long Odesláno 15. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2011 Dnes byla celá pasáž zavřená, probíhala tam nějaká uzavřená VIP akce... Jinak v pondělí říkali, že v úterý se oficiálně otevírá. Děkuji a docela se divím, že jsme sem NEDOSTALI ŽÁDNÉ INFO . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 15. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2011 Děkuji a docela se divím, že jsme sem NEDOSTALI ŽÁDNÉ INFO . Tak mohl by si accutron udělat malou reklamu na chronomagu a trošku nás poinformovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 15. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2011 Akorát byste furt jen kritizovali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 16. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2011 Akorát byste furt jen kritizovali Blbost, včera jsem tam fakt chtěl jít a pokochat se, vzít s sebou i Kamila, ale ten také nic nevěděl a to mi bylo docela divné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 16. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2011 Děkuji a docela se divím, že jsme sem NEDOSTALI ŽÁDNÉ INFO . Já se ani nedivím, otevření prodejny neznamená změnu přístupu ke klientům možná Primu křivdím, třeba skutečně při vytváření marketingových strategií už vyřadili (mnohdy znalé) osazenstvo tohoto fóra ze své cílové skupiny.. Někteří totiž kolikrát očekávají víc, než slávu prvních Orlíků.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 16. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2011 Děkuji a docela se divím, že jsme sem NEDOSTALI ŽÁDNÉ INFO . Včera organizoval majitel baráku v kterém se nachází Pán.Pas. slavnostní otevření pasáže. Byl jsem dokonce přítomen. Prodejna Primu je tak ode dneška otevřená, podobně jako ostatní obchody. Na http://www.prim.cz/kontaktc.php je již uvedeno tel. číslo na prodejnu kde je možné tuto informaci ověřit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisau Odesláno 16. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2011 Šel jsem kolem a jen nakouknul skrze výlohu Jinak jsem zvědav jak se Pánská pasáž chytne, mně to moc nechytlo, taková jakoby rádoby něco extra pasáž Ale uvidíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterL Odesláno 17. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2011 Ja som zo Slovenska a mňa celkom potešila informácia o pedajni vo Velkých Bíloviciach., pretože to mám relatívne blízko. Určite sa pôjdem pozrieť a prípadne niečo pekne kúpiť. Dakujem za informáciu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toldi Odesláno 17. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2011 Zpráva v novinkách Eltonu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 17. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2011 toldi,co prodávající(úroveň),dali jste řeč? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toldi Odesláno 17. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2011 toldi,co prodávající(úroveň),dali jste řeč? Fotky jsou z webu Eltonu, ještě jsem tam nebyl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 17. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2011 Teď na to koukám na tom odkazu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomicsteve Odesláno 17. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2011 Minulé pondělí tam byl ing. Bouška, jeden z obchodních zástupců. Na ruce měl žlutou limitku Chronomagu a i přes zmatek, který tam panoval, byl ochotný a na každý dotaz odpověděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckylui Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2011 Budou tam prodávat i MPM, nebo jen ty predrazeny retra z eltonu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2011 Budou tam prodávat i MPM, nebo jen ty predrazeny retra z eltonu? určitě, a taky tam budou sjednávat penzijní připojištění a podrážet zákazníkům na počkání boty než si vyberou hodinky od MPM... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2011 určitě, a taky tam budou sjednávat penzijní připojištění a podrážet zákazníkům na počkání boty než si vyberou hodinky od MPM... A v rohu bude mít stoleček sám Graf von Monte Nehro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckylui Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2011 A v rohu bude mít stoleček sám Graf von Monte Nehro bude v primkach menit baterie nebo serizovat krystal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2011 bude v primkach menit baterie nebo serizovat krystal? bude dělat Gyros Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gordon Odesláno 20. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2011 Já to povím jednoduše: byl jsem tam, příjemně pokecal, vyzkoušel více modelů a rozhodl se, že moje další hodinky budou Spartaky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 20. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2011 K takovemu rozhodnuti lze pridat jen velkou gratulaci. Pls, pak se nezapomen pochlubit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se