Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Čau páni, které z těchto dvou krásnejch kousků by jste mě doporučili? Ty z černým cifrem a nebo bílým. Nějaké osobní preference, proč zvolit jedny na úkor druhých a obráceně? Jaká je jejich čitelnost? Budu je nosit převážně ke košili bez kravaty do práce, na "normální" nošení mám pilotky.

Díkas

Posted ImagePosted Image

Odesláno

Já jsem pro bílé, ke košilím a obleku se mi prostě víc líbí bílý ciferník. Vlastně by se mi víc líbil i k džínům.

Odesláno

Tak jestli takhle , tak bych vzal taky bile... Predpokladam , ze ty pilotky mas cerne...... tak aby jsi mel trosku odlisne kousky....

Jedny černé mám taky doma,že bych si ještě koupil bílé? :D
Odesláno

Koukám, že mě všichni doporučujete bílé.....to Marty35: myslíš že ta činelnost je o hodně horší než u černé varianty?

Nejlepší je vyzkoušet obě osobně, na světle, v šeru.... Ale to asi nelze :sad01_anim:

Odesláno

bílé - černé (aktuální stav je 3:4 pro černý) ......mám blbej dotaz....nikde jsem to nenašel (teda ani jsem to nehledal) :D ... černej cifr ke košili? ....není to trochu divný? myslel jsem, že oblekovky jsou výhradně s bílým cifrem :-) ......asi to moc řešim

Odesláno

Mám černé a je krásné někdy vidět kontrast odraženého světla z indexů a ruček(čili úplně bílé) s černým podkladem. Ale zase pokud je horší světlo kolem, tak ručky a indexy mají tendenci odrážet tmu, čili úplně zčernat a pořádně se vlastně orientuju jen podle lumi vrstvy na ručkách. Bavím se stále o situaci, kdy lumi ještě nesvítí(ale aspoň neodráží tmu),ale protože všechno, co ukazuje čas je jako zrcadlo, tak občas zkrátka pokud se objeví něco černého okolo, tak není nic vidět. Takže bych asi zkusil ty bílé, ale to jen kvůli čitelnosti-indexy zčernají,ale podklad bude stále dobře vidět, jinak se mi bílá varianta vůbec nelíbí ;)

Fotka ukazuje to, o čem mluvím. Tam, kde svítí indexy se odráží bílá mikina, druhá strana fotky ukazuje když se odráží něco tmavého.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

ono je to na vkusu každého soudruha...

za sebe - mně se líbí bílý ciferník, když je s koženým, nejlépe světle hnědým páskem, ke kovovému tahu se mi líbí více černá - a je pravda, že čitelnost je na černém mnohem lepší, nehledě na to, že černý ciferník v kovém lesku pouzdra a tahu přitahuje i pohledy ostatních "kolemjdoucích" a "kolem jsoucích" ;-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...