Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pridám to svoje. 44 rokov, IT zamestnanie, na nový rok 200/130 a za mesiac 4 kilá dole. Menej cukru a zemiakov, menej cestovín, žiadne vyprážané jedlá. S pohybom je to ťažšie, behať sa bojím kôli kĺbom a na posilovňu som pohodlný. Začal som menej jazdiť autom a viac chodiť pešo.

Keď som sa pred 23 rokmi ženil, nemal som ani 90 kíl. Teda u mňa platí, že za všetkým hľadaj ženu :)

tak mam podobny atributy...nekolik let premyslim o tom, jak rano zacnu chodit plavat a nebyl jsem ani jednou, voser s cestou, ztrata casu s parkovanim a prevlikanim...sezere to na muj vkus moc casu. Tak jsem nedavnou koupil crosstrainer (nejaky Tunturi za 20 + mereni tepu), v tydnu dam rano 30 minut skoro denne a o vikendu (vetsinou) davam vetsi zatez a 35-40 minut. Pocitove byl poznat rozdil uz po par dnech, na kosilich po 2 tydnech :). Ale to hlavni je, ze mne to celkem i bavi (beh venku rad nemam), je to setrne na kolena a mam to doma, takze neni tak tezky se motivovat k tomu, abych tomu tech 30 minut denne dal (staci vstat o 15 minut driv nez jsem vstaval predtim). Takze za me maximalni doporuceni, minimalne jako start. Dobry je (pry) i veslarsky trenazer, ale tam uz je potreba zvladnout teorii kolem. Na crosstraineru staci sledovat tep na obrazovce a prakticky vzato nemuzes nic pokazit.

Návštěvník Zmizík
Odesláno

:-)) Ja bych chtel mit tvoje videni sveta.Jak te tohle muze napadnout to neni mozny:-))

Někdy to je peklo.

Odesláno (upraveno)

Tvl já to nechápu. Už jsem tu psal několikrát, že cvičím každý den, hlídám si jídlo a váha jde dolů strašně pomalu. Před cca 14 dny jsem byl navštívit tátu, dali jsme si normálně pizzu, zákusek, prostě den na pohodu. Ráno - dvě kila dole. Říkám si udržím to a houby, další den zas kila zpátky. Tak zas 14 dnů makám a jde to dolů jen velmi pomalu. Včera měla dcera svátek a zašli jsme do super restaurace. Padla láhev vína, předkrm s bagetkou, vynikající hovězí s rýží a nakonec čokoládový dort. Pupek plný dobrot. Byl jsem smířený s nárůstem váhy. Dneska na to stoupnu a kilo dole. Jak je to možný?

Upraveno uživatelem Pavelpu27
Návštěvník Zmizík
Odesláno

Máš to prostě jen obráceně. Čím víc budeš žrát, tím víc zhubneš. Buď rád.

Odesláno

hodně jídla, hodně trávení, tělo bere 10% na trávení, aspoň to tak kalorický tabulky počítaj:-)

Odesláno

Není dobré stresovat se vážením každý den nebo obden. A není dobré spoléhat na přesnost dané váhy.

Já se vážím jen jednou týdně, v sobotu ráno po probuzení. A pro srandu jsem se jednou zvážil před a po WC - hádejte kdy ukázala váha číslo vyšší o 0,3kg ?

Odesláno

Tvl já to nechápu. Už jsem tu psal několikrát, že cvičím každý den, hlídám si jídlo a váha jde dolů strašně pomalu. Před cca 14 dny jsem byl navštívit tátu, dali jsme si normálně pizzu, zákusek, prostě den na pohodu. Ráno - dvě kila dole. Říkám si udržím to a houby, další den zas kila zpátky. Tak zas 14 dnů makám a jde to dolů jen velmi pomalu. Včera měla dcera svátek a zašli jsme do super restaurace. Padla láhev vína, předkrm s bagetkou, vynikající hovězí s rýží a nakonec čokoládový dort. Pupek plný dobrot. Byl jsem smířený s nárůstem váhy. Dneska na to stoupnu a kilo dole. Jak je to možný?

Jedno kilo az dve litaj pres den jak nic.Zkus se vazit treba jednou tydne ve stejnej den a stejnej cas.To ze si mel zrovna k veceri vic jidla je treba jedno-14 dni si makal a jedna vecere na to nema vliv.Jestli si vypil lahev vino,tak si byl taky stopro druhej den odvodnenej.

Anebo si myslis,ze si hlidas jidlo a treba jis hodne.Clovek ma tendenci si myslet,ze jidlo ma min kalorii nez opravdu ma.

Odesláno

Tak mě to jde pořád dolu, už mám od začátku roku -8kg.

Největší skok jsem zaznamenal za poslední 3 tejdny, co jsem nasadil zkusmo takovej nenásilnej režim a ono to vypadá, že to fakt funguje. Já si teda pravidelně váhu zapisuju, vážím se v háčku každej den a s jedním kolegou se jakoby vzájemně hecujem. On nehubne, naopak, já jo  :lol2:

Odesláno (upraveno)

Morepower: denne si zapisujes vahu? To uz hraniči s narcizmem ne? Ze Vas to bavi se takhle trapit.

Poradnej trenal ve fitu a muzes si dat na obed deset knedliku se svici :)

Nektery muzsky jsou fakt jak prevlečeny žensky :)))

Upraveno uživatelem laskajefajn
Odesláno

jj, denně si zapisuju váhu. Nejsem narcis, ale když to zhodnotím zpětně, je dobře, že to zapisuju, motivuje mě vidět ten pokrok v grafu. I když si pořád myslím, že pásek je lepší měřítko než váha.

S tím jídlem to zas až tak úplně pravda není. Málokdo z nás je schopen tréninku tak náročnýho a častýho, že by mohl jíst "cokoli". Rozhodně teda takovejch lidí kolem sebe znám jen pár a všechno to jsou bývalí reprezentanti, kteří nemají v podstatě jiný koníčky. Sám trénuju skoro každej den, v podstatě kromě středy pořád. Většinou denně kolem hodiny a půl až dvou, přesto jsem schopnej to užrat a přibývat na váze...

Odesláno

Morepower: denne si zapisujes vahu? To uz hraniči s narcizmem ne? Ze Vas to bavi se takhle trapit.

Poradnej trenal ve fitu a muzes si dat na obed deset knedliku se svici :)

Nektery muzsky jsou fakt jak prevlečeny žensky :)))

Tak na to s tema knedlikama rovnou zapomen.A jinak dnes kdo se venuje strave/cviceni jako fakt poradne(dobry treneri)ti reknou,ze by ses mel vazit a zapisovat jidlo kazdej den.A je to pro tvuj progres a pouceni z chyb.Pro pupkace ktery trikrat nakrivo zvednou 130 kg,pijou jakoze hrozne dulezity iontaky,pak deset minut zvanej vo hovnu to ale neni.

Odesláno

A proč? Na kazdeho funguje neco jineho. Ja si tu svičkovou na obed obcas dopreju i s osmi knedlikama a vcera treba probehla husa se cervenym zelim a bramborovy knedlik. Vecer tvrdy trenink nohou a nemyslim si ze jsem vypaseny prase. Vyska 178cm a vaha 92kg. Tuk 16% vek 44. A ted mluvte :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...