shag Odesláno 29. října 2011 Nahlásit Odesláno 29. října 2011 Ti dvaja maju tie hodinky presne naopak.. ten link som nepochopil - ten cinsky osviezovac je zenska co si chce kupit iwc v zlate a ostatne clenky krdla jej radia bikolorne daytony? :-) To novinari rafinovane prehodili A Purseforum je pecka.
instant Odesláno 30. října 2011 Nahlásit Odesláno 30. října 2011 (upraveno) but then again, nowadays I have seen woman as hairy as orang utans after 10 sessions of waxing. hence, I don doubt the fact that we have a lady that can pull off 46mm Maybe they went waxing at places you can't see and you keep staring at the arms. zdroj: Singapore Rolex Owners Club Upraveno 30. října 2011 uživatelem instant
robo Odesláno 30. října 2011 Nahlásit Odesláno 30. října 2011 Každý má svoju pravdu a pádne argumenty, či dáva prednosť tej či onakej značke, ale hlasovanie hovorí za všetko a s tým sa môžem len stotožniť. Prijal by som do zbierky aj nejaké Rolády, ale IWC tam proste musia byť a to skôr či neskôr.
tombed Odesláno 30. října 2011 Nahlásit Odesláno 30. října 2011 Ty wole Romane, ty jsi taky adept na vysazení chronomagu na pár týdnů až měsíců, začalo to ořezáváním krokouše, teď tydle dotazy, co bude příště??? Jinak za mě IWC, jinou volbu bys nečekal viď, když tam nemáš Panerai...
M3maniac Odesláno 30. října 2011 Nahlásit Odesláno 30. října 2011 Wow, já uznávám obě tyto značky... a IWC bych taky rád někdy ochutnal. Pravdou je, že to co se podařilo Rolexu se jen tak někomu nepodaří a vůbec nejde o to, které hodinky jsou technicky dokonalejší...
skalis Odesláno 31. října 2011 Nahlásit Odesláno 31. října 2011 Rolex. Bez pochyb. Samotny fakt, ze se vubec porovnava manufaktura s mistrovskymi hodinarskymi komplikacemi s fabrikou, kde sekaj obycejny triruckovy modely jak Bata cvicky, dava na otazku prestize znacek jasnou odpoved .
pevo Odesláno 31. října 2011 Nahlásit Odesláno 31. října 2011 Nemám ani jedny a před oběma značkami mám z různých důvodů úctu. Někde tu zazněla zajímavá myšlenka, že IWC působí moc německy. Máte to taky tak? Já totiž jo, a trochu mi to vadí. Možná i dalším...
Frantik Odesláno 31. října 2011 Nahlásit Odesláno 31. října 2011 Samotny fakt, ze se vubec porovnava manufaktura s mistrovskymi hodinarskymi komplikacemi s fabrikou, kde sekaj obycejny triruckovy modely jak Bata cvicky, dava na otazku prestize znacek jasnou odpoved . Podle toho se neda prestiž přece porovnávat. Ti že sekaj modely na pasu jim nic na prestizi neubira. A to že IWC udělá pár superkusu z nich nedělá HH.
pevo Odesláno 31. října 2011 Nahlásit Odesláno 31. října 2011 ... jak Bata cvicky... No právě, Baťu znají taky všude, jestli to nebude něco podobného. A určitě jsou lepší boty, teď jsem Rolex asi dost urazil...
Návštěvník Odesláno 31. října 2011 Nahlásit Odesláno 31. října 2011 Nemám ani jedny a před oběma značkami mám z různých důvodů úctu. Někde tu zazněla zajímavá myšlenka, že IWC působí moc německy. Máte to taky tak? Já totiž jo, a trochu mi to vadí. Možná i dalším... já to mám taky tak a mně to naopak moc vyhovuje. Já dlouho lítal ode zdi ke zdi např. Breitling - Sinn, Breitling byl na mě moc nařvanej, Sinn, Arctos, Stowa, Meistersinger, Archimede, Limes mě začaly s těmi placatými cifry po čase nudit. To IWC má podle mě vyvážený poměr zdobnosti a strojařiny (sorry za tohle kulhající přirovnání, ale jiné mě nenapadlo)
sibirnaya Odesláno 31. října 2011 Nahlásit Odesláno 31. října 2011 co si budem lhat do kapsy, stejne skoncis u korunky.. tak si uzivej to IWC obdobi a doufej, ze ti jeste par tydnu vydrzi
pevo Odesláno 31. října 2011 Nahlásit Odesláno 31. října 2011 ...sorry za tohle kulhající přirovnání... No, náhodou jsi to vystihl velmi dobře!
Návštěvník Odesláno 31. října 2011 Nahlásit Odesláno 31. října 2011 (upraveno) co si budem lhat do kapsy, stejne skoncis u korunky.. tak si uzivej to IWC obdobi a doufej, ze ti jeste par tydnu vydrzi Sibiřu, u korunky možná skončím, najíždím opět systém 2+1. Dvoje hezký na normální nošení a jedny na rubání. Vůbec se nebráním myšlence inženýry a nějaké rolády a záda jim krejou seiko tuna-can, kdyby se pánešek vyskytoval v rizikovém prostředí (pařbičky, mejdany, sportíčky, slaná voděnka atd.) Upraveno 31. října 2011 uživatelem Roman I.
Návštěvník Odesláno 31. října 2011 Nahlásit Odesláno 31. října 2011 No, náhodou jsi to vystihl velmi dobře! jsem na sebe moc přísnej... To víš, žena mě drží zkrátka a to se jednomu zažere
skalis Odesláno 1. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2011 Podle toho se neda prestiž přece porovnávat. Ti že sekaj modely na pasu jim nic na prestizi neubira. A to že IWC udělá pár superkusu z nich nedělá HH. Franto, ale vzdyt jo. Prece sis nemyslel, ze bych ja hlasoval pro IWC .
Frantik Odesláno 1. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2011 Franto, ale vzdyt jo. Prece sis nemyslel, ze bych ja hlasoval pro IWC . Hehe :-)
steel Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2011 no já nevím pro mě je Rolex (sportovní modely) něco jako Thonet 14 nebo 18, Eams plastic chair, Barcelona od Mies van der Rohe, nebo Porsche 911 - jednou se to povedlo, tak to radši moc neměňme(slovíčko moc bych si dovolil podtrhnout, protože úpravami to samozřejme prochází, ale tak aby to bylo signifikatní) , oproti tomu IWC pořád něco hledá, vezměte si vývoj Aqutimeru - každý dva roky to vypadá jinak, ten současnej skoro jako nějaký Festiny, určitě je to dokonalý, ale .... pokud IWC tak jsem skončil u Mark XV; jenomže ta letecká řada je taky trochu dikutabilní je to v podstatě dle specifikace armády wermacht (BP) nebo RAF (mark XI a další), navíc to uplně stejně dělal Laco, Lang a synkové takže ne uplně IWC ... IWC perfektní hodinky, za mě RLX :-); Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Cyber Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2011 no já nevím pro mě je Rolex (sportovní modely) něco jako Thonet 14 nebo 18, Eams plastic chair, Barcelona od Mies van der Rohe, nebo Porsche 911 - jednou se to povedlo, tak to radši moc neměňme(slovíčko moc bych si dovolil podtrhnout, protože úpravami to samozřejme prochází, ale tak aby to bylo signifikatní) , oproti tomu IWC pořád něco hledá, vezměte si vývoj Aqutimeru - každý dva roky to vypadá jinak, ten současnej skoro jako nějaký Festiny, určitě je to dokonalý, ale .... pokud IWC tak jsem skončil u Mark XV; jenomže ta letecká řada je taky trochu dikutabilní je to v podstatě dle specifikace armády wermacht (BP) nebo RAF (mark XI a další), navíc to uplně stejně dělal Laco, Lang a synkové takže ne uplně IWC ... IWC perfektní hodinky, za mě RLX :-); Nenapsal bych to líp.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se