Přejít na obsah

Kila dolů


Doporučené příspěvky

Funguje mi dobre vysazenu tech sachru. Veskery cukry jdou v podstate jen z ovoce a zeleniny. Jinak tuky, maso, vejce. Pecivo ne. Energie spousta, zadnej utlum behem dne. Vaha se drzi, mozna pomalu klesa, sem kolem ty stovky, potrebuju na 95.

Chleba vysadit můžu ale  hořký kafe nebo zapomenout na 

Spaghetti aglio olio e peperoncini 

to prostě nejde

Recept píše na zkus pochopitelně skus - mohlo by se napsat zkus skus ten recept je tu ne jako  návod ale konstatování že vyřadit tohle asi nejde

Upraveno uživatelem Conrad
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já bych teda internetu literatura asi neříkal :)

 

Já mu taky literatura neříkám  :guitar:

 

 

Chleba vysadit můžu ale  hořký kafe nebo zapomenout na 

Spaghetti aglio olio e peperoncini 

to prostě nejde

Recept píše na zkus pochopitelně skus - mohlo by se napsat zkus skus ten recept je tu ne jako  návod ale konstatování že vyřadit tohle asi nejde

 

Jasný, život je otázkou priorit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Není potřeba hned přestat jíst mouku a vše z ní.. Ale omezit sušenky, knedlíky a výrobky čistě z bílé mouky. Zařadit místo toho celozrnnou, protože celozrnná mouka má hodně výhod, a to pšenice, tak žito. Pak můžete zařadit třeba ovesné vločky, pohankové vločky, otruby, kuskus, bulgur, quinou... protože kvalitní složené sacharidy jsou potřeba. V celozrnných je mnohem více živin. A nežrat toho kila. Používat selský rozum a hledat dietu, která bude dlouho udržitelná. Kompletně nejíst obiloviny není nejlehčí a pokud nejsi alergik/celiak, tak to ani není úplně žádoucí. Přecitlivělost na lepek se dá taky vypěstovat :)

 

Pokud vyřadíte sacharidy, tak je jasné, že tělo přijde o zdroj energie, který musí nahradit - pokud někdo chce hubnout, půjde to z tuků. Problém nastane, až dojdou tuky :)

Upraveno uživatelem redd
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je špatná i rýžová mouka? Nebo jsou úplně všechny špatný? Pak už není moc na výběr v oblasti příloh :)

 

Já nemám rád, když se o něčem apriori říká, že to je špatný. Takže ne, žádná mouka asi není špatná (pokud jsi zdravý), jen to bude o množství. Mě třeba vyhovuje množství blízký nule. Všem co to zkusili, tak taky :whistle:  Mouky se jí asi moc. Přílohy, ty já neřešim, nevim proč. Přece není nutnost mít přílohu, ne? Je spoustu druhů zeleniny a ještě víc dobrejch kombinací. Jídlo musí být dobrý, kvalitní a tak.

 

 

...Stačí se hýbat a můžeš žrát co chceš. Stačí se nepřežírat...

 

no to asi ne, ale jako nadsázku to beru

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Není potřeba hned přestat jíst mouku a vše z ní.. Ale omezit sušenky, knedlíky a výrobky čistě z bílé mouky. Zařadit místo toho celozrnnou, protože celozrnná mouka má hodně výhod, a to pšenice, tak žito. Pak můžete zařadit třeba ovesné vločky, pohankové vločky, otruby, kuskus, bulgur, quinou... protože kvalitní složené sacharidy jsou potřeba. V celozrnných je mnohem více živin. A nežrat toho kila. Používat selský rozum a hledat dietu, která bude dlouho udržitelná. Kompletně nejíst obiloviny není nejlehčí a pokud nejsi alergik/celiak, tak to ani není úplně žádoucí. Přecitlivělost na lepek se dá taky vypěstovat :)

 

Pokud vyřadíte sacharidy, tak je jasné, že tělo přijde o zdroj energie, který musí nahradit - pokud někdo chce hubnout, půjde to z tuků. Problém nastane, až dojdou tuky :)

 

Celozrná mouka je jen marketing, sory. A dost dobrej marketing, klobouk dolu. Navíc, upřímně, ovesný vločky, otruby a podobný sračky jsou poměrně hnusný. O potřebě kvalitních komplexních sacharidů se dá polemizovat a rozhodně se dá polemizovat o jejich množství v jídelníčku. Selský rozum je rozhodně potřeba.

 

Proč není úplně žádoucí nejíst obiloviny?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud tvrdíš, že celozrnná mouka je jen marketing, tak pak asi nemá smysl to dál řešit... Si někde zjisti, co jaká mouka obsahuje za další látky... Pak můžeš řešit ještě typ pšenice apod - špalda, kamut... ale to bude pro tebe asi taky jen marketing... já tvrdim, že marketing je nejíst mouku :)

 

Problém je, že bílá mouka (výrobním procesem se odstraní hodně ostatních živin) se dnes cpe do všeho... od uzenin, po lentilky

Další věc, kterou bychom mohli řešit, je čím se živí to prase, kráva nebo ryba, než to sníme my...

Nebo proč se většina ovoce stříká sračkama atp? Čím se hnojí?

Ale to nechme na jindy :)

 

Obecně jezte všechno a všeho s mírou... Hlídejte si (pokud to jde) kvalitu. Proč bych měl mít v uzeninách chemické konzervanty a nějaké zvýrazňovače. Musí stačit maso a sůl, popř. koření.

 

Stačí mít pod kontrolou řekněme 80 % toho, co do sebe cpu a výsledek bude OK. Hodně lídí chce zhubnout "zadara"... Svou současnou postavu si pěstujou řádku let a pak chtějí rychlé výsledky... Chvilku něco vydrží, aby se "vešli do plavek" a pak se zase vrátí k zaběhlému systému... No nic. Chtějí rychlé a bezbolestné výsledky. Pořád se řeší důsledek a ne příčina... To bych už ale zacházel do filozofie... Pro dnešek stačí, jdu si dát něco dobrého k jídlu - pečený králík po marocku s quinou :) A pak na pivo... Jídlu zdar!

 

P. S. Částečně souhlas, že celozrnná mouka je marketing - a to v oblasti ceny. Nechápu, proč je dražší než bílá, i když je výrobní proces méně náročný.

Upraveno uživatelem redd
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jo pebe, máš recht, zbytečný to je, ale já prostě nevydržím nereagovat, když někdo píše blbosti. Zvlášť když je vydává za fakta. To není o tom, jakej má kdo režim. Režimů je spousta a každému sedí něco jiného, ale zas jsou prostě věci, který seděj naprostý většině, jen třeba nejsou obvyklý nebo populární. Pokud jede někdo objem, potřebuje nabrat kila, apod, má samozřejmě naprosto jinej přísun sachrů než někdo v rýsovačce, nebo dietě, apod. Výsledky ale budou takový, kolik úsilí tomu věnujeme, aspoň si to myslím, takže podle toho i píšu.

 

 

Obdivuji každého kdo dokáže držet přísný režim. Já jdu příští týden na operaci, která mě vyřadí min na měsíc ze cvičení a proto to musím držet teď stravou.

Tak se drž!

Víš, mě se zdá, že to není o přísnosti, možná ze začátku, ale jak se do toho dostaneš, jde to samo. Chytře to nastavit a vyzkoušet, ale je to úsilí a chce to holt energii a čas.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já byl teď půl roku ve spárech ukrajinskýho kuchaře. No a nejvíc ze všeho jsem se těšil na krajíc poctivýho chleba. 

 

no jasně, protože náš chleba, když je dobrej, tak je prostě nejlepší. Vždycky když sem poblíž Tanvaldu, tak se zastavím pro Maškův chleba, ten nemá konkurenci. A pak ho namažu máslem, posolim a dám na to rajče, to je bomba. Z dovolený se ještě těšívám na plzeň.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Z pravýho kvásku, jistěže. Depa máslo, depa sůl, ale nakrájenej špek, čistej bez vlákna masa, no to muší bejt jak máslíčko, ale pozór pořádně prouzenej .. a pak rajčátka jsou jasnej top. Jéžiš už abych měl řádnej skleník, rajský kupuju sice jenom cherry, ale proti kámošově zahrádce to stejnak není vono. Ale to aby byl člověk chobotnice. Kua jsem chytl slinu, jdu nabrat ňáký to kilo nahoru.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...