Piplík Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2018 M53 s pěknou patinou se dneska dostaly na mou ruku. Pěkné kladívko (-: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2018 Teď nevím který tooly mám raději nosit. Oboje jsou na ruce nepřehlédnutelné (-: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 15. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2019 Rustikální lampy :-)Bullhead A22 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gres Odesláno 8. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2019 Asi tu snima budu ted chvilku otravovat, moc prijemne prekvapeni.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaem Odesláno 30. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2021 Model M2 s cislom 15/55 a "EuroZilla" Z4 30/50 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 30. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2021 Aktuální sestava: LÜM-TEC M8 LÜM-TEC B19 LÜM-TEC V5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 2. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2021 eMka s Phantomem jsem po nějakém čase opustil. Před Vánoci jsem se ke značce vrátil a teď jsou to B45. No Date v tomhle stylu mi vyhovuje. Nemusím nic postrkávat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prky Odesláno 22. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2021 Přes výměnu zde na fóru se ke mně dostaly V1 a musím říct, že mile překvapily. Moc jsem si od toho nesliboval, ale jsou to parádní hodinky. Jen na ten bazén si budu muset zvyknout... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 22. srpna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2021 před 1 hodinou, prky napsal: Přes výměnu zde na fóru se ke mně dostaly V1 a musím říct, že mile překvapily. Moc jsem si od toho nesliboval, ale jsou to parádní hodinky. Jen na ten bazén si budu muset zvyknout... Gratulace, jo, jo, je to hloubka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prky Odesláno 22. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2021 Díky! Koukal jsem na tvé V5 a na té hnědé kůži vypadají super, můžu se zeptat, co je to zač (ta s tím vzorem listí)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 22. srpna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2021 Mrkni sem: https://www.nosime-hodinky.cz/pasek-remen-hirsch-leaf-prekvapeni-z-korun-stromu/ a sem: https://www.strapshop.cz/hirsch-performance/hirsch-leaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prky Odesláno 23. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2021 Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Polo21 Odesláno 4. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2023 Trochu to u ozivim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 10. února 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2023 (upraveno) V 4. 2. 2023 v 9:45, Polo21 napsal: Trochu to u ozivim Vítej v klubu, ale pozor, jedním kouskem to zpravidla nekončí ... LÜM-TEC M8 LÜM-TEC B19 LÜM-TEC V5 Upraveno 10. února 2023 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Polo21 Odesláno 10. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2023 uvidime, povodne som si bol u AD pre uplne ine, ale ked som uvidel V1 tak nebolo o com s tym ze to urcite nebudu moje posledne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Polo21 Odesláno 16. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2023 Dnes som este prezul na tmavomodry vonavy kaucuk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 17. února 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2023 před 11 hodinami, Polo21 napsal: Dnes som este prezul na tmavomodry vonavy kaucuk Přijde mi to lepší, ale nedám pokoj, já, když měl V1, tak jsem je měl nejraději na origo kůži nebo na shark meshi. V5 nosím nejčastěji na origo kaučuku (je tlustý a super měkký) , koženém NATO, nebo třeba na listí. . Mnoho řemenových pokusů ZDE. Mnoho řemenových pokusů ZDE. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Polo21 Odesláno 17. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2023 (upraveno) Tu kozu a gumu mas podla mojho nazoru lepsiu. Ja mam kozu skor do spolocnosti a ta guma je tenka a tvrda, pride mi to skor ako plast. Preto su u mna celkom neouzitelne a hladal som alternativy. Original ocelovy tah som pytal uz pri kupe, ale bol uz len v DLC uprave, co som nechcel. Ta koza s tym nitom sa mi paci. Upraveno 17. února 2023 uživatelem Polo21 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 3. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2023 Moje milované M82, lomítka 10/100 .Mám je už skoro tři roky a mají už slušnou patinu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 11. března Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března M-82 a Mydlinka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se