Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

njn, když já mám kolo jen víceméně jen na cestu do práce a z práce a to je zatím čas, kdy je ještě furt tma... ale už ne dlouho (než to pak zas o hodinu posunou) :)

Odesláno

Já jsem byl kolmo minulý týden na silnici a šlo to .... jen kousek od Šumperka jsem v lede narazil na poněkud hůře sjízdný úsek. Ale stylem koloběžka jsem těch cca 200m zvládl. Fajn bylo, že jsem za celou dobu potkal snad jen tři auta :)

Odesláno

Pridám to svoje. 44 rokov, IT zamestnanie, na nový rok 200/130 a za mesiac 4 kilá dole. Menej cukru a zemiakov, menej cestovín, žiadne vyprážané jedlá. S pohybom je to ťažšie, behať sa bojím kôli kĺbom a na posilovňu som pohodlný. Začal som menej jazdiť autom a viac chodiť pešo.

Keď som sa pred 23 rokmi ženil, nemal som ani 90 kíl. Teda u mňa platí, že za všetkým hľadaj ženu :)

Odesláno

Tak já zkusil o víkendu 2x běžky a docela mě to chytlo. Hodně dobrý. Já vyrůstal na sjezdovkách, na běžky jsme nechodili, takže pro mě skoro premiéra, ale dobrý to bylo! Mezitím se se mnou rozloučilo další kilínko, takže od nového roku -4, na pásku mám dvě dírky k dobru a začal jsem nosit kalhoty, které jsem naposledy oblékl před třemi lety.

Odesláno

Blížím se ke 112 z 122 a už to nejde tak lehce. Tělo si zvyklo na denní zátěž na Kettleru, už se tak nepotím a svaly moc necítím. Všem říkám, že nedržím dietu, jen se víc hlídám a nejím všechno, takže víkend zase náročnější, ve vesnici jsme měli Masopust = pivo, kořalky a zabíjačka.

Dnes mi přijde posilovací lavice a 100kg v činkách, postavím si to v práci a začnu.

Na postavě už to je vidět a registrujou to hlavně ženský :-) 

Celkově se cítím líp. Do pásku jsem lochajznama vybouchal už druhou dírku navíc, košile xxl už zase můžu nosit.

Cíl je pod 110 do konce února.

Odesláno

Hezky pekne!!

Já mám dole cca 5-6 kilo. Jenže ...

... žeru všechno, dost teda cvicim a sportuju (běh,kolo,snb..), upravil jsem po dlouhý době zase jídlo o kousek jinam a jde to dolu. Bohužel nevím jestli je to tím pohybem nebo tím ze jsem nemocnej. Možná psychikou (ale v pozitivním slova smyslu), nějak neřeším picoviny a tak no ... fakt nevím ... musím na to přijít :D

Odesláno

Po 100 dnech mínus 7 kg,gatě mi padají a v opasku dělám další dírky...

Impulsem bylo,že mě začaly bolet kotníky,problémy s plochýma nohama po letech se dostavily a doktor,že prý velká váha , měl jsem 90 při 180 cm.

S běháním a bembajzem mám teda útrum ale kolo,lyže ve všech podobách a chůze jak jen to jde...

Změna jídelníčku...a jde to. Přestal jsem chlemtat pivo ale vínko a whisku si teda dám...   :)

Jo a mám ze sebe radost...

Odesláno

Jen tak dal,takovyhle uspechy vas nakopnou dal.Akorat bacha na to,aby jste to udrzeli.Podle me je to tezsi nez ten proces hubnuti.

Ja jsem objednal nejaky veci k jidlu-ovesny kase,proteinovy veci a jeste naky special fit kase ke snidani,tak jsem zvedavej.Takovyhle jidla me chutnaj a doufam,ze me pomuzou k cili.Jinak v pondeli brutus trenink v posilovne na nohy a vcera 10 km beh.Dneska misto chuze levituju:-))Jeste se chystam koupit svihadlo a zaradit ho do pravidelnejch treninku.A zejtra me ceka hodina kondicniho treninku s boxerama:-)

Odesláno

Asi vetsina by tady rada nejake to kilo shodila, ja bych rad tak 5 kilo nahoru a sundat nejake to sadlo na brichu.. Stravu si nevazim a presne nepocitam prijem proteinu, sacharidu, cukru, tuku.. Rozhodne jsem ted ale zvysil prijem proteinu a trosku ponizil tuky ve strave, zatim po 2 tydnech a asi 7 posilovnach mam 1kg nahoru.. Jde to hodne ztuha, hlavni je ale vydrzet a makat..   ^_^  

Odesláno

ja jsem dnes konecke pocitil ty kila dolu taky na opasku :) takovy ten prijemny pocit, kdyz jsem opasek zapnul a na oblibenou treti dirku byl volny tak akorat. tak mi to staci, jeste tak centimetr do rezervy, ale to se dozene jak se protahne den, bude vic pohybu a mene casu na jidlo.

ps. ke svihadlu bych se rad dotlacil, uz vic jak pul roku, ale ne a ne a ne se hecnout :)

Odesláno

Teda chlapi, vám to frčí  :notworthy:

Já mám zatím -6kg, běhám každej druhej den cca 40minut na páse, venku se mi nechce. Od 30. do 40. minuty zkouším různý intervaly rychlosti a času, bez nějakýho plánu, jen tak, aby mě to bavilo. Když srovnám, jak sem se trápil na začátku roku, po 10minutách sem byl hotovej, teď po těch 40 končím jen proto, abych stihl i něco jinýho...dám si ňákou mrtvolu, shyby, kliky, dřepy, tlaky na ramena apod..ne všechno, to ne, vyberu si 4 cviky 

jinak před 2 týdny jsem ještě trošku upravil "způsob stravování", když to klapne, dám info, zatím to zkouším, jestli to není nějaká blbost :flex:

Odesláno

Chlapi ako sa dá zistiť že či je človek veľmi zavodnený ? Niekto berie prašky na zníženie vody v tele...

Odesláno

Chlapi ako sa dá zistiť že či je človek veľmi zavodnený ? Niekto berie prašky na zníženie vody v tele...

gunman má recht. Zavodněnej je tak možná kulturista před závodama, ty těžko. Spíš si někdy sečti, kolik vody za den vypiješ, uvidíš, že dost málo <_<

Odesláno

Ja jsem mel mit vcera den bez cviceni,presto jsem si vybehl slusnej prdak k nam do parku a dal si lehky cviceni venku.Postavili nam tady takovou venkovni posilovnu(ne stroje ale na cviceni s vlastni vahou) a je to super.To se Trutnovu povedlo.f519e704ea005b24ae35e87f3bb003bd.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...