Vlcak Odesláno 4. října 2011 Nahlásit Odesláno 4. října 2011 Nemám slov. Jsem uchvácen. Úžasné hodinky. Díky za super recenzi, nádherné fotky a hlavně obrovská gratulace.
honza71 Odesláno 4. října 2011 Nahlásit Odesláno 4. října 2011 Smekám před recenzí, hodinkama i sebevědomím takovej stroj nosit.
NIGHTinGALE Odesláno 4. října 2011 Nahlásit Odesláno 4. října 2011 Nejlepší recenze na Chronomagu a nejlepší hodinky, co se zde kdy objevily. Alespoň v mých očích.Celý je to dokonalý, ulítlý, dechberoucí... umírám.A zdobení toho kalibru - pecka. Všude jinde by vypadalo divně, ale k těmhle hodinkám jde geniálně.
tmoris Odesláno 4. října 2011 Nahlásit Odesláno 4. října 2011 paradne se to cte a kouka, at delaji radost
Naving Odesláno 4. října 2011 Nahlásit Odesláno 4. října 2011 Veľká paráda... toto sú moje hodinky snov Akurát ma prekvapilo, že píšeš, že odkedy si ich videl vo výklade po dnešný deň neprešlo ani pol roka. Ja som mal nejak pocit, že sa už nerobia, a že miesto nich robí BVLGARI toto s trochu inými nápismi na ciferníku. Robia sa teda stále obe verzie?
mrakodrap Odesláno 4. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 4. října 2011 V 4. 10. 2011 v 17:27, 'Naving' napsal: Veľká paráda... toto sú moje hodinky snov Akurát ma prekvapilo, že píšeš, že odkedy si ich videl vo výklade po dnešný deň neprešlo ani pol roka. Ja som mal nejak pocit, že sa už nerobia, a že miesto nich robí BVLGARI toto s trochu inými nápismi na ciferníku. Robia sa teda stále obe verzie? Máš pravdu. Už se nedělají, ale ještě se prodávají.
mrakodrap Odesláno 4. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 4. října 2011 V 4. 10. 2011 v 17:26, 'tmoris' napsal: paradne se to cte a kouka, at delaji radost Velký dík patří Tobě, že je mám.
lukin_ova Odesláno 4. října 2011 Nahlásit Odesláno 4. října 2011 Nemám slov. Naprostá bomba. Ty mne vždy něčím překvapíš a tyhle hodinky jsou jasný důkaz. To strčí do kapsy i cyrdovy bronzové Panerai ... Je to prostě něco naprosto nepopsatelného. Recenze se čte jedním dechem. Škoda, že jich nepřibývá více ... No a fotky, to je kategorie sama pro sebe. Myslím, že si tahle nádhera zaslouží extra vlákno ve fotogalerii s vyšším rozlišením. Máš parádní fotky a tyhle hodinky si o pořádné foto s detaily přímo říkají. No jsem prostě totálně unešen a mám hned hezčí den ... Díky za recenzi, díky za foto a díky že jsi je koupil ...
Baker Odesláno 4. října 2011 Nahlásit Odesláno 4. října 2011 Mrakousi, skvele napsano, precetl jsem to se zatajenym dechem. Paradni hodinky.Nechces dat jednu fotku do kalendare, myslim, ze bych na ni nasel jeste misto.
Kasper Odesláno 4. října 2011 Nahlásit Odesláno 4. října 2011 Karle, proste nádhera ... už sa teším, kedy ich uvidím
wolfesh Odesláno 4. října 2011 Nahlásit Odesláno 4. října 2011 Pane jo, klobouk dolů. Fotky, text a jeho informační hodnota, hodinky...vše parádní. Nezbývá než poděkovat.
lukin_ova Odesláno 4. října 2011 Nahlásit Odesláno 4. října 2011 V 4. 10. 2011 v 19:30, 'Baker' napsal: Mrakousi, skvele napsano, precetl jsem to se zatajenym dechem. Paradni hodinky. Nechces dat jednu fotku do kalendare, myslim, ze bych na ni nasel jeste misto. +1 Taky se připojuji ......
Juraj11 Odesláno 4. října 2011 Nahlásit Odesláno 4. října 2011 Nádherné hodinky a krásně napsaná recence-smekám
little_w Odesláno 4. října 2011 Nahlásit Odesláno 4. října 2011 asi neni co dodat. jsem z toho vydrenej, stejne jako vsichni predrecnici. omega uz davno neni muj "sen", breitle mne nechavaji chladnym, rolexum prichazim pomalu na chut... ale Genta je fakt pecka, kterou bych si na predni misto pomyslneho zebricku dokazal dosadit. gratuluji.
instant Odesláno 4. října 2011 Nahlásit Odesláno 4. října 2011 konecne nieco co stoji za ten cas skvela praca. hodinky myslim nepotrebuju ziadny komentar. ja som ich pochopil az ked som uvidel nazivo
Miroslav 2 Odesláno 4. října 2011 Nahlásit Odesláno 4. října 2011 Skvelé hodinky, skvelá recenzia, skvelé fotky.
jacob Odesláno 4. října 2011 Nahlásit Odesláno 4. října 2011 Recenze 10/10, fotografie 10/10 a hodinky 10/10. Jak zde bylo napsáno již mnohokrát, jsou vyjímečné svým designem a ten kalibr se mi moc líbí!
obchodnik-o3 Odesláno 4. října 2011 Nahlásit Odesláno 4. října 2011 vdaka za super material a do toho kalendara by sa hodili
Arthur N. Odesláno 5. října 2011 Nahlásit Odesláno 5. října 2011 dík, že ses podělil o takovou raritkupřeji mnoho ulovené zvěře:)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se