dknespl Odesláno 19. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2014 Příští dva týdny budeme vždy jen v pondělí a úterý a i tak návštěvy lépe po předchozí domluvě po telefonu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamilton Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2015 Dneska jsem se stavoval u Knespla & Majzlíka s pár maličkostmi - výměna tahu na 2 hodinkách a čištění jedněch hodinek - a pánové mě příjemně překvapili svoji ochotou a vstřícností. Čištění hodinek mi bylo rozmluveno, že to za to zatím nestojí a úplně postačí, když si s tím pohraju doma pod mýdlovou vodou, a tahy byly vyměněny během chvilky a zdarma. Až se někdy s podobnym přístupem setkám v autoservise, tedy až mi bude kupříkladu řečeno, že ty rozvody za výměnu ještě nestojí a prasklou žárovku že mi vyměnili zadarmo, upadnu do mdlob. S hodinářema Knespl & Majzlík jsem zkrátka učinil veskrze dobrou zkušenost a příště se pokusím udělat pánům lepší kšeft. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neferirkare Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2015 Tak jsem se pred nadchazejicim letem rozhodl doprat Orientum tlakovou zkousku... Super pristup, vynikajici... Mohu jen doporucit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dor Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 Bohužel, až na základě nedávného prodejního inzerátu restaurovaných Breitling Premier (klobouk dolů za tu práci) jsem zaregistroval tyto pravé a šikovné hodináře, kterých jo dnes již po čertech málo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dknespl Odesláno 1. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2015 (upraveno) Do konce týdne (1 - 3. 7. 2015) otevřeno do 15 h. Od úterý příští týden (7.7.) zase normálně. Upraveno 1. července 2015 uživatelem dknespl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaveG17 Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2015 Celková oprava strojku na TH Monaco - na jedničku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dknespl Odesláno 13. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2015 (upraveno) Prázdniny, dovolené - od středy 15.7. až do konce července omezený provoz, vždy raději před návštěvou volejte. Upraveno 13. července 2015 uživatelem dknespl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rufanius Odesláno 7. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2015 Dobrý den pánové, mohl bych se zeptat jestli byste mi mohli odservisovat 3 roky staré EBEL Classic hexagon GMT. Hodinky se mi začali zpožďovat o více jak 15s za den (původní hodnota byla 8s). Takže si myslím že nastal čas jim dát nějakou lázeňskou kůru. Bylo mi by možné je i nachronometrovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 7. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2015 Co zhruba znamená "nachronometrovat"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 7. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2015 Asi aby spĺňal COSC.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 7. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2015 Tak to nedokáže nikdo - leda by se to poslalo znova do Institutu na přetestování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 7. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2015 Tak to nedokáže nikdo - leda by se to poslalo znova do Institutu na přetestování.mozno to myslel len z hladiska presnosti. To nepochybujem ze pani zvladnu. Ale COSC certifikat ti asi nevydaju, to ma Jeremy pravdu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rufanius Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 Neeee samozřejmě COSC certifikát nechci, to chápu jen bych je chtěl seřídit pokud možno do tolerancí COSC... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 Došlo mi, že svoji chválu trousím po kouskách jinde, ale nenapsal jsem to sem: Pánové mi za poslední 2 roky poopravovali a poseřizovali 3 vintážní kousky:Mechaniky Doxa, cca 50 let staré, čištění a mazání, výměna pákového můstku, nové sklíčko, teď dělají +4s / den!Mechaniky Eterna, cca 40 let staré, čištění, mazání, nové hnací pero.Automaty Omega Seamaster, přes 60 let staré, čištění a mazání samozřejmě, nové futro rotoru a ještě cosi, nové originál sklíčko, když jsem si ho dodrbal, tak ještě leštění, nová lumi na ručkách, šlapou jako zamlada. Vždy perfektní práce, perfektní domluva, vstřícnost, příjemné jednání a příjemné ceny. Nevím, co bych si bez nich počal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 Rád se přidám k pochvalným komentářům.Měl jsem u pánů hodinářů na celkovou opravu ,jako dárek pro mého otce, staré Chronographe Swiss, výsledek vynikající ve všech směrech, včetně perfektní renovace zlatého pouzdra.Pánové, moc děkuji ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daur Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2016 Pánové, ještě jednou děkuji za opravu a renovaci hodinek SEIKO 5 Sportsmatic Deluxe 7619-9010. Byl jsem překvapený jak vstřícným přístupem, tak perfektní odvedenou prací. Určitě to nebude moje poslední návštěva a na další se předem moc těším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2016 Velké poděkování za perfektní a rychlý servis mých oblíbených Seiko Bullhead..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dknespl Odesláno 30. června 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2016 V pondělí 4.6. zavřeno, úterý, středa svátek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaJ Odesláno 5. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2016 Zdravím.Chtěl bych se zeptat, za jak dlouho a za kolik byste udělali seštelování přesnosti strojku ETA 2824-2 v hodinkách Victorinox Alpnach mechanical + zkouška WR 100m? Hodinky jsou cca. půl roku staré a zatím dělají něco přes +10 sekund denně. Plánuju se u Vás zadtavit o dovolené, protože tady na jihu jsem žadného spolehlivého hodináře nenašel. Předem díky za odpověď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaJ Odesláno 7. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2016 Tak Vám, pánové, mockrát děkuji za perfektní seřízení mých Victorinox Alpnach Mechanical. Před tím dělali standartně +10s za den, teď jsou hluboko pod pěti. Odhaduju, že tak max. do +3s za den,tak že velký rozdíl.Bylo to rychlé, i s tlakovkou za dobrou cenu a přístup perfektní.Tak že ještě jednou díky. Určitě jsem u Vás nebyl naposledy.Vojta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se