Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 20. 9. 2011 v 7:43, 'Gordon' napsal:

Já to povím jednoduše: byl jsem tam, příjemně pokecal, vyzkoušel více modelů a rozhodl se, že moje další hodinky budou Spartaky.

Konečně slušnej příspěvek.

(ty ironozující byly taky dobrý)

Já si prodejnu ujít nenechám. PRIM je značka na kterou bysme měli bejt navenek hrdý.

Byť si můžeme uvnitř myslet cosi od původní inspirací lip kalibrů až po dnešní cenovou politiku.

Ale nikdo jim neodpáře, že je to česká značka s inhousem. A jak říká Jirka... "kdo z vás to má".

Odesláno
  V 20. 9. 2011 v 7:43, 'Gordon' napsal:

Já to povím jednoduše: byl jsem tam, příjemně pokecal, vyzkoušel více modelů a rozhodl se, že moje další hodinky budou Spartaky.

Gordon,Spartaky jsou parádní.Jakou sis vybral variantu a měl jsi více kandidátů?Rozhodl okamžitý dojem nebo jsi si jen potvrdil,co už jsi tušil?Předpokládám,že vidět Primky ve skutečnosti je určitě mnohem lepší než na těch jejich"povedených"stránkách.Možná by tam mohli mít něco jako návštěvní knihu,když už po léta ignorují hořekování na chronomagu.
Odesláno

Letos by se tak měl obrat Eltonu dostat na dvojnásobek loňského roku. I Elton chce letos přijít na trh s "levnější" modelovou řadou kvartzových hodinek v ceně mezi třemi až šesti tisíci korun. "Zatím řešíme název," dodal. Zdroj: http://ekonomika.idn...3_ekonomika_abr

ELTON hodinářská
Hospodaření v roce 2008

Obrat ? 28,5 milionu Kč
Zisk ? 150 tisíc Kč
Firma vyrobila 3 800 hodinek, z toho 1 300 mechanických

Zdroj: http://ekonomika.idn...3_ekonomika_abr

Elton vyrabi i levny shitky ale neprodava je pod svoji "znackou" ?

Odesláno
  V 20. 9. 2011 v 21:20, 'Jezevcik2' napsal:

Gordon,Spartaky jsou parádní.Jakou sis vybral variantu a měl jsi více kandidátů?Rozhodl okamžitý dojem nebo jsi si jen potvrdil,co už jsi tušil?Předpokládám,že vidět Primky ve skutečnosti je určitě mnohem lepší než na těch jejich"povedených"stránkách.Možná by tam mohli mít něco jako návštěvní knihu,když už po léta ignorují hořekování na chronomagu.

40mm, světlý ciferník. Upřímně řečeno bylo to rozhodnutí potvrzené teprve na místě, kulatiny se pomalu ale jistě blíží a já přemýšlel, jaké hodinky by bylo optimální pořídit. A koneckonců když zvážím, že se dost nacestuju a svým způsobem reprezentuju český průmysl a jeho produkty v zahraničí, pak i ty PRIMky jsou kamínkem do skládačky.
Odesláno

Byl jsem se tam dneska podívat, ale už bylo zřejmě zavřeno. Respektive všude tma, dveře zavřený a vevnitř jsem přes ty všechny odlesky ze skel neviděl vůbec nic. Pravda, mohl jsem zkusit ty dveře otevřít, ale nechtěl jsem být za blba. Nevíte do kdy mají otevřeno? Nikde to tam napsané nebylo. U hodinek co byly za výlohou nebyly žádné cenovky, přítelkyni to zajímalo, no ponechal jsem ji radši ve sladké nevědomosti :-)

Odesláno

Já bych čekal,upřímně řečeno otevřeno i v sobotu a alespoň jednou v týdnu"úřední den"tak do osmi.Takhle nemá většina pracujících chronomagorů moc velkou šanci.

Opět jsme zde u té prezentace.Větší(ale i tak nicotné)zviditelnění obstarávají stránky té pasáže,než web,který je tím pověřen.

Odesláno
  V 21. 9. 2011 v 15:36, 'Gordon' napsal:

40mm, světlý ciferník. Upřímně řečeno bylo to rozhodnutí potvrzené teprve na místě, kulatiny se pomalu ale jistě blíží a já přemýšlel, jaké hodinky by bylo optimální pořídit. A koneckonců když zvážím, že se dost nacestuju a svým způsobem reprezentuju český průmysl a jeho produkty v zahraničí, pak i ty PRIMky jsou kamínkem do skládačky.

Spartaky jsou parádní, i ty 43 stojí za zvážení

Odesláno (upraveno)

A tyhle PRIMky vyrábí kdo ? Elton či Asiaté ? Čert se v tom vyznej. Ale některé kousky jsou hezké...

Podle všeho to vypadá ale na Elton, usuzuji podle nápisu Manufactura.

Upraveno uživatelem Georf
Odesláno
  V 22. 9. 2011 v 15:47, 'Georf' napsal:

A tyhle PRIMky vyrábí kdo ? Elton či Asiaté ? Čert se v tom vyznej. Ale některé kousky jsou hezké...

Podle všeho to vypadá ale na Elton, usuzuji podle nápisu Manufactura.

Jsou to modely Eltonu. Některé z nich jsou třeba tady na webu.

Odesláno
  V 22. 9. 2011 v 17:41, 'Georf' napsal:

Zdravím, našel jsem inzerát na PRIM skoro Diplomat, co tím prodejce myslí ?

Minimálně z vizualní stránky věci - nemají datum, indexy a luneta jsou taky jiné. Nicméně jsou diplomatům tím ciferníkem blízké => "skoro-diplomat".

Běžně se tento výraz zde na fóru používá.

(jestli jsou ok, nebo skládačka atp. neumím posoudit)

Odesláno
  V 22. 9. 2011 v 17:41, 'Georf' napsal:

Zdravím, našel jsem inzerát na PRIM skoro Diplomat, co tím prodejce myslí ?

Georfe, chvíli prosím přemýšlej, než začneš něco psát. Toto vlákno se jmenuje Kamenná prodejna Prim. Co s tím má proboha Tvůj dotaz co společného? Dále: nauč se už používat fci hledat, případně search. Ušetříš si tím spoustu psaní.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...