kuncák7 Odesláno 6. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2011 Parádní fota v pomerančích. Krásně se tam hoděj.
mrakodrap Odesláno 6. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2011 Je to asi úplně jedno, ale spíš pro upřesnění. Jsou to mandarinky . Pomeranče jsou proti hodinkám hrozně velký a nevypadalo to dobře. Mandarinky se hodily daleko více.
Alexion Odesláno 6. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2011 tak tiez sa pridavam a chvalim fotky. tieto fortisky proste zerem. kym som nekupil damaska bola sanca ze pojdem do nich, takto si este chvilu pockam a budem sa tesit s vami kto ich uz mate.
Peter2 Odesláno 6. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2011 super fotecky, tie pomarance sa ti fakt vydarili. Gratulujem.
kuncák7 Odesláno 6. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2011 Je to asi úplně jedno, ale spíš pro upřesnění. Jsou to mandarinky . Pomeranče jsou proti hodinkám hrozně velký a nevypadalo to dobře. Mandarinky se hodily daleko více. Dobrý :-))), koukal jsem spíš na ty hodinky, ale super stěr :-)). Ty fotky jsou i tak super.
Michal.Vacík Odesláno 22. února 2012 Nahlásit Odesláno 22. února 2012 Luxusní nápad na fotku Jinak hodinky taky luxusní, takže pokud mohu, změnil bych počet ks na fóru o +1 (tedy za mě)mám je dva týdny a pořád naprosto unešený...
Martin JJJ Odesláno 17. června 2013 Nahlásit Odesláno 17. června 2013 U mě veliká jednička... klasika v černém a oranžovém stylu je moc veliká paráda... závidím... :-)
Sedlin Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Odesláno 16. března 2018 Tybrďo.Nejdřív to Cassini zamachlovala na vejletě kolem Saturnu, pak se Spejsi nepřozřetelně přizná, že si vylitej jak džbán vrznul s jiným typem a je z toho další pikoška a teď nepokoje na chronomagu hraničící s pandémií lobotomické hysterie...tak vám, do těchto rozbouřených časů, přináším pár fotek Marsu :-) začnem ve schovce satanáška - detaily profil a teď papula a rožnem si trochu se opláchnem a nakonec vopalovačka
McStinger Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Odesláno 16. března 2018 Orechová je výborná . Ostatné samozrejme tiež a s predposlednou si mi urobil radosť.
sashator Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Odesláno 16. března 2018 Co ti budu povidat- fotky stojej zaprd jako vzdy, hodinky jakbysmet...vlasakovka a vopalovacka u me vede...a mcstingerovka taky hodne dobra
mlsoun1 Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Odesláno 16. března 2018 Dost dobrý,mohl by jsi fotit do katalogu.Ta v té vodní lázni je špičková a detail lumi bodu na dvanáctce Čím to fotíš,prosím tě?
tenge Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Odesláno 16. března 2018 Super.. hlavně ta předposlední je dokonalá..
M3maniac Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Odesláno 16. března 2018 Nádherné fotky moc pěkných fortisů ....
Sedlin Odesláno 17. března 2018 Nahlásit Odesláno 17. března 2018 Díky chlapci, bastlím to s Canonem G1X Mark2
Lamiczka Odesláno 17. března 2018 Nahlásit Odesláno 17. března 2018 Tohle je velká paráda. Je vidět, že to není ani tak o foťáku, ale o rukách Ty makra děláš bez další techniky/optiky?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se