Ondrej71 Odesláno 26. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 26. února 2013 Já jsem nejak nikdy nenašel odvahu je dat pod vodu, to dělám s hodinkama od 100m výše, nebo vlastně níže
shotik Odesláno 26. února 2013 Nahlásit Odesláno 26. února 2013 taktez kdyz si uplachuju ruce tak si davam velky pozor aby na ne necaknulo ) na hory radeji vozim stary casia a hledam potapky od seika nebo neco podobneho
Ondoni Odesláno 26. února 2013 Nahlásit Odesláno 26. února 2013 Tyhle hodinky mají 3 atm, takže jsou jen vlhkotěsné ne vodotěsné...ale orosit by se neměly...jestli jsou ještě v záruce, zkus to konzultovat s chronoshopem (předpokládám, že jsou kupované tam)...rozhodně by si to ale měl řešit...
Exiztence Odesláno 26. února 2013 Nahlásit Odesláno 26. února 2013 (upraveno) Tyhle hodinky mají 3 atm, takže jsou jen vlhkotěsné ne vodotěsné...ale orosit by se neměly...jestli jsou ještě v záruce, zkus to konzultovat s chronoshopem (předpokládám, že jsou kupované tam)...rozhodně by si to ale měl řešit... Jsou tady z fora a již nejsou v záruce, zarosily se pro mě celkem z ničeho nic, nebyli nikdy namočeny a všiml jsem si toho v půlce přednášky Upraveno 26. února 2013 uživatelem Exiztence
Ondrej71 Odesláno 14. března 2013 Autor Nahlásit Odesláno 14. března 2013 Neměl někdo v tomto nehezkém času problém se zarošováním sklíčka na jeho Steinhartech?Tak jak jsi to vyresil?
Exiztence Odesláno 15. března 2013 Nahlásit Odesláno 15. března 2013 Tak jak jsi to vyresil?Abych pravdu řekl tak nijak, samo to bylo za den dva pryč a ani v dalších mrazech se to znovu neobjevilo
Ondrej71 Odesláno 17. března 2013 Autor Nahlásit Odesláno 17. března 2013 MoznaAbych pravdu řekl tak nijak, samo to bylo za den dva pryč a ani v dalších mrazech se to znovu neobjevilo Uvidíš jak začne období dešťů :-)
Ondoni Odesláno 18. března 2013 Nahlásit Odesláno 18. března 2013 (upraveno) To, že se ti tam dostala voda a dostala se i ven, je neklamná známka toho, že asi uplně netěsní (řekl bych přes korunku)...na období dešťů bych nečekal a nechal si je přetěsnit, protože s vodou se ti tam může dostat i prach...a to pak bude asi i krapet dražší záležitost to dát zase do cajku edit...a proč je dobré mít je utěsněné? toš aby sis je mohl kdykoliv kamkoliv odložit bez ohledu na pičasí...jako já tento víkend Upraveno 18. března 2013 uživatelem Ondoni
Exiztence Odesláno 18. března 2013 Nahlásit Odesláno 18. března 2013 To je mi jasné bohužel v tuto chvíli mám jiné finanční priority :/
paul67 Odesláno 12. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2013 Zdravim vsechny.Objednal jsem si Steiny Nav-b-uhr 44 manualy z Chronoshopu a neni mi porad jasna jedna vec.Je pruhledove sklicko na strojek taky safir?Nekdo me na foru odpovidal ze ano.Na ofic. strankach to neni uvedeno,az od drazssich modelu.Na zahranicnich forech se nekdo priklani k mineralu.Jak to tedy je?Je si nekdo 100% jisty,ze je to safir?Ne ze by to byla ma preference,ale ciste ze zajimavosti..diky...
strong Odesláno 12. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2013 Dostal si odpoved a pytas sa to iste.. Preco sa nespytas vyrobcu a vracias sa k rovnakej otazke po tak dlhom case, ked to chces mat oficialne? Pozri sem http://toptime.eu/sk/Hodinky/STEINHART/Pilotky/STEINHART-Nav-B-Uhr-44-mm-handwinding.html
paul67 Odesláno 12. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2013 Diky za odkaz.A sorry,za off. dotaz.Uz z toho vecnyho cekani na me vysnene pilotky blbnu...
Ondoni Odesláno 15. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2013 Asi vám do toho vnesu trochu zmatek, ale mám Nav B-Uhr II a zadní sklo rozhodně NENÍ safírové. Je to minerál, kupoval jsem je z druhé ruky a je dokonce škrábnuté, což by se u safíru nestalo. Ani výrobce neuvádí materiál zadního skla, podle mého si to prodejci, kteří uvádí zadní safír, nikde neověřovali. http://www.steinhartwatches.de/de/Nav-B-Uhr-47-Handaufzug,13.html
rommir Odesláno 15. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2013 taky myslím ,že na zadním sklíčku safír nebude ,steinhart by to jistě na svých stránkách nezapomenul uvést , zvláště když u dražších modelů to uvádí.ale třeba se pletu a v toptimu mají správné info , každopádně zadní sklíčko střežím jako oko v hlavě...
Ondrej71 Odesláno 15. dubna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 15. dubna 2013 A já celou dobu žiju v tom, ze je to safir taky ..
paul67 Odesláno 15. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2013 Takze jsem mel nakonec mozna pravdu..Ale kdovi,treba to vyrobce neuvadi zamerne,kvuli cenove politice,aby neohrozil prodej drazsich modelu.Slysel jsem neco o celovem testu.Nechate dvoje hodinky[mineral a safir] nejakou dobu pri pokojove teplote a pote prilozite na celo.Safir by mel byt chladnejsi,uprime mam urcite pochybnosti teto metody a zatim nemam moznost to vyzkouset.Jinak safir se da skrabnout take.Ovsem daleko obtizneji nez jednou tak mekci mineral,pod urcitym uhlem a tlakem a to i pry mekcim materialem.Dalsi vec je urcita dan za tvrdost a to krehkost.Kdyz to vemu kolem a kolem,tak je vlastne zbytecne aby pruhledove sklo na strojek bylo ze safiru...
Ondrej71 Odesláno 15. dubna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 15. dubna 2013 Takze jsem mel nakonec mozna pravdu..Ale kdovi,treba to vyrobce neuvadi zamerne,kvuli cenove politice,aby neohrozil prodej drazsich modelu.Slysel jsem neco o celovem testu.Nechate dvoje hodinky[mineral a safir] nejakou dobu pri pokojove teplote a pote prilozite na celo.Safir by mel byt chladnejsi,uprime mam urcite pochybnosti teto metody a zatim nemam moznost to vyzkouset.Jinak safir se da skrabnout take.Ovsem daleko obtizneji nez jednou tak mekci mineral,pod urcitym uhlem a tlakem a to i pry mekcim materialem.Dalsi vec je urcita dan za tvrdost a to krehkost.Kdyz to vemu kolem a kolem,tak je vlastne zbytecne aby pruhledove sklo na strojek bylo ze safiru...Úplne zbytečne to není, pokud hodinky pokládás na různé povrchy, dá se skrabnout i tak..
rommir Odesláno 15. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2013 pokud ty naše mašinky odkládáme na běžné věci z běžných materiálů - dřevo , ruce atp.tak tady asi fakt řešíme zbytečnost. ale jak se ptali v jednom starším cs filmu - kde zůstala pravda?
rommir Odesláno 15. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2013 jo a s tou cenovou politikou je to fakt zajímavá teorie ....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se