní maily (seznam atd.) vesele chodí a gmail ani ťuk.

Mne gmail normálne chodí... iste Ti to nepomohlo, ale ako info máš :-)

Odesláno

Ahoj, mam Q10 a Z30 a na obou gmail beha OK. To spis vypada na problem u Vas.

No asi jo, ale vůbec nevím kde začít, resp.kde hledat nápravu. Hlavně je mi divný, že to zlobí mě i manželku.

Super :-(. Co dál ...s qwertz/y ????

Mne gmail normálne chodí... iste Ti to nepomohlo, ale ako info máš :-)

Díky :-)

Odesláno (upraveno)

Ja jsem poprve BB zkusil az s Priv a hned jsem si jejich Android pojeti oblibil. Mam asi vyhodu v tom, ze neznam vychytavky z BB10, takze nejsem tolik kriticky :)

Hardwaru je urcite skoda, ale pokud budou jeste alespon nejaky cas delat Android, tak budu spokojeny. Snad vyberou dobreho partnera na hardware, myslim ze pro no-name vyrobce by BB mohla byt dobra nalepka na jejich hardware a kdyz k tomu BB doda vyladeny Android mohla by to byt dobra kombinace. Otazka je, jestli dokazou najit zpusob, jak na Androidu vydelat.

Upraveno uživatelem kloubik
Odesláno

Mno, tak to nevím co budu dělat, již přechod na os10 jsem nesl s těžkým srdcem a teď tohle... Dlouho jsem odolával vlně IPhone. Ale koukám, že to teď bude asi bohužel jediná schůdná varianta ...

Odesláno

Ja jsem poprve BB zkusil az s Priv a hned jsem si jejich Android pojeti oblibil. Mam asi vyhodu v tom, ze neznam vychytavky z BB10, takze nejsem tolik kriticky :)

Hardwaru je urcite skoda, ale pokud budou jeste alespon nejaky cas delat Android, tak budu spokojeny. Snad vyberou dobreho partnera na hardware, myslim ze pro no-name vyrobce by BB mohla byt dobra nalepka na jejich hardware a kdyz k tomu BB doda vyladeny Android mohla by to byt dobra kombinace. Otazka je, jestli dokazou najit zpusob, jak na Androidu vydelat.

Zda se, ze partnerem by mohlo byt Čínske TLC, vyrobce Alcatelu, jiz model DTEK50 je od nih a vychazi z nejakeho Alcatelu idol( ci jak se to jmenuje) . BB uz asi neprijde s nejakym pristrojem , ktery bude designove zajimavy jako napr. Passport, rekl bych ze to budou recyklaty existujicich pristroju, ale to ukaze cas

• po měsíci...
Odesláno

Kluci, taková tazací...

Potřebuji si sesynchronizovat pracovní email na Z30... Ale pořád mě to odkazuje na BES....

Dá se to nějak obejít bez otravování techniku v práci. potencionálního zajišťování BES, nebo Outlooku...

Prostě a jednoduše přidat účet bez nabídky přímo v mob, která na mne vyskočí res. Kterou přijme Z30 jako( gmail, Yahoo adt ) asi nepůjde co ...

• po měsících...
Odesláno

Tak jsem nakonec přece jenom pořídil Blackberry PRIV, holt jiná cesta není. Displej super, business kalendář, emaily a zprávy fungují bezvadně, foták taky znatelně lepší než na předchozích verzích. Co mě hodně baví je skvělý standby mode a jeho výdrž. Za 24 hodin ubyde tak 10% baterie, naprosto nesrovnatelné s předešlými modely. Obecně používám PRIV jen v případě mimo kancelář, maximálně tak 30 minut denně a za tu dobu ubylo tak 25% baterie, tedy za mě super výdrž. Samozřejmě jakmile se začně používat Priv naplno, bude to tak na jeden pracovní den, ty dvě CPU jsou tam naprosto zbytečný, udělali z toho výkonem herní konzoli, ale to mi přijde nesmysl. Kdyby to šlo, klidně tomu nastavím 30% výkonu.

Odesláno

Jestli jsi kupoval az ted, nezvazoval jsi pockat na Mercury? (pokud jsi mel predtim Passport). Ja jsem docela nalomenej, jsem s Priv spokojeny a trochu me odrazuje u Mercury mensi displej, ale prisel jsem BB nejak na chut, calendar, Hub, emaily. No uvidime, za 2 tydny budeme chytrejsi, snad bude moznost si ho nekde brzo osahat nazivo. Jsem zvedavy na ctecku otisku prstu v mezerniku, pouzivam casto Android Pay a tak to trochu u Priv chybi, clovek musi zadavat casto PIN.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Mě se líbí na PRIV ten dlouhý displej a výsuvná klávesnice, která kupodivu zase tak často potřebná není. Druhá věc je, že než ty novinky doladí, tak je rok pryč a nebaví mě dělat pokusného králíka, proto si veškeré věci kupuju tak s ročním zpožděním. Nakonec i skoro poloviční cena oproti té zaváděcí není nezajímavá.

PRIV mě opravdu hodně překvapil a přestože jsem ho nabíl v neděli po půlnoci, ještě dnes má 37% baterie. Ano přiznám se, že ho nějak moc nepoužívám (vše většinou na notebooku, takže pár hovorů a pár aplikací denně, žádné hry apod.), ale v tom samém režimu byl Passport za 2 dny mrtvej. Podle mě má naprosto nejlepší řízení spotřeby co jsem kdy na telefonech viděl (a že jsem jich měl dost). V noci, kdy toho moc nestahuje (tedy od půlnoci do 7 hodin rána) je schopen pracovat za 1% úbytku baterie (viz graf a rovná čára spotřeby). Podle mě to má na svědomí ten jejich dvouprocesorový systém, tedy slabší doujádro 1.4GHz na běžné věci a a silnější čtyřjádro na grafiku (GPU), které podle mě je většinu času v standby modu.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Návštěvník maxipesfik
Odesláno

Já jsem zakoupil Priv na Black Friday v US. Baterie, display, foťák: vše super. Ale. Přestože jsem čekal, že si ho oblíbím, nešlo to. Problém je Android. Vše je uživatelsky pozadu ve srovnání s BB OS 10. Příkazový řádek nahoře? Proč, když mám klávesnici dole. Vůbec všechny prohlížeče na Android nedosahovaly efektivnosti BB.

BB Hub na Priv je sranda. Další mínus.

Ovládání gesty BB, Android vůbec neví, že něco takového existuje. Takže po pár týdnech testů a lazení šel rychle z domu. A najednou mi nechybí ani tuny apps.

Jaký to balzám mít zase Passport LE.

Odesláno (upraveno)

Nevím, mě Passport vůbec nechybí, už mi ten formát obrazovky lezl na nervy, každodenní nabíjení to samé a řadu aplikací jsem už ani nenainstaloval, protože zaboha nedostanu do telefonu novou verzi Snap. Prostě mě nebaví to neustálé laborování s nekompatibilním BB 10. Dokonce přestalo fungovat (po posledním update) zálohování pod OSX, jede jen pod Windows a foták je jedním slovem tragedie.

Upraveno uživatelem Josef01
Návštěvník maxipesfik
Odesláno

Jasně, chápu. Já mám v Passport Google Play, takže docela bez problémů, ale chystám se ho smazat. Nechci už telefon plevelit Androidem. Asi nějaká averze, či co...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...