Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 159
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Instant: ja stale rozmyslam aky mas komplex. Fakt ta nieco na mne stve. Nick? Avatar? Kludne napis sz o co ide, ja prvoplanovo niesom konfliktny clovek ale systematicky rypat do seba nenecham. Ked uz teda nemas nic k chladnickam.

Prislo zabavne, ze eskimak diskutuje o chladnickach. Nic viac :)

Odesláno

My máme ledničku Bosch už asi 8 let a naprostá pohoda. Teď se poyebala myčka Bosch (vydržela 12 let), koupili jsme zase Bosch, ale už z ní zmizel ten nápis Made in Germany. Takže bych řekl, že v dnešní době je to už jedno.  

Odesláno (upraveno)

Prislo zabavne, ze eskimak diskutuje o chladnickach. Nic viac :)

Ok, sorry. V tieni nasich nedavnych diskusii som to pochopil inak. Tato suvislost ma nenapadla ;). Ospravedlnujem sa Ti. Upraveno uživatelem eskimak
Odesláno

Eskimak a to som si myslel ze ja som pri internetovych diskusiach divne precitliveny :)

a mame chladnicku Fagor. Chladi, v lete aj v zime. Par rokov, stale rovnako, furt chladi.

Odesláno

Ďakujem za návrhy a najlepšie za tie, ktoré sa týkali výberu. Tých značiek ako Fagor, Beko, Indesit, Romo, Hotpoint aešte nejaký Aniston a neviem čo ešte, tých je...ale my sme sa zamerali na tie, čo píšem vo výbere a mali možnosť vidieť. Prechádzať takto každý model všetkých značiek, tak to by som sedel za počítačom v kuse a to už vyčerpáva, lebo to nie sú hodinky :) .

Odesláno (upraveno)

Je pekná, tiež sme ju mali v tom širšom výbere, ale bohužiaľ nespĺňa objem chladničky. 209L je dosť málo a tento model u nás v Datarte ani v inej predajni nemajú. V tomto prípade nekupujem, čo si nepozriem. Je v nereze (ale v akom?) a po zlej skúsenosti s jednou radou v Nay, sme skoro kúpili ten divný, hrozný InoxLook, namiesto nerezu. Už sme si vybrali  a radšej bielu farbu. Ešte raz ďakujem za tipy a rady. 

Upraveno uživatelem StanoBare
Odesláno

LG GBB59SWFZB. Prešli sme si autorizované servisy ohľadom záručného a pozáručného servisu. Liebherr ho u nás nemá, tak sme to svcrkli na tie s autorizovaným. Z toho nám vyšlo, že skutočne Samsung nie, na ten každý v servise reagoval negatívne. U LG chladničiek nemali zvlášť nejaké výhrady, najviac sa u nich od tejto značky reklamovali pračky. Bosch takisto fajn, ale vraj podražel v pozáručnom servise a aj sa dlhšie čaká na súčiastky. Po zlej skúsenosti s radou v Nay, na základe ktorej sme skoro omylom kúpili ten hrozný InoxLook a potom ten leštený nerez, či čo to bolo, s nerezom neexperimentujeme a vybrali sme bielu farbu.

Proste sme sa rozhodli pre LG. Máme od nich mikrovlnku už 9 rokov a bez problémov, tak dúfame, že to vyjde aj u chladničky.

Odesláno

Co Liebherr? Cenovka lehce vyšší, ale firma s dlouhou tradicí v chladírenství. 

Tak to jsme měli asi pech,máme ameriku Liebherr a od začátku jeden velký průser

Odesláno

Tak to jsme měli asi pech,máme ameriku Liebherr a od začátku jeden velký průser

To nerad slyším, chystám se na kuchyň a nic lepšího mne nenapadá. Já chci chladničku i mrazák samostatný.

Odesláno

To jsem samozřejmě nechtěl,asi fakt smůla,doufám,že jeřáby jim jdou lépe než ledničky.. :) ..jsem poměrně klidný,ale takový krám jsme doma ještě neměli.O přístupu zastoupení k řešení problému se raději nebudu bavit.Máme ji pořád a naposled před měsícem,po třídenním výletu,při návratu pod lednicí rybník a v bedně 18 Celsiusů.Tak jsem ani nikoho nevolal,třikrát do toho bouchl,vyresetoval a zas to jede.No snad ani ten jeřáb bych nechtěl....

Vedle ní mi 17 let maká Boschka ( tu mám místo vinotéky a na pivo ) a od zapnutí do zásuvky o ní nevím

Odesláno

Vadny kus sa proste podari kazdej znacke. Ale u Liebherr asi chybu neurobis. Ja som potreboval maly (~100L) mrazak, z predu otvarany do komory. Ale tak ze navzdy (dufam). S parametrami co som chcel (v principe okrem limitu vonkajsich rozmerov len energeticka narocnost A+ a vyssie a NoFrost) ostala len Electrolux a Liebherr. Presne za dvojnasobok ceny toho Electroluxu. Ale napriek tomu som zvolil Liebherr s trosku lepsou sancou ze sa nepokazi (ako Electrolux)- je to tam totiz "vstavane" takym sposobom ze pripadna oprava ci vymena znamena kompletne vystahovanie a demontaz celej komory.

Odesláno (upraveno)

Bohužel žádná lepší šance že se to nepokazí tam není. Je to jenom předraženější značka, nic lepšího za tím nehledej, za mne už Liebherr nee. Měl jsem a děkuji.

Upraveno uživatelem wave ceptor

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...