yossarian Odesláno 31. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2011 Tak jsem se konečně dočkal svých prvních automatů. Objednával jsem je v UK přes eBay (prodejce justseiko) a dorazily za neuvěřitelných 5 dní. Dlouho jsem vybíral mezi pětkami a tyhle se mi zalíbily svým tmavým černošedým provedením pouzdra i tahu. No a když jsem pak někde na netu uviděl fotku jejich lumi, bylo rozhodnuto... Takže pár technických detailů: Seiko Military Automatic SNZG17J1Type: MilitaryMovement: AutomaticCalibre: 7S36B ( SNZG17J )Made in Japan Dial: Black dial with day/date displayCrystal: HardlexCase: Black titanium carbide coated steel with see-thru casebackCase diameter: 45mm with crownCase thickness: 12mmLug width: 22mmWater resistance: 10barBracelet/Strap: Black TiCN bracelet Z hodinek mám velmi dobrý pocit, je to přece jen kus železa oproti mým dosavadním hodinkám (Casio Quartz), tmavé provedení pouzdra hezky kontrastuje s bílými číslicemi a ručičkami, hodinky jsou velmi dobře čitelné jak ve dne tak i v noci. Luminiscence mě opravdu překvapila, protože je naprosto dokonalá a přistihl jsem se, že na ně civím každou chvilku . Co se velikosti týká, tak na mou malou "skorodětskou" ruku (cca 16,5cm) jsou v pohodě nositelné, alespoň mě víc vyhovuje raději větší než menší. Vyfotil jsem pár fotek při vybalování a určitě ještě nějaké dodám, hlavně jak vypadají na ruce (jakmile budu mít zmenšený tah) a také jak vypadají na denním světle. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jezevcik2 Odesláno 31. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2011 Gratuluji,mám ruku 18 cm a sundaval jsem dva dílky(pro ulehčení při prvomontáži).
yossarian Odesláno 31. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 31. srpna 2011 Gratuluji,mám ruku 18 cm a sundaval jsem dva dílky(pro ulehčení při prvomontáži). Díky za informaci, já počítám, že budu muset sundat nejméně tři, ne-li čtyři
hejdik Odesláno 1. září 2011 Nahlásit Odesláno 1. září 2011 Jo Seiko Lumi prostě umí Gratulace - moc pěkné hodinky.
kuncák7 Odesláno 1. září 2011 Nahlásit Odesláno 1. září 2011 Ahoj, hezké hodinky. Jen mě trochu zaráží velikost 45 mm ? Až budeš mít fota s hodinkama na ruce, vložil bys to sem, nebo to poslal mě ? Mě se zdají prostě menší ( asi optickej klam ). Díky
Specta Odesláno 1. září 2011 Nahlásit Odesláno 1. září 2011 No jo Seiko five jsou skvělé hodinky. Výborný poměr ceny a výkonu!
yossarian Odesláno 1. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 1. září 2011 Ahoj, hezké hodinky. Jen mě trochu zaráží velikost 45 mm ? Až budeš mít fota s hodinkama na ruce, vložil bys to sem, nebo to poslal mě ? Mě se zdají prostě menší ( asi optickej klam ). Díky Díky, změřil jsem to pro jistotu šuplerou a těch 45mm (přesně 44,8mm) mají i s korunkou, průměr pouzdra bez korunky je 41,7mm, Fotky na ruce určitě budou buď o víkendu nebo začátkem příštího týdne a můžu Ti je i poslat přímo
yossarian Odesláno 2. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 2. září 2011 Přidávám dalších pár fotek ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
yossarian Odesláno 2. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 2. září 2011 Ahoj, hezké hodinky. Jen mě trochu zaráží velikost 45 mm ? Až budeš mít fota s hodinkama na ruce, vložil bys to sem, nebo to poslal mě ? Mě se zdají prostě menší ( asi optickej klam ). Díky A ještě jedna fotka, jak vypadají na mé ruce (obvod 16,5cm, šířka 6-6,5cm ). Trošku jsem se toho bál, ale je to v pohodě Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
instant Odesláno 2. září 2011 Nahlásit Odesláno 2. září 2011 A ještě jedna fotka, jak vypadají na mé ruce (obvod 16,5cm, šířka 6-6,5cm ). Trošku jsem se toho bál, ale je to v pohodě vyzerajú parádne. v tej čiernej úprave sa mi tento model páči o dosť viac ako klasika
yossarian Odesláno 4. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 4. září 2011 Založil jsem galerii s dalšíma fotkama - http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/41226-seiko-snzg17j1/
Jezevcik2 Odesláno 4. září 2011 Nahlásit Odesláno 4. září 2011 Fotky máš hezký.Tyto hodinky vynikají opravdu dobrou luminiscencí,které se nedokážu nabažit.Jestli dobře vidím,tak jsou ze srpna 2010.Už to chvíli sleduji a ještě jsem za poslední dobu nenarazil na opravdu čerstvý kousek.
yossarian Odesláno 5. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 5. září 2011 Fotky máš hezký.Tyto hodinky vynikají opravdu dobrou luminiscencí,které se nedokážu nabažit.Jestli dobře vidím,tak jsou ze srpna 2010.Už to chvíli sleduji a ještě jsem za poslední dobu nenarazil na opravdu čerstvý kousek. Ta lumi je opravdu úžasná a řekl bych, že ve skutečnosti to vypadá ještě o kousek líp. Když jsem si hodinky vybíral, tak mi všichni říkali, že Seiko má lumi opravdu výbornou a já nevěřil... tak teď už věřím A taky se nemůžu nabažit . Jsou to první hodinky kde je lumi výrazně vidět i ve dne, stačí jen zajít do polostínu. Jinak hodinky byly koupeny před týdnem...
yossarian Odesláno 5. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 5. září 2011 Gratuluju! ...že já vůl ty svoje prodal Díky Já tyhle asi jen tak neprodám i když už mám v očekávání další Seika, tak tyhle jsou a snad i dlouhou budou mými favority... Ale víš jak to je...
synek Odesláno 5. září 2011 Nahlásit Odesláno 5. září 2011 Gratulace k hodinkám a pěkným fotkám. Už jsi měřil přesnost?
bajt Odesláno 5. září 2011 Nahlásit Odesláno 5. září 2011 Gratuluji! Jsou hezké a hlavně pěkně svítí. A za příjemnou cenu.
yossarian Odesláno 5. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 5. září 2011 Gratulace k hodinkám a pěkným fotkám. Už jsi měřil přesnost? Děkuji:) Přesnost měřím průběžně a jsem mile překvapen, pohybuje se okolo +1sec přes den a v noci mi příjde, že se to zase kousek srovná takže celková odchylka za 5 dní je asi 2 sec . Ještě bych chtěl zkusit jak dlouho vydrží, ale zatím jsou pořád v pohybu, takže dám vědět až časem...
Jezevcik2 Odesláno 5. září 2011 Nahlásit Odesláno 5. září 2011 Pokud by Ti vydržela tato přesnost,tak si opravdu gratuluj.Raději se však připrav,že to může být trochu v pohybu.Pochopitelně Ti přeji to prvé.O odkládacích polohách asi už víš...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se