Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po měsících...
Odesláno
  V 30. 1. 2012 v 11:29, 'jaroslavra' napsal:

stoji 1200000 kc jeto bez dph a cla ja bych si predstavoval 10000 kc vic ani omylem:sad01_anim:

V 30. 1. 2012 v 20:41, 'jaroslavra' napsal:

za tyhle penize by si mohl koupit daleko lepsi hodinky nemuzu si pomoct, ale vubec se me nelibi prijdou me jako laciny fake.

10tis korun? fake? s double axis turbom? vies vobec o com tu je rec?

Odesláno

Plášť a přezka z růžového 18 k zlata, 46 kamenů a ten tourbillon k tomu - ta cena je dobrá. Nechci mentorovat, ale předsudky sem nepatří. Ten strojek TB04 je špičkovej.

Odesláno
  V 31. 1. 2012 v 14:18, 'gandalf' napsal:

Plášť a přezka z růžového 18 k zlata, 46 kamenů a ten tourbillon k tomu - ta cena je dobrá. Nechci mentorovat, ale předsudky sem nepatří. Ten strojek TB04 je špičkovej.

To jsi prisel na spatne misto, protoze na tomto foru se pestuji anti-cinske postoje ke vsemu, co ma alespon zdaleka neco spolecne s cinou.

Jinak souhlas, hlavne ten tourbillon je bomba. Me se jenom nelibi to reseni stribrneho podkladu na cifru.

Odesláno (upraveno)

Mě se líbí, že logo i název vypadá na první pohled čínsky a že je tam hrdě made in china na cifru. V tomhle případě bych fakt, že zepředu jako čínský vypadají nebral jako "vadu" ale jako vlastnost. Já bych je klidně nosil. Sférický tourbillon je těžká vychytávka... cenu si hodnotit netroufám. Pocitově bych dal (kdybych si to mohl dovolit!!!) max. půl mega. Ale třeba je vzhledem ke kalibru atd. opodstatněná. Nevím. Kadopádně po klasické produkci dnešního Sea-gullu je totok něco, co se mi z číny líbí.

edit: Jediné co mi nesedí je nápis power u rezervy chodu. Na toto místo bych přesunul logo firmy z dialu. A co jsem nepochopil je ukazatel na 11h. K čemu je?

Upraveno uživatelem cody
Odesláno

No na prvy ani na druhy pohlad tie hodinky neurazaju... iste vsak je ze europan ktory ma mega na hodinky si urcite vyberie niekde inde.

Odesláno

Strojek je to velmi hezký, až by člověk řekl že nádherný. Tohle je tuším hodně malosériová limitka a s prodejem nebývá problém.

Jednoaxiální někde z těch končin má cenu mezi 600-800USD a prodá se každý kus.

Design ciferníku - no, jak bych to řekl. Je asi tak pro nás povedený, jako kdyby se Evropan pokoušel o originální čínský motiv.

Odesláno
  V 1. 2. 2012 v 21:08, 'Rs.' napsal:

Strojek je to velmi hezký, až by člověk řekl že nádherný. Tohle je tuším hodně malosériová limitka a s prodejem nebývá problém.

Jednoaxiální někde z těch končin má cenu mezi 600-800USD a prodá se každý kus.

Design ciferníku - no, jak bych to řekl. Je asi tak pro nás povedený, jako kdyby se Evropan pokoušel o originální čínský motiv.

Skoro, jak kdybych to řekl já :smile_anim: - strojek mě fascinuje, je překrásnej, ale ten "zbytek" je takovej, jak to říct- nevyváženej ( pro evropana přeplácanej ).

Odesláno

estetiku nehodnotim, na to sme prilis odlisna kultura

z cinskych veci sa mi najviac paci Kiu Tai Yu, autor prveho cinskeho turba. V aprili 2007 Antiquorum vydrazilo prvy Mystery Tourbillon za nejakych 100tis svajciarskych frankov /v r2000 to bolo nejakych 13tis frankov?/. tomu hovorim zhodnotenie.. :)

zopar kuskov z jeho tvorby. vsimnite si ako velmi zavisi na tom ako to je vyfotene. najprv press fotky:

post-4112-027843000 1328180767.jpg

post-4112-048347900 1328180769.jpg

post-4112-030009400 1328180772.jpg

post-4112-079855800 1328180849.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...