Horhe Odesláno 11. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2011 Právě jsem dokončil jeden obchod s více než ostříleným Dantechnem. Prodej z jeho strany v naprostém pořádku, jednání hodné člena "klubu gentlemanů". Takže hodnocení 10/10 a vřele doporučuji všem, kteří sním chtějí/budou obchodovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 11. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2011 Dantechno je šlušňák a Jindra Hojer z Rychlých šípů!!!! ( ale postavou je chroust ) Též doporučuji, obchod s ním vždy o.k. Hasič Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 11. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2011 Jojo, s Daníčkem byl vždy obchod na 1 s *. Ještě kdyby se ten plantážník nevěnoval na srazech toliko lihuprostým nápojům... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 11. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2011 V 11. 10. 2011 v 17:29, 'ricous' napsal: Jojo, s Daníčkem byl vždy obchod na 1 s *. Ještě kdyby se ten plantážník nevěnoval na srazech toliko lihuprostým nápojům... V cv vypil na srazu u činanů akvárko, pak rozplakal a počůral rybičky se slovy stejně neznaj hodiny. jinak fajn hoch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohush Odesláno 12. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2011 Taky se přidávám s chválozpěvy, 1* p.s.: před časem mně trochu s...o, když mi poslal dílky k tahu od samurajů a nic za to nechtěl ...ale už jsem mu to odpustil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 26. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2012 Dan je fajn kluk , znam ho uz dlouho. Nikdy me nepodrazil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boudy Odesláno 26. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2012 Na mě byl taky slušnej ... , ale trochu línej- na poštu prý poslal přítelkyni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 19. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2012 jednoznačně parádní!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 28. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2012 Jednoznačně 10 z 10. Maximální spokojenost, určitě doporučuji. Jednání je jedna radost a hlavně když používá pošťáka tak precizně balí, což je u hodinek fakt důležitý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikkes Odesláno 6. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2012 Všechno naprosto ok, úplná spokojenost. Díky! Zpátky to jen tak neprodám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amateur Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2012 sice na dálku, ale stejně mi bylo potěšením. díky za dobrý obchod.Všem doporučuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2015 Za mně také vše v naprostém pořádku. Díky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 26. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2016 Bleskum prdum obchod, paradicka....za mne jednicka :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parnistroj Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2016 Vse v naprostem poradku. Rychle, vecne, v pohode. Super deal, dik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 16. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2017 Opět vše v pohodě. Jak jinak, že... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 18. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2017 Vše podle domluvy, za mě jedna s hvězdou. Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 24. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2017 Spolah. Ustretovost. Super. 100% spokojnost.Balik zabaleny sposobom, ze som sa zacal zamyslat nad pouzitim motorovej pily, aby som sa dostal k obsahu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin22 Odesláno 30. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2017 S Danem jsme udelali náš první obchod, vše proběhlo dle dohody. Rychlý ale fajn pokec a z hodinek jsem dosud úplně mimo . V pozitivním smyslu samozřejmě Dane díky . Ondra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikefux Odesláno 10. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2017 První obchod. Kupující bez chyby. Nemůžu nic vytknout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2017 Super chalan, ako sme sa dohodli, tak bolo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se