Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
  V 22. 9. 2015 v 15:39, Josef01 napsal:

Záleží co používáš v Macu za SW. Já synchronizaci neřeším, všechno mám v Google účtech, ale přes BlackBerry link lze synchronizovat BB s počítačem, vypadá to to skoro stejně jako pro iPad, iPhone apod.

http://blackberryczech.cz/2013/blackberry-aktualizovalo-blackberry-link-pro-windows-a-mac/

Díky, v Macu nemám zatím nic neb ho ještě vůbec nemám. Ale zvažuju jeho nákup, protože klasický PC, resp. notebooky s windows mi dost pijou krev. Pokud jde o telefon, tak ovšem hodlám zachovat věrnost BB. Podle toho co jsi posílal by to snad fungovat mohlo v pohodě. 

Upraveno uživatelem warann
  • po 2 týdnech...
  • Odpovědi 348
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Objednáno BlackBerry Passport Silver.

Podle recenzí lepší zpracování a foťák než u předchozích Passportu. Hodně se mi líbila červená verze, ale ten Silver je provedením o kus dál. Aktuálně mám Q10, BlackBerry používám už asi 8 let.

• po 2 týdnech...
Odesláno
  V 21. 10. 2015 v 18:32, NIGHTinGALE napsal:

Pánové, nevíte někdo, jak vypnout u BB Passport zvuk kláves při zadávání telefonního čísla? Nebo alespoň zeslabit?

Když vyťukávám telefonní číslo, tak to řve jak kráva.

Děkuji.

Podle mně to čistě při vyťukávání čísla nejde - buď všechny zvuky nebo nic.

Odesláno

U mého Passportu to změnila verze FW. V předchozí byla hlasitost při vytáčení (zadávání) čísel totožná s hlasitostí ostatní. S novým FW mám stejnou zkušenost, jako Ty. Navíc mi během hovoru nezhasíná diplej = občas zavěsím, vytočím další hovor nebo volajícímu "pípám" do ucha, jak uchem vytáčím číslice na klávesnici. Řešení to aktuálně má - po přijmutí hovoru mnou/druhou stranou ručně zhasnout displej a po ukončení jej zase zapnout - při vzdálení čidla od ucha/hlavy se displej sám nerozsvítí. Toto předchozí FW také nedělal. Už netrpělivě vyhlížím FW nový. Máte někdo stejnou zkušenost? Ale kromě tohoto maximální spokojenost. Po Z10 a Z30 (z displeje Z30 mě po delší době jeho sledování -chronomag apod. bolely oči) velký pokrok, minimálně stran kombinace HW klávesnice a dotykového displeje + kvalita displeje.

Odesláno

Ten BlackBerry Priv vypadá moc dobre.

Cena ovšem značně sebevedoma.

Má to Android, ale CEO BlackBerry tvrdí, že bezpečnost BlackBerry zůstane tradičně zachována, což si v praxi neumím úplně představit :)

Pevně věřím, že BlackBerry se zase postaví pevné na nohy, poslední modely jsou velmi povedené. Classic se povedl, Passport je geniální, Priv má ambice nalákat novou skupinu zakazniku...

Odesláno

Jsem na nej vic a vic zvedavej a pral bych BlackBerry aby s tim meli uspech, ale trochu se bojim, jestli to s tou cenou neprehnali. Libi se mi baterie 3400 mAh, skoda ze tam rovnou neni Android 6, podle recenzi ma konecne sestka dobrou spravu baterie a v kombinaci s 3400 mAh by to mohlo byt opravdu zajimavy. 

Odesláno
  V 24. 10. 2015 v 8:00, NIGHTinGALE napsal:

Ten nový BlackBerry Priv hodně připomíná legendární Dell Venue Pro. BlackBerry ten nápad celkem obslehlo, ale rád jim to odpouští :)

tento koncept BB prece jiz delalo, BB Torch. Ted to oblekli do hezkeho kabatu a zabili droidem.
Odesláno

Torch mně osobně navíc ani nepřesvědčil samotným ovládáním. Hardware stál také za starou bačkoru. Torch byl myslím ne úplně povedený model.

Pevně věřím, že podobnost Torche a Privu bude jen ve filozofii pojetí - tedy vetší display a výsuvná klávesnice. Na Priv jsem ale zvědavý. Také si myslím, že by mohl nalákat zpátky do řad BB i některé odpadlíky. V UK by se měl začít prodávat již 6.11., někdy tou dobou tam budu, tak pokud nebude vyprodaný, doufám, že se mi poštěstí si ho alespoň na prodejně vyzkoušet. 

Odesláno

kluci, omlouvam sw, ze se Vam vmesuji do konverzace... Jde, na BlackBerry nejak Tapka. vubec ji nemuzu najit a kdyz tak mi z nepochopitelnejch duvodu nejde stahnout...

Odesláno
  V 26. 10. 2015 v 20:10, Lobber napsal:

kluci, omlouvam sw, ze se Vam vmesuji do konverzace... Jde, na BlackBerry nejak Tapka. vubec ji nemuzu najit a kdyz tak mi z nepochopitelnejch duvodu nejde stahnout...

Aplikácia Snap.. Návodov je kopa.. Potom idú skoro všetky Appky z Google play
Odesláno

zkusim se juknout, ja jsem par app nasel, ale neselo na nich chrono ( nic mi to nanaslo ) tak zkusim ten google play... Ale jinak dekuji ...

• po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...