Návštěvník Kamil Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2018 (upraveno) Moty má pravdu, nežerte! I já se rozhodl trochu zhubnout. Jen ještě dojím ty zbytky z Vánoc a Silvestra (kaviáry, lososy, tresčí játra, uheráky, čabajky, paštiky atd.), v únoru mám narozeniny, v březnu svátek a pak začnu. Upraveno 2. ledna 2018 uživatelem Kamil
Z. Paul Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2018 Chlapi, jsem na tom podobně. Nějaké to kilo by to chtělo dolů. Co doporučíte normálního na zhubnutí? Rozhodně nehodlám začít chodit do posilovny a podobné hovadiny. Tam bude teď beztak plno.Pro úplný začátek zvýšit pohyb (alespoň 10k kroků denně) - jasně, od 35 let věku už to se tělo posouvá pomaleji, ale tohle je základ. A pak zkusit omezit tu stravu - sladkosti, slazené nápoje, cukr obecně. Jist přílohy s nižším glikemickym indexem (brambory/bataty ideál), zeleninu, zdravé tuky a ideální množství bílkovin (maso, vejce, sýry apod..)
Moty Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2018 Z. Paul: pohyb je opravdu až na posledním místě, je to samozřejmě dobré, ale nezhubneš, pouze lehce tvaruješ. Shodil jsem před 4 roky ze 108 na 85, teď se pohybuju kolem 92, takže vím o čem mluvím A k dietě: večer maso a zelenina a cukry, takže i chlast minimalizovat
Moty Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2018 Pebe, zrovna Ty si mě se svým 2kg nárůstem pobavil, navíc když sem viděl, že si na kole dojel až do Darwinu a 13x vystoupal na Mt. Everest:-)))
Z. Paul Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2018 Nejen teorie jak říkám, nabral jsem od léta dost kil (samo ne jen svaly ) a vyzkoušel toho plno. To ze pohybem tvarujes - OK. Ale pohybem hlavně nutis organismus pracovat - spalovat. Není to 1% jak psal Moty, ale minimálně 35. Je jasný ze když někdo žere jak prokopnutý a změní to, změny přijdou luxusní, o tom není pochyb, ale ubírat stravu a jet jen clean stravu nejde do nekonečna. Ale každý má jiný cíle. Neříkám ze každý kdo chce zhubnout musí začít běhat a cvičit na vrcholové úrovni, ale hýbat se - ty změny jsou pak násobné (i psychicky se člověk cítí úplně jinak ). Všem přeji samozřejmě ať svých cílů dosáhnete pokud možno zdravou metodou (ne nárazovýma dietama). klidně si můžeme pokecat i skrz SZ. A hlavně - každý je jiný a na každého funguje něco trosku jiného
pebe Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2018 Pebe, zrovna Ty si mě se svým 2kg nárůstem pobavil, navíc když sem viděl, že si na kole dojel až do Darwinu a 13x vystoupal na Mt. Everest:-))) musim se přiznat, že se mi naposled už nahoru nechtělo a jen tak pod čarou, moje přítelkyně najezdila o nějakých 3500km víc, je to smutný...
redd Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2018 Začít pravidelně a vyváženě jíst, aby si tělo nedělalo zásoby. Nepřežírat se na noc, hlavně ne cukry, ty se pak tělo mění na tuk. Jíst od všeho trochu, s rozumem. Alkohol klidně občas může být, ale taky s rozumem. Začít se hýbat, stačí svižná chůze, ideálně s holemi, ať se zapojí i horní partie - každý den. Jinak je to primárně o hlavě, protože základ je nastavit si dlouhodobě udržitelný životní styl. A nečekejte zázraky rychle. Do současného stavu jste se taky dostávali delší dobu.
tommas4 Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2018 Já myslím že špeky Afriho by měly mít cenu jako tahlehttps://www.edelikatesy.cz/jamon-joselito-gran-reserva-rucne-krajene-50gÓ tak to pardón, rychle tady čtu já Moty má pravdu, nežerte! I já se rozhodl trochu zhubnout. Jen ještě dojím ty zbytky z Vánoc a Silvestra (kaviáry, lososy, tresčí játra, uheráky, čabajky, paštiky atd.), v únoru mám narozeniny, v březnu svátek a pak začnu.Ehm, začátkem dubna jsou Velikonoce . . .
Conrad Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2018 Nasadil jsem vlastní postup a výsledek je za necelý rok 17 kg a to jsem ještě do toho přestal kouřit Nechtěl jsem nedat si dvojku vína nebo 2, nebo jedno či dvě pivka přestat sladit kafe takže jsem za tu dobu nevidel pečivo chleba a když příloha tak 1 brambor nebo knedlík nebo pár zrnek rýže masa zeleniny a celkem i ovoce co hrdlo ráčíposlední jídlo cca v 17 hoda funguje to
Tomas_2002 Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2018 Já teď už dva měsíce běhám 10 km každý druhý den. Podařilo se mi zastavit nárůst váhy :-) Ale vzhledem k tomu, že se mi nepodařilo snížit příjem alkoholu v průměrné výši 4 piva na den tak se mi váha ani nesnižuje :-)
Conrad Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2018 Já teď už dva měsíce běhám 10 km každý druhý den. Podařilo se mi zastavit nárůst váhy :-) Ale vzhledem k tomu, že se mi nepodařilo snížit příjem alkoholu v průměrné výši 4 piva na den tak se mi váha ani nesnižuje :-) Zapomněl jsem dodat že po operaci plic páteře a kolena se mi od začátku běh nejevil příliš reálně
saida Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2018 Já sem se zařekl,že kromě pohybu změním také skladbu stravy. Omezim eečka a tak. Dnes jsem se do toho pustil.Ale vážně,doufám ,že se sebou něco udělám. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kapo Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2018 Správně, to jsou ty zdravé tuky o kterých psal Z.Paul výše.
Marfael Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2018 Včera jsem náhodou narazil na tohle video. Vím, je toho mraky na youtube, ale tento mě nějak víc zaujal, asi díky věku, domácích podmínkách a tak celkově, takový běžný chlapík v podstatě. A skvělé na tom, že to vlastně žádná věda není.
morepower Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2018 Chlapi, jsem na tom podobně. Nějaké to kilo by to chtělo dolů. Co doporučíte normálního na zhubnutí? Rozhodně nehodlám začít chodit do posilovny a podobné hovadiny. Tam bude teď beztak plno. krok 1 ? Vysaď pečivo, obiloviny, slazený věci, obecně cukr. Nech jen trošku brambor a ovoce. Jez maso, vejce, sýry a mraky zeleninykrok 2 ? hejbej se intenzivně aspoň hodinu denněkrok 3 ? až se dostaneš na 15% podkožního tuku, začni přemejšlet jak zhubnout
Z. Paul Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2018 (upraveno) krok 1 ? Vysaď pečivo, obiloviny, slazený věci, obecně cukr. Nech jen trošku brambor a ovoce. Jez maso, vejce, sýry a mraky zeleninykrok 2 ? hejbej se intenzivně aspoň hodinu denněkrok 3 ? až se dostaneš na 15% podkožního tuku, začni přemejšlet jak zhubnoutAž se dostane pod 15% podkozniho tuku tak muže spis premejšlet na jakou soutěž v bodybuildingu se bude dal připravovat Edit: je to samozřejmě fór ... ale pod 15% už je slušná forma ... Upraveno 2. ledna 2018 uživatelem Z. Paul
DavidLC Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2018 Jak mám ale vysadit cukry,když jsem po čokoládě (a podobně) posedlej. Myslím to vážně. Když jsem měl chycený játra a zakázala mi doktorka chlast,nic mi to nedělalo, žádný dtres.Ale bez sladkého "půjdu na Nuselák". Jsem schopný zatlouct dětem čokošku a potají sežrat :-(Jestli to někdo tak měl a překonal,díky za rady. Předpokládám,že když vysadit pečivo,tak nelze ani bezlepkové sušenky a celožitný chleba ?Díky za radu. D.
Z. Paul Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2018 S tim pečivem co píšeš to zase neni tak hrozný, v rozumný míře kvůli mouce.A cukry - měl jsem to (a stále mám) taky, kamarád mi poradil zvýšit počet sacharidů abys měl menší potřebu na sladký (ale to do shazování moc nesedí no). Jinak zkust cukry doplnovat z "dobrých" zdrojů cukru - na netu toho najdeš spousta. Jinak bohužel nevím.
morepower Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2018 Až se dostane pod 15% podkozniho tuku tak muže spis premejšlet na jakou soutěž v bodybuildingu se bude dal připravovat Edit: je to samozřejmě fór ... ale pod 15% už je slušná forma ... tak 15% je solidní lifter nebo tlustej kulturista ? ale tak chápeš tu lehkou nadsázku... Jak mám ale vysadit cukry,když jsem po čokoládě (a podobně) posedlej. Myslím to vážně. Když jsem měl chycený játra a zakázala mi doktorka chlast,nic mi to nedělalo, žádný dtres.Ale bez sladkého "půjdu na Nuselák". Jsem schopný zatlouct dětem čokošku a potají sežrat :-(Jestli to někdo tak měl a překonal,díky za rady.Předpokládám,že když vysadit pečivo,tak nelze ani bezlepkové sušenky a celožitný chleba ?Díky za radu. D. cukry vysadíš tak, že je nebudeš žrát. Čokoláda je v pohodě, teď ji vysadíš a až budeš zas v nabírací fázi, můžeš jí tolik kolik sneseš jo a v nabírací fázi budeš, až se vykašleš na hubnutí. když vysadit pečivo, tak vysadit pečivo. bílý, tmavý, celozrnný, jakýkoli tě napadne, prostě pečivo!vysadit cukry je samo o sobě dost těžký, protože cukr cpou všude, i do salámu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se