Přejít na obsah

Rolex vs. IWC

194 hlasů

1. 1. Vnímáte jako prestižnější značku

• Rolex
      61
    • IWC
      133

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 131
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ti dvaja maju tie hodinky presne naopak.. ten link som nepochopil - ten cinsky osviezovac je zenska co si chce kupit iwc v zlate a ostatne clenky krdla jej radia bikolorne daytony? :-)

To novinari rafinovane prehodili :smile_anim:

A Purseforum je pecka.

Odesláno (upraveno)

but then again, nowadays I have seen woman as hairy as orang utans after 10 sessions of waxing. hence, I don doubt the fact that we have a lady that can pull off 46mm Posted Image

Maybe they went waxing at places you can't see and you keep staring at the arms.Posted Image

zdroj: Singapore Rolex Owners Club

Upraveno uživatelem instant
Odesláno

Každý má svoju pravdu a pádne argumenty, či dáva prednosť tej či onakej značke, ale hlasovanie hovorí za všetko a s tým sa môžem len stotožniť. Prijal by som do zbierky aj nejaké Rolády, ale IWC tam proste musia byť a to skôr či neskôr. :smile_anim:

Odesláno

Ty wole Romane, ty jsi taky adept na vysazení chronomagu na pár týdnů až měsíců, začalo to ořezáváním krokouše, teď tydle dotazy, co bude příště??? Jinak za mě IWC, jinou volbu bys nečekal viď, když tam nemáš Panerai...

Odesláno

Wow, já uznávám obě tyto značky... a IWC bych taky rád někdy ochutnal. Pravdou je, že to co se podařilo Rolexu se jen tak někomu nepodaří :smile_anim: a vůbec nejde o to, které hodinky jsou technicky dokonalejší...

Odesláno

Rolex. Bez pochyb.

Samotny fakt, ze se vubec porovnava manufaktura s mistrovskymi hodinarskymi komplikacemi s fabrikou, kde sekaj obycejny triruckovy modely jak Bata cvicky, dava na otazku prestize znacek jasnou odpoved :).
Odesláno

Nemám ani jedny a před oběma značkami mám z různých důvodů úctu. Někde tu zazněla zajímavá myšlenka, že IWC působí moc německy. Máte to taky tak? Já totiž jo, a trochu mi to vadí. Možná i dalším...

Odesláno

Samotny fakt, ze se vubec porovnava manufaktura s mistrovskymi hodinarskymi komplikacemi s fabrikou, kde sekaj obycejny triruckovy modely jak Bata cvicky, dava na otazku prestize znacek jasnou odpoved :).

Podle toho se neda prestiž přece porovnávat. Ti že sekaj modely na pasu jim nic na prestizi neubira. A to že IWC udělá pár superkusu z nich nedělá HH.
Odesláno

... jak Bata cvicky...

No právě, Baťu znají taky všude, jestli to nebude něco podobného. A určitě jsou lepší boty, teď jsem Rolex asi dost urazil...
Odesláno

Nemám ani jedny a před oběma značkami mám z různých důvodů úctu. Někde tu zazněla zajímavá myšlenka, že IWC působí moc německy. Máte to taky tak? Já totiž jo, a trochu mi to vadí. Možná i dalším...

já to mám taky tak a mně to naopak moc vyhovuje. Já dlouho lítal ode zdi ke zdi např. Breitling - Sinn, Breitling byl na mě moc nařvanej, Sinn, Arctos, Stowa, Meistersinger, Archimede, Limes mě začaly s těmi placatými cifry po čase nudit. To IWC má podle mě vyvážený poměr zdobnosti a strojařiny (sorry za tohle kulhající přirovnání, ale jiné mě nenapadlo)
Odesláno (upraveno)

co si budem lhat do kapsy, stejne skoncis u korunky.. tak si uzivej to IWC obdobi a doufej, ze ti jeste par tydnu vydrzi :D

Sibiřu, u korunky možná skončím, najíždím opět systém 2+1. Dvoje hezký na normální nošení a jedny na rubání. Vůbec se nebráním myšlence inženýry a nějaké rolády a záda jim krejou seiko tuna-can, kdyby se pánešek vyskytoval v rizikovém prostředí (pařbičky, mejdany, sportíčky, slaná voděnka atd.) Upraveno uživatelem Roman I.
Odesláno

No, náhodou jsi to vystihl velmi dobře!

jsem na sebe moc přísnej... To víš, žena mě drží zkrátka a to se jednomu zažere :D

Odesláno

Podle toho se neda prestiž přece porovnávat. Ti že sekaj modely na pasu jim nic na prestizi neubira. A to že IWC udělá pár superkusu z nich nedělá HH.

Franto, ale vzdyt jo. Prece sis nemyslel, ze bych ja hlasoval pro IWC :).
Odesláno

no já nevím pro mě je Rolex (sportovní modely) něco jako Thonet 14 nebo 18, Eams plastic chair, Barcelona od Mies van der Rohe, nebo Porsche 911 - jednou se to povedlo, tak to radši moc neměňme(slovíčko moc bych si dovolil podtrhnout, protože úpravami to samozřejme prochází, ale tak aby to bylo signifikatní) , oproti tomu IWC pořád něco hledá, vezměte si vývoj Aqutimeru - každý dva roky to vypadá jinak, ten současnej skoro jako nějaký Festiny, určitě je to dokonalý, ale .... pokud IWC tak jsem skončil u Mark XV; jenomže ta letecká řada je taky trochu dikutabilní je to v podstatě dle specifikace armády wermacht (BP) nebo RAF (mark XI a další), navíc to uplně stejně dělal Laco, Lang a synkové takže ne uplně IWC ... IWC perfektní hodinky, za mě RLX :-);

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

no já nevím pro mě je Rolex (sportovní modely) něco jako Thonet 14 nebo 18, Eams plastic chair, Barcelona od Mies van der Rohe, nebo Porsche 911 - jednou se to povedlo, tak to radši moc neměňme(slovíčko moc bych si dovolil podtrhnout, protože úpravami to samozřejme prochází, ale tak aby to bylo signifikatní) , oproti tomu IWC pořád něco hledá, vezměte si vývoj Aqutimeru - každý dva roky to vypadá jinak, ten současnej skoro jako nějaký Festiny, určitě je to dokonalý, ale .... pokud IWC tak jsem skončil u Mark XV; jenomže ta letecká řada je taky trochu dikutabilní je to v podstatě dle specifikace armády wermacht (BP) nebo RAF (mark XI a další), navíc to uplně stejně dělal Laco, Lang a synkové takže ne uplně IWC ... IWC perfektní hodinky, za mě RLX :-);

Nenapsal bych to líp.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...