Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nemám slov. Jsem uchvácen. Úžasné hodinky. Díky za super recenzi, nádherné fotky a hlavně obrovská gratulace.

Odesláno

Nejlepší recenze na Chronomagu a nejlepší hodinky, co se zde kdy objevily. Alespoň v mých očích.

Celý je to dokonalý, ulítlý, dechberoucí... umírám.

A zdobení toho kalibru - pecka. Všude jinde by vypadalo divně, ale k těmhle hodinkám jde geniálně.

Odesláno

Veľká paráda... toto sú moje hodinky snov :) Akurát ma prekvapilo, že píšeš, že odkedy si ich videl vo výklade po dnešný deň neprešlo ani pol roka. Ja som mal nejak pocit, že sa už nerobia, a že miesto nich robí BVLGARI toto s trochu inými nápismi na ciferníku. Robia sa teda stále obe verzie?

Odesláno
  V 4. 10. 2011 v 17:27, 'Naving' napsal:

Veľká paráda... toto sú moje hodinky snov :) Akurát ma prekvapilo, že píšeš, že odkedy si ich videl vo výklade po dnešný deň neprešlo ani pol roka. Ja som mal nejak pocit, že sa už nerobia, a že miesto nich robí BVLGARI toto s trochu inými nápismi na ciferníku. Robia sa teda stále obe verzie?

Máš pravdu. Už se nedělají, ale ještě se prodávají.

Odesláno

Nemám slov. :sad01_anim: Naprostá bomba. Ty mne vždy něčím překvapíš a tyhle hodinky jsou jasný důkaz. To strčí do kapsy i cyrdovy bronzové Panerai ... Je to prostě něco naprosto nepopsatelného. :smile_anim:

Recenze se čte jedním dechem. Škoda, že jich nepřibývá více ...

No a fotky, to je kategorie sama pro sebe. :notworthy: Myslím, že si tahle nádhera zaslouží extra vlákno ve fotogalerii s vyšším rozlišením. Máš parádní fotky a tyhle hodinky si o pořádné foto s detaily přímo říkají. :photo:

No jsem prostě totálně unešen a mám hned hezčí den ...

Díky za recenzi, díky za foto a díky že jsi je koupil ... :notworthy:

Odesláno
  V 4. 10. 2011 v 19:30, 'Baker' napsal:

Mrakousi, skvele napsano, precetl jsem to se zatajenym dechem. Paradni hodinky.

Nechces dat jednu fotku do kalendare, myslim, ze bych na ni nasel jeste misto.

+1

Taky se připojuji ...... :smile_anim:

Odesláno

asi neni co dodat. jsem z toho vydrenej, stejne jako vsichni predrecnici. omega uz davno neni muj "sen", breitle mne nechavaji chladnym, rolexum prichazim pomalu na chut... ale Genta je fakt pecka, kterou bych si na predni misto pomyslneho zebricku dokazal dosadit. gratuluji.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...