Teatime Odesláno 4. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2019 Godzille rozumím, kdysi jsem přihazoval na Moony 999. A ta je ještěrka je pěkná! Jen by měla být odklápěcí, nebo na plechu, no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 4. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2019 Godzilla ničící Wako , to je super.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 4. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2019 Ja teda na cifru arcikocura nevidim...jsem slepy? niektore GS l.e. maju na ciferniku arcikocura.. nie tieto konkretne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 4. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2019 To je Godzilla proti levovi. Keď sa točí rotor, tak bojujú. Podobne ako Godzilla proti King Kongovi, to snáď poznáte: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 4. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2019 niektore GS l.e. maju na ciferniku arcikocura.. nie tieto konkretne.Slysel jsem Ne, vazne, myslel jsem ze jsem ho prehlid... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 4. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2019 (upraveno) To je Godzilla proti levovi. Keď sa točí rotor, tak bojujú. Podobne ako Godzilla proti King Kongovi, to snáď poznáte: toto ziadny rotor netromfne, to je zlaty fond svetovej kinematografie Upraveno 4. listopadu 2019 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 4. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2019 Slysel jsem Ne, vazne, myslel jsem ze jsem ho prehlid... myslel som konkretne tento styl, nie tie zakerne pattern dialy, ktore clovek musi studovat lupou. prosne jeden kocur out, jedna jasterica in Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 5. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2019 To vis, jsem zvykly na sedmatricet kocuru a jedneho arcikocura, ktery svou nadrazenost dava ostentativne najevo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elninoelnino Odesláno 5. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2019 myslel som konkretne tento styl, nie tie zakerne pattern dialy, ktore clovek musi studovat lupou. prosne jeden kocur out, jedna jasterica in Jo tak takhle by se mi ta godzilla taky líbila. Proti té úchylárně nic nemám, jen to úplně zakrývá pohled na strojek. Příšera namísto lvíčka by byla perfektní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 5. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2019 teraz rozmyslam, ci po tom rebrandingu este toho kocura vobec pouzivaju.. novi majitelia GS, mate ten emblem na krabiciach? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Teatime Odesláno 5. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2019 Na krabici ne, na dýnku ano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 5. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2019 Na staré i nové krabici je jeden kocour, zespoda na deklu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Teatime Odesláno 5. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2019 Na krabici ne, v krabici (z folie jsem nevybaloval) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 5. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2019 ok tak je dobre. nakoniec, ma 9 zivotov.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 5. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Teatime Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 Schrödingers Lion! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviakk007 Odesláno 30. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2020 Stránka k 60-tému výročiu aj so 4 limitkami : https://www.grand-seiko.com/global-en/special/60th/ Odoslané z MAR-LX1A pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 30. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2020 Zajímavé jsou ty baterkové s nezávisle nastavitelnou hodinovou ručičkou (jako měly starší GS s 8j) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 30. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2020 Modry cifr, stribrne indexy, cervena vterinovka, zlate GS... LSD je mozna fajn, ale chtelo by to obcas vysadit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 30. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2020 Ty quartzky jsou velmi vyvážený a ta vivid red vteřinovka jim dodáva naopak super detail na ten modrý cifr! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se