bohus76 Odesláno 25. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2014 Zkusil bych to raději zde hodinarstvi@knespl.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jast Odesláno 25. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2014 Zdravím a přeji hodně úspěch. Zároveň Vás chci požádat zda-li se můžete podívat na můj problém renovace pouzdra a zoxidovaných ručiček.Dík za odpověď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dknespl Odesláno 26. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2014 Prosím, konkrétní dotazy pište raději na mail. Zde to snadno přehlédneme. Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukashX Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2014 Prosím, konkrétní dotazy pište raději na mail. Zde to snadno přehlédneme. Dík.Zdravíčko, chci se zeptat, zda daný email funguje. Psal jsem dotaz ohledně opravy 17.3. a odpověď ještě nedorazila. Jedná se o Certiny DS Podium. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luidis Odesláno 27. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2014 Připojuji se k dotazu, jsem na tom úplně stejně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník jan333 Odesláno 27. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2014 take se pripojuji k dotazu ,bylo mi receno ze v pondeli budete odesilat nabidku ohledne oprav a nic:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukashX Odesláno 27. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2014 Email funguje, a kdyz uz se k tomu dostanou, pak I rychle. Domluvili jsme se nakonec dobre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník jan333 Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2014 ja uz sem taky odpoved dostal:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luidis Odesláno 29. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2014 Já furt nic a to jsem to posílal dvanáctého... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 29. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2014 Co zkusit telefon?https://www.facebook.com/KnesplMajzlikHodinarskyAtelier?fref=ts Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 29. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2014 Moc komplikovaný. Lepší je napsat email a čekat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JMB Odesláno 29. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2014 A vůbec nejlepší je napsat mail, čekat a pak se tady ptát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 29. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2014 Přesně tak :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luidis Odesláno 29. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2014 Volové Když se jim ozvali, tak jenom čekám, jestli se neozvou taky, stejně je víkend. Ale díky za fejs, telefon se hodí. Počkám ještě dvacet tři dnů a pak brnknu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dknespl Odesláno 29. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2014 (upraveno) Nevyřízené maily prosím o přeposlání :-) Upraveno 29. března 2014 uživatelem dknespl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 27. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2014 Chtěl bych takto ofiko poděkovat chlapům z Knespl&Majzlík za perfektní spolupráci...... Měl jsem navrhnout a vyrobit pro opravdovýho "hardcore" audiofila rack do interiéru a to na míru ke všem komponentům. Parametry sestavy nejsou z mých úst relevantní, neb jim až tak nehovím. Zasvěcení z fotky poznaj, že tato "squadra" se asi neprodává v řetězcích obvyklých pro prodej spotřební elektroniky.První skizzy a nápady jak řešit absorbéry .....a už jsem jel na Dělostřílny...a tam Láďa prohlásil něco, co nešlo neslyšet....co to uložit v safírovejch kamenech. A bylo vymalováno. Vzniklo řešení, který asi nikdo ještě nerealizoval. A po vzoru klasický hodinařiny a jemný mechaniky ani není vidět. Zdání jen dává tušit, že tam asi něco bude.... a pár fotek..hroty bohužel byly při focení na zakalení Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 27. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2014 Klucí mají Zlatý ruce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 27. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2014 (upraveno) Klucí mají Zlatý ruce!Já se taky musím připojit. Včera jsem si přinesl perfektně zrestaurované staré špindlovky. Zatím mizerné fotky z mobilu, až se dostanu k pořádnému foťáku, vyfotím líp : Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Edit : ještě jedna fotka Upraveno 27. května 2014 uživatelem JHonza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piktor Odesláno 15. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2014 Dnes odpoledne cesta na "delostrilny" (opozdujici se oblekovky - automaty). Klepani, zvoneni, vse marne. Palec dolu, panove. Hodina ztraceneho casu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toams Odesláno 16. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2014 Dnes odpoledne cesta na "delostrilny" (opozdujici se oblekovky - automaty). Klepani, zvoneni, vse marne. Palec dolu, panove. Hodina ztraceneho casu... Mels potvrzenou schuzku? Jinak kluci krom hodinek umi i s telefonem ... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se